7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσέλσι - Βιγιαρεάλ

11/8/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 700
1 - 1*
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 27' Ziyech Hakim
  2. 45' Ruediger Antonio
  3. 46' Tuchel Thomas

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 61' Pino Yeremi
  2. 73' Moreno Gerard

Παράταση 0 - 0

  1. 119' Raba Daniel
  2. 121' Arrizabalaga Kepa

Πέναλτι 6 - 5

  1. Πεν. 1 Moreno Gerard
  2. Πεν. 1 Azpilicueta Cesar
  3. Πεν. 2 Estupinan Pervis
  4. Πεν. 2 Alonso Marcos
  5. Πεν. 3 Gomez Moi
  6. Πεν. 3 Mount Mason
  7. Πεν. 4 Raba Daniel
  8. Πεν. 4 Jorginho
  9. Πεν. 5 Foyth Juan
  10. Πεν. 5 Pulisic Christian
  11. Πεν. 6 Ruediger Antonio

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 2,405,507 86.9%
X
€ 172,716 6.2%
2
€ 190,905 6.9%
Over
€ 154,453 34.7%
Under
€ 290,488 65.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

138 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: National Stadium, Windsor Par, Belfastk
  • Φυσικός χλοοτάπητας
  • Χωρητικότητα: 18614
Η Τσέλσι ξεκινάει με όρεξη τη νέα σεζόν, αισιοδοξία στη Βιγιαρεάλ

Η Τσέλσι ξεκινάει με όρεξη τη νέα σεζόν, αισιοδοξία στη Βιγιαρεάλ

Η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ, Τσέλσι έρχεται αντιμέτωπη με την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, Βιγιαρεάλ στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ που διεξάγεται στο ουδέτερο «Γουίντσορ Παρκ» του Μπέλφαστ.

* Περίπου 13.000 θεατές.

ΤΣΕΛΣΙ

Η άφιξη του Τόμας Τούχελ τον Ιανούριο του 2021 στην ομάδα ήταν ο διακόπτης που γύρισε και άλλαξε το ρου της σεζόν για τους «μπλε». Ο Φραν Λάμπαρντ προσέφερε όσο έκατσε στον πάγκο του αγαπημένου του συλλόγου, όμως ο Γερμανός τεχνικός προσέδωσε έναν χαρακτήρα πρωταθλητή στην ομάδα.

Η χρονιά αποδείχτηκε ονειρική στο τέλος καθώς η ομάδα του Λονδίνου κατάφερε να φτάσει για 2η φορά στην ιστορία της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος μετά τον όμιλο, χρειάστηκε να αφήσει έξω την Ατλέτικο Μαδρίτης στους «16», δεν εντυπωσίασε αλλά πέρασε και την Πόρτο για να βρει μπροστά της την Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά. Στα δύο παιχνίδια έδειξε χαρακτήρα και με μία ισοπαλία και μία νίκη στο Λονδίνο πήρε την πρόκριση. Στον τελικό την περίμενε η Μάντσεστερ Σίτι, το μαεστρικό στήσιμο όμως του Τούχελ και ένα γκολ του Χάβερτζ την έστειλαν στην κορυφή.

Στο πρωτάθλημα πάλεψε μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να μπει στην 4αδα, η νίκη της προτελευταίας αγωνιστικής επί της Λέστερ ήταν κομβική αν και στο τέλος ηττήθηκε από την Άστον Βίλα. Για καλή της τύχη βέβαια γνώρισαν την ήττα και οι «αλεπούδες» από την Τότεναμ και έτσι οι «μπλε» πήραν την 4η θέση.

Ο Τούχελ κέρδισε την εμπιστοσύνη του Αμπράμοβιτς και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Γερμανού. Η Ντόρτμουντ δεν έμοιαζε διατεθειμένη να πουλήσει τον Χάαλαντ και η Τσέλσι στράφηκε στον Ρομέλου Λουκάκου για τον οποίο ξόδεψε το ποσό των 115 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Βέλγος φορ επιστρέφει μετά το 2014 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σαφώς πιο ώριμος και όντας ένα από τα καλύτερα φορ του κόσμου.

Ο κορμός παράμεινε ο ίδιος, ο Ζιρού αποχώρησε για την Μίλαν ενώ είναι πολύ πιθανό να πουληθεί και ο Έιμπραχαμ με την Ρόμα να είναι έτοιμη να δώσει το ποσό των 34 εκατομμυρίνω ευρώ.

Έδωσε συνολικά 4 φιλικά, κερδίζοντας τις Πιτέρμπορο (6-1), Μπόρνμουθ (2-1) και Άρσεναλ (2-1) ενώ ήρθε ισόπαλη (2-2) με την Τότεναμ.

«Τι ποιο ωραίο να ξεκινάς τη σεζόν με έναν τελικό. Έχω τεράστιο σεβασμό για την Βιγιαρεάλ και τον Έμερι. Πρέπει να ονομάσουν το Γιουρόπα Λιγκ, Ουνάι Έμερι Τρόπαιο. Είναι απίστευτος. Πιστεύω θα προσεγγίσει το παιχνίδι χωρίς να έχει κάτι να χάσει. Ωστόσο εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε», τόνισε ο κόουτς Τούχελ.

Αγωνιστικά Νέα:Ουσιαστικά η αποστολή είναι πλήρης. Το θέμα είναι πως αρκετοί διεθνείς της αγωνίστηκαν ως το τέλος σχεδόν σε Euro και Copa America και έτσι ενσωματώθηκαν αρκετά αργότερα στην προετοιμασία.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Η παρουσία του Ουνάι Έμερι στον πάγκο της ήταν ένα μήνυμα ότι τουλάχιστον στο Γιουρόπα Λιγκ η ομάδα είναι έτοιμη για μία αξιόλογη πορεία. Τελικά κατάφερε να φτάσει ως την κατάκτηση του τροπαίου όντας μάλιστα αήττητη σε όλη την διοργάνωση. Σε έναν όμιλο με Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σϊβασπορ και Καραμπάγκ σημείωσε 5 νίκες και μία ισοπαλία και μετά απέκλεισε κατά σειρά τις Σάλτμσπουργκ, Ντιναμό Κιέβου, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Άρσεναλ. Στον τελικό ήταν το αουτσάιντερ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έδειξε όμως χαρακτήρα και έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου νικώντας στα πέναλτι τους Άγγλους.

Στην Ισπανία βέβαια τα πράγματα δεν κύλησαν το ίδιο καλά για το "κίτρινο υποβρύχιο". Η εικόνα της συνολικά δεν ήταν κακή, ίσως να αδικείται και από την 7η θέση που κατέκτησε αλλά κάποια στιγμή από τα συνεχόμενα παιχνίδια έβγαλε κούραση. Η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ βέβαια την φέρνει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση όπου επιστρέφει στους ομίλους μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Ο Έμερι προφανώς και παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας, οι απαιτήσεις λόγω και του Τσάμπιονς Λιγκ ανεβαίνουν ακόμα όμως δεν έχει κινηθεί ιδιαίτερα στο μεταγραφικό παζάρι. Κράτησε τον στόπερ Φόιτ από την Τότεναμ, πήρε τον φορ Μπουλαγιέ Ντία από την Ρεν, και τον στόπερ Μαντί από την Μπέτις. Δεν είχε σημαντικές απώλειες, ο κορμός παρέμεινε ίδιος αλλά στα φιλικά δεν κατάφερε να πάρει ούτε μία νίκη. Ηττήθηκε από τις Βαλένθια (3-2), Μαρσέιγ (2-1) και Λέστερ (3-2) και ήρθε ισόπαλη με τις Λυόν (2-2), Λεβάντε (0-0) και Λιντς (2-2).

«Θέλω να κερδίσω το Σούπερ Καπ γιατί μέχρι στιγμής σε 2 προσπάθειες δεν το έχω καταφέρει. Θα είναι ένας ιδανικός τρόπος να ολοκληρωθεί η περσινή σεζόν. Μπορούμε για άλλη μία φορά να γράψουμε ιστορία. Το Σούπερ Καπ θα μας δείξει τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε ομάδες όπως η Τσέλσι, που για μένα είναι η κορυφαία στον κόσμο.», τόνισε ο κόουτς Έμερι.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Παρέχο και ο εξτρέμ Τζουκουέζε. Αμφίβολος ο στόπερ Φόιτ.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βιγιαρέαλ πέρσι για να φτάσει ως την κορυφή του Γιουρόπα Λιγκ άφησε εκτός τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τώρα θέλει να κάνει το 3/3 απέναντι σε αγγλικές ομάδες. Η Τσέλσι του Τούχελ βέβαια είναι σκληρό καρύδι, ο Γερμανός δείχνει πως ξέρει να προετοιμάζει ιδανικά την ομάδα του για τέτοια παιχνίδια και είναι φυσικά το φαβορί. Η Τσέλσι είναι ίδια ομάδα με πέρσι, ο Λουκάκου θα την κάνει ακόμα καλύτερη και αυτή την στιγμή μπορεί να πάρει το τρόπαιο. Θα πάμε με τον άσο.

FACTS

  • Η ομάδα Βιγιαρεάλ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.14 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Τσέλσι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.90 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Τσέλσι δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.14 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Βιγιαρεάλ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.90 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Τσέλσι νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βιγιαρεάλ έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
11/8/2021
Τσέλσι
Βιγιαρεάλ
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.13% έπαιξε: 1
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.16% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες