Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσέλσι - Βαλένθια

17/9/2019 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 443
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1684 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βαλένθια - Τσέλσι στις 27/11/2019

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 9' Coquelin Francis
  2. 33' Jorginho Luiz

2ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 74' Moreno Rodrigo
  2. 90' Giroud Olivier

      Προϊστορία

      27/11/2019 ΒαλένθιαΤσέλσι 2 - 2
      17/9/2019 ΤσέλσιΒαλένθια 0 - 1
      6/12/2011 ΤσέλσιΒαλένθια 3 - 0
      28/9/2011 ΒαλένθιαΤσέλσι 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 1,870,906 88.1%
      X
      € 109,100 5.1%
      2
      € 143,497 6.8%
      Over
      € 112,733 51.0%
      Under
      € 108,113 49.0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      324 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stamford Bridge
      Με ψυχολογία η Τσέλσι, καζάνι που βράζει η Βαλένθια

      Με ψυχολογία η Τσέλσι, καζάνι που βράζει η Βαλένθια

      Η Τσέλσι που προέρχεται από νίκη ψυχολογίας κόντρα στην Γουλβς, υποδέχεται την Βαλένθια για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Καζάνι που… βράζει το στρατόπεδο των «νυχτερίδων» μετά τη ξαφνική απόλυση του Μαρθελίνο, ο οποίος είχε τη στήριξη των παικτών και του κόσμου.

      ΤΣΕΛΣΙ

      Βρίσκεται με τη ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη με 5-2 στην έδρα της Γουλβς. Ο Φρανκ Λάμπαρντ παρέταξε για πρώτη φορά σχήμα με τρεις αμυντικούς και είδε την ομάδα του να ήταν συμπαγής αμυντικά στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι στο ξεκίνημα, αφού στο πρώτο μισάωρο δεν είχε σουτ στο στόχο, αλλά στη συνέχεια ήταν καταιγιστική. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Έιμπραχαμ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (νεότερος παίκτης της Τσέλσι που το καταφέρνει) και έφτασε τα 7 γκολ στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ενώ τα άλλα τέρματα σημείωσαν οι Τομόρι και Μάουντ. Δεν κατάφερε πάντως ούτε αυτή τη φορά να κρατήσει το μηδέν, δεχόμενη δύο γκολ με το σκορ στο 4-0.

      Πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτ στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, αφού ο Φρανκ Λάμπαρντ, απόρροια του μεταγραφικού εμπάργκο που έχει επιβληθεί στο σύλλογο, έχει δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες από τις ακαδημίες του συλλόγου, που μέχρι στιγμής έχουν αποδειχθεί… λίρα 100. Οι Λονδρέζοι παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και έχουν ήδη 11 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο παρουσιάζουν προβλήματα ανασταλτικά ελλείψει Καντέ και Ρούντιγκερ, και έχουν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 11 γκολ παθητικό. Το 3-4-2-1 που δοκίμασε ο Άγγλος τεχνικός κόντρα στη Γουλβς βελτίωσε σε μεγάλο βαθμό την ανασταλτική εικόνα των «μπλε» (σε αυτό βοήθησε και η παρουσία του έμπειρου Ρούντιγκερ για 45 λεπτά), αλλά είναι άγνωστο αν θα επιμείνει σε σύστημα με τρία στόπερ.

      Απόψε κάνει πρεμιέρα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και θα κυνηγήσει την πρώτη εντός έδρας νίκη της στη σεζόν. «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με φανταστική ποιότητα. Είμαι αισιόδοξος αλλά προετοιμασμένος για τους κινδύνους του παιχνιδιού. Στόχος είναι να προκριθούμε από ένα δύσκολο γκρουπ. Πιστεύω στους παίκτες μου. Έχουμε το ταλέντο για να… λάμψουμε στο θεσμό», δήλωσε ο Φρανκ Λάμπαρντ.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός στόπερ Ρούντιγκερ αγωνίστηκε για πρώτη φορά κόντρα στην Γουλβς, ωστόσο αποκόμισε πρόβλημα (αποχώρησε στο ημίχρονο) και δεν υπολογίζεται για απόψε. Νοκ-άουτ ξανά ο βασικός μπακ Έμερσον, ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε στο σημερινό ο πολύτιμος αμυντικός χαφ Καντέ. Αγωνίστηκαν με την U23 αλλά δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμοι οι ταλαντούχοι Χάντσον-Οντόι (εξτρέμ) και Τζέιμς (μπακ), ενώ στα… πιτς παραμένει ο μέσος Λόφτους-Τσικ.

      ΒΑΛΕΝΘΙΑ

      Εφιαλτικό ήταν το ντεμπούτο του Θελάδες στον πάγκο της, αφού διασύρθηκε με 5-2 από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου». Απογοητευτική εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 27’ με τον Γκαμειρό σε 2-1 αλλά και στο 90+2' με τον Γκόμεζ για το τελικό σκορ.

      Προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, καθώς εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, κατέκτησε το Κύπελλο στον τελικό με την Μπαρτσελόνα ενώ έφτασε ως τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο αυτή την περίοδο είναι καζάνι που βράζει. Την περασμένη εβδομάδα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Πίτερ Λιμ έδειξε την πόρτα της εξόδου στον αναμορφωτή της ομάδας, Μαρθελίνο, ο οποίος το καλοκαίρι είχε έρθει σε ρήξη με τον πρώτο για το θέμα της ενδεχόμενης πώλησης του Ροντρίγκο. Ο Ισπανός τεχνικός έχει την υποστήριξη του κόσμου αλλά και των ποδοσφαιριστών, που ήταν φανερά επηρεασμένοι ψυχολογικά στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου δεν θέλησε κανείς τους να δώσει το «παρών» δίπλα στον νέο τους προπονητή.

      «Προφανώς δεν είναι η ιδανική κατάσταση, όμως ήταν απόφαση των παικτών. Μιλάω μαζί τους κάθε μέρα. Το ηθικό μας είναι πολύ καλό. Την Τρίτη ξεκινάει η καλύτερη διασυλλογική διοργάνωση και αυτό από μόνο του δίνει κίνητρο στους παίκτες να τα δώσουν όλα», δήλωσε ο Θελάδες, που δεν έχει αναλάβει μεγάλη ομάδα ως πρώτος τεχνικός. Ήταν στις μικρές Εθνικές της Ισπανίας και βοηθός του Λοπετέγκι στον πάγκο της Ρεάλ.

      Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ για αρκετό καιρό ο μπακ Πιτσίνι, ενώ εκτός για το σημερινό τέθηκε ο μέσος Σολέρ. Κανονικά στην αποστολή ο νεοαποκτηθέντας μπακ Κορέια.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Εκ διαμέτρου αντίθετο το κλίμα στις τάξεις των δύο ομάδων. Η Τσέλσι πήρε νίκη ψυχολογίας κόντρα στην Γουλβς και απόψε θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Στον αντίποδα, η Βαλένθια παρουσιάστηκε σε κακή κατάσταση κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με τους παίκτες να έδειξαν επηρεασμένοι από τη ξαφνική αποχώρηση του Μαρθελίνιο. Το γεγονός πως κανείς δε δέχτηκε να δώσει το «παρών» στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου δείχνει πολλά για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια και είναι άγνωστο το τι εικόνα θα παρουσιάσει η ομάδα στο σημερινό. Δίνουμε το προβάδισμα στον άσο αλλά θα τον θέλαμε ένα «κλικ» πιο ψηλά. Προτιμότερη επιλογή το όβερ στο 1.80, με τους «μπλε» να πετάνε… φωτιές επιθετικά, αλλά την ίδια ώρα δεν έχουν λύσει τα ανασταλτικά προβλήματα που παρουσιάζουν και δέχονται γκολ σε κάθε παιχνίδι (δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ Λιγκ). Στο 2.80 βρίσκουμε το combo 1+over 2.5 για τους πιο τολμηρούς

      FACTS

      • Η ομάδα Τσέλσι δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.15 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Βαλένθια, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under με απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        29 Βαλένθια 6 11 3 2 1 9:7
        30 Τσέλσι 6 11 3 2 1 11:9
      8ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Βαλένθια 6 11 3 2 1 9:7
        2 Τσέλσι 6 11 3 2 1 11:9
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο V4Villareal, με το υψηλότερο yield +13.29% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Under

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες