1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τυνησία - Μάλι

12/1/2022 15:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 694
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 847 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τυνησία - Μάλι στις 20/1/2024

Προϊστορία

20/1/2024 ΤυνησίαΜάλι 1 - 1
29/3/2022 ΤυνησίαΜάλι 0 - 0
25/3/2022 ΜάλιΤυνησία 0 - 1
12/1/2022 ΤυνησίαΜάλι 0 - 1
15/6/2021 ΤυνησίαΜάλι 1 - 0
28/6/2019 ΤυνησίαΜάλι 1 - 1
31/1/2016 ΤυνησίαΜάλι 1 - 2
10/8/2011 ΤυνησίαΜάλι 4 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 63,367 19.2%
X
€ 126,846 38.4%
2
€ 140,408 42.5%
Over
€ 13,783 14.7%
Under
€ 80,153 85.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

72 ψήφοι:

Ειδήσεις

3

Σουτ στην εστία

1

2

Σουτ εκτός εστίας

4

56%

Κατοχή μπάλας

44%

1

Οφσάιντ

2

5

Κόρνερ

6

14

Φάουλ

14

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Limbe
  • Χωρητικότητα: 20000
Τα φαβορί του γκρουπ λύνουν νωρίς τις διαφορές τους

Τα φαβορί του γκρουπ λύνουν νωρίς τις διαφορές τους

Η Τυνησία αντιμετωπίζει το Μάλι στην πόλη Λίμπε, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 6ου ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

* Πρόκειται για το 33ο Κόπα Άφρικα, που διεξάγεται στο Καμερούν.

Τι ισχύει: Από τη φάση των ομίλων προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

ΤΥΝΗΣΙΑ

Αποτελεί μία σταθερή δύναμη του ποδοσφαίρου της Αφρικής και θα λάβει μέρος για 20η φορά στην ιστορία της σε Κύπελλο Εθνών της ηπείρου. Η σπουδαιότερη στιγμή της ήταν δίχως αμφιβολία η κατάκτηση του τροπαίου του 2004, σε μία διοργάνωση που είχε διεξαχθεί στην έδρα της. Στο παρελθόν έχει φτάσει ακόμα δύο φορές μέχρι τον τελικό όπου και είχε ηττηθεί, ενώ μετράει επίσης μία τρίτη θέση και σε τρεις περιπτώσεις τερμάτισε τέταρτη. Αυτή ήταν και η θέση που κατέβαλε το 2019 στα γήπεδα της Αιγύπτου. Ξεκινάει με όνειρα τη διοργάνωση, δίχως να συγκαταλέγεται πάντως μεταξύ των μεγάλων φαβορί για να βρεθεί στην κορυφή. Πήρε με άνεση το εισιτήριο για την τελική φάση τερματίζοντας στην κορυφή του ομίλου αήττητη, αφήνοντας πίσω της την Ισημερινή Γουινέα, την Τανζανία και τη Λιβύη.

Στο πρόσφατο Αραβικό Κύπελλο η Τυνησία έφτασε μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε 2-0 στην παράταση από την ισχυρή Αλγερία. Αυτός ήταν και ο τελευταίος επίσημος αγώνας της μέχρι τον σημερινό (11/1) με το Μάλι. Παράλληλα είναι «ζωντανή» στη «μάχη» για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και τον προσεχή Μάρτιο θα προσπαθήσει να λάβει μέρος σε δεύτερο σερί Μουντιάλ και στο συνολικά έκτο της ιστορίας της.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, Μόντερ Κεμπάιερ τόνισε: «Η Τυνησία είναι μία δυνατή ομάδα και οι παίκτες μας είναι ενωμένοι. Έχουμε δύναμη σε ομαδικό επίπεδο και όχι ατομικά. Δεν βασιζόμαστε στα αστέρια μας αλλά σε θεμελιώδεις αξίες όπως είναι το θάρρος, το συλλογικό πνεύμα και η αλληλεγγύη. Από εκεί και πέρα όλοι οι αθλητές καλούνται να θέσουν τις ιδιότητές τους στην υπηρεσία της συλλογικότητας».

Αγωνιστικά Νέα: Έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό ο εξτρέμ κι αρχηγός Μσακνί και ο επιθετικός Τζατζίρι. Αποχώρησε λόγω τραυματισμού από την αποστολή ο μέσος Λάρμπι και τη θέση του πήρε ο Τζεμπάλι. Τραυματίας ο μπακ Ντρέγκερ.

Η αποστολή της Τυνησίας:

Τερματοφύλακες: Μουσταφά (Ες Τουνίς), Τζεμάλ (Ες Σαχέλ), Μπεν Σαΐντ (Ους Μοναστίρ), Ντάμεν (Σφάξιεν)

Αμυντικοί: Μπρον (Μετς), Ταΐμπι (Ρούμπιν Καζάν), Ιφα (Κλαμπ Αφρικέν), Χανταντί (Γενί Μαλάτιασπορ), Ρέκικ (Άρσεναλ), Ντρέγκερ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Μαθλούθι (Ζάμαλεκ), Μπεν Χαμιντά (Ες Τουνίς), Μάαλουλ (Αλ Αχλί), Αμπντί (Καέν)

Μέσοι: Μπεν Ρομντάν (Ες Τουνίς), Λαϊντουνί (Φέρεντσβαρος), Σκίρι (Κολωνία), Χααλάλι (Ες Τουνίς), Καουί (Κλερμόν), Σιμάν (Μπρόντμπι), Μέτζμπρι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ραφιά (Σταντάρ Λιέγης)

Επιθετικοί: Τουζγκάρ (Τρουά), Καζρί (Σεντ Ετιέν), Σιτί (Αλ-Ετιφάκ), Τζατζίρι (Ζάμαλεκ), Μσακνί (Αλ-Αραμπί), Τζεμπάλι (Οντένσε)



ΜΑΛΙ

Το Καμερούν του ξυπνάει πολύ καλές μνήμες, καθώς πριν από πενήντα ολόκληρα χρόνια, το μακρινό 1972 είχε πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση σε τελική φάση Κόπα Άφρικα. Δεν είχε περιοριστεί σε μία απλή συμμετοχή αλλά είχε φτάσει μέχρι και τη δεύτερη θέση, επίδοση που παραμένει η καλύτερη στην ιστορία της εθνικής ομάδας. Ακολούθησαν τρεις πορείες μέχρι την τέταρτη θέση το 1994, το 2022 -εντός έδρας- και το 2004. Από το 2008 κι έπειτα δεν έχει λείψει ούτε μία φορά από τη γιορτή του αφρικανικού ποδοσφαίρου. Πλησίασε σε τελικό το 2012 και το 2013, όμως σε αμφότερες τις περιπτώσεις περιορίστηκε στην τιμητική τρίτη θέση. Αποτελεί ένα σύνολο που ενδεχομένως να αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά. Προκρίθηκε τερματίζοντας στην κορυφή του πρώτου προκριματικού γκρουπ με 13 βαθμούς.

Το Μάλι δεν έχει δώσει επίσημο ματς από τον περασμένο Νοέμβριο όταν και κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ. Στο παρελθόν δεν έχει καταφέρει να παίξει ποτέ σε Παγκόσμιο Κύπελλο κι ευελπιστεί να το κάνει παίρνοντας το εισιτήριο στους αγώνες του προσεχούς Μαρτίου. Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα ψάξει τη διάκριση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη διοργάνωση. Δεν υποτιμούμε καμία ομάδα αλλά δεν υπερεκτιμούμε κιόλας καμία αντίπαλο. Είμαστε ένας ταπεινός λαός και ξέρουμε πως διαθέτουμε ένα νεανικό σύνολο αποτελεί για εμάς ένα σημαντικό πλεονέκτημα που θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Τα στατιστικά μας μιλούν από μόνα τους και δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Μοχάμεντ Μαγκασούμπα.

Αγωνιστικά Νέα: Το απουσιολόγιο είναι «λευκό» και θα παραταχθεί πλήρες.

Η αποστολή του Μάλι:

Τερματοφύλακες: Μουνκορό (Μαζέμπε), Ντιαρά (Γιανγκ Άφρικανς), Ντιαβαρά (Μάλμε)

Αμυντικοί: Χ. Τραορέ (Ρεν), Τσ. Τραορέ (Ναντ), Κουγιατέ (Μετς), Αϊνταρά (Λανς), Σισακό (Σταντάρ Λιέγης), Κουλιμπαλί (Ντιζόν), Φοφανά (Αμιέν), Σακό (Γκιμαράες), Σαμακέ (Χορόγια)

Μέσοι: Α. Αϊνταρά (Λειψία), Ντουμπιά (Ρεμς), Σαμασέκου (Χόφενχαϊμ), Λ. Κουλιμπαλί (Σαλερνιτάνα), Αντάμα Τραορέ (Σερίφ Τιρασπόλ), Ντιενέπο (Σαουθάμπτον), Μπισούμα (Μπράιτον), Αντάμα Νος Τραορέ (Χατάισπορ), Ντιένγκ (Αλ Αχλί), Μ. Καμαρά (Σάλτσμπουργκ), Κουαμέ (Τρουά), Χ. Τραορέ (Γκιρεσούνσπορ)

Επιθετικοί: Ελ Μπιλάλ Τουρέ (Ρεμς), Κ. Κουλιμπαλί (Ναντ), Κονέ (Σάρπσμποργκ), Σιναγιόκο (Οσέρ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με πρόωρο τελικό για την κατάληψη της κορυφής του γκρουπ μοιάζει ο αγώνας ανάμεσα στην Τυνησία και το Μάλι. Οι δύο ομάδες θεωρούνται τα φαβορί για την πρωτιά και την πρόκριση. Οι τυπικά γηπεδούχοι διαθέτουν πιο ποιοτικό σύνολο, ωστόσο και οι αντίπαλοί τους δεν πρόκειται να παραδοθούν αμαχητί. Το σετ αποδόσεων είναι ισορροπημένο με τους Τυνήσιους να θεωρούνται οριακά φαβορί. Η πρώτη μας σκέψη ήταν το ρίσκο στο «διπλό», ωστόσο θα στραφούμε στο αμφίσκορο το οποίο προσφέρεται σε άκρως ελκυστική απόδοση.

FACTS

  • Η ομάδα Τυνησία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.38 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Τυνησία νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.85 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τυνησία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.28 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 6ος όμιλος
  1 Μάλι 3 7 2 1 0 4:1
  3 Τυνησία 3 3 1 0 2 4:2
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο peri82, με το υψηλότερο yield +11.11% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: 0-1 Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες