11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσάβες - Μορεϊρένσε

21/5/2022 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 263
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 723 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μορεϊρένσε - Τσάβες στις 10/2/2024

Προϊστορία

10/2/2024 ΜορεϊρένσεΤσάβες 1 - 0
3/9/2023 ΤσάβεςΜορεϊρένσε 1 - 2
29/5/2022 ΜορεϊρένσεΤσάβες 1 - 0
21/5/2022 ΤσάβεςΜορεϊρένσε 2 - 0
20/4/2019 ΜορεϊρένσεΤσάβες 0 - 1
15/12/2018 ΤσάβεςΜορεϊρένσε 1 - 2
18/2/2018 ΜορεϊρένσεΤσάβες 0 - 1
18/9/2017 ΤσάβεςΜορεϊρένσε 3 - 0
24/4/2017 ΜορεϊρένσεΤσάβες 0 - 0
10/12/2016 ΤσάβεςΜορεϊρένσε 2 - 1
12/1/2014 ΤσάβεςΜορεϊρένσε 0 - 1
21/8/2013 ΜορεϊρένσεΤσάβες 7 - 0
4/8/2013 ΜορεϊρένσεΤσάβες 2 - 1

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

30 ψήφοι:

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
29 έτη

Προπονητής: Vitor Campelos

99  Platiny Patrick Αλλαγή 64'

21  Wellington Juninho Αλλαγή 65'

10  Joao Teixeira Lenini Kevin Αλλαγή 81'

11  Joao Batxi Pereira Ruben Αλλαγή 94'

26 Guima

40  Nwankwo Obiorah Castanheira Adriano Αλλαγή 94'

5 Bruno Langa

44 Joao Queiros

4 Alexsandro Ribeiro

77 Joao Correia

28 Paulo Vitor

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
29 έτη

Προπονητής: Ricardo Sa Pinto

99  Rafael Martins Pacheco Fabio Αλλαγή 88'

27  Derik Lacerda Galego Αλλαγή 77'

35 Jefferson

88  Goncalo Franco Walterson Αλλαγή 88'

77 Paulinho

16  Sori Mane Andre Luis Αλλαγή 69'

18 Pedro Amador

28 Pablo

4 Artur Jorge

2  Rodrigo Conceicao Ibrahima Αλλαγή 69'

1 Kewin

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio C. Joaquim de Almeida Freitas
  • Χωρητικότητα: 6153
  • Θεατές: 4416
Δεν είναι απλό για καμία από τις δύο, χωρίς τον Σα Πίντο στον πάγκο οι φιλοξενούμενοι

Δεν είναι απλό για καμία από τις δύο, χωρίς τον Σα Πίντο στον πάγκο οι φιλοξενούμενοι

Η Τσάβες υποδέχεται τη Μορεϊρένσε σε αγώνα μπαράζ της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην 3η θέση της Λίγκα Προ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τη σεζόν στην 16η θέση της Πριμέιρα Λίγκα.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν ποια ομάδα θα βρίσκεται στην Πριμέιρα Λίγκα της προσεχούς σεζόν και ποια στη Λίγκα Προ. Η νικήτρια θα παίξει στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος και η ηττημένη στη δεύτερη. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ίδιου σκορ στα δύο ματς θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστούν πέναλτι. Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην έδρα της Μορεϊρένσε στις 29/5.

Την περασμένη Κυριακή ταξίδεψε στη Βίλα ντο Κόντε ούτως ώστε να δοκιμαστεί από την πρωτοπόρο Ρίο Άβε. Χρειαζόταν τη νίκη πάση θυσία αλλά παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων κι έχασε «καθαρά», εύκολα και δίκαια με 3-0. Ξεκίνησε τόσο άσχημα τον αγώνα που δεν πρόλαβε να συμπληρωθεί καν το πρώτο λεπτό για να παραβιαστεί η εστία της από τον Αζίζ. Θέλησε να βγάλει κάποια αντίδραση και κατάφερε να ισορροπήσει, δίχως πάντως να εκμεταλλευτεί το καλό της χρονικό διάστημα και να φτάσει στην ισοφάριση. Παρέμεινε μέσα στο «κόλπο» και στην επανάληψη αλλά τα πάντα κρίθηκαν στο 75’, με τον Λουίς Ρότσα να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβάλλεται. Κατέρρευσε και δέχτηκε δύο γκολ ακόμα μέσα σ’ ένα πεντάλεπτο. Στο 77’ και στο 80’ ο προωθημένος σέντερ μπακ Αντερλάν Σάντος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η Τσάβες έκανε άσχημο φινάλε στη σεζόν και μέτρησε δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα τα οποία επί της ουσίας είναι κι αυτά που την έμπλεξαν σε περιπέτειες αναφορικά με την υπόθεση της ανόδου στα «μεγάλα σαλόνια» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, καθώς θα μπορούσε με δύο «τρίποντα» να είχε εξασφαλίσει την επιστροφή της στην Πριμέιρα Λίγκα. Τελικά οι «φλαβιένσες» τερμάτισαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 64 βαθμούς και πλέον πρέπει να νικήσουν σε διπλά παιχνίδια τη Μορεϊρένσε. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Over.

Ο τεχνικός του συλλόγου Βίτορ Καμπέλος τόνισε: «Πιστεύω ότι η ομάδα μου έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στη δεύτερη κατηγορία. Μέσα στη σεζόν είχαμε την καλύτερη απόδοση απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Δυστυχώς τώρα πρέπει να περάσουμε από τη δοκιμασία των πλέι οφ και να αντιμετωπίσουμε τη Μορεϊρένσε. Η τύχη μέχρι τώρα δεν ήταν με το μέρος μας και κάποιες φορές έμοιαζε ότι η μπάλα δεν ήθελε να μπει στα δίχτυα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα αλλάξει στους δύο αγώνες που έχουμε μπροστά μας και θα πετύχουμε το στόχο μας».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι ο βετεράνος σέντερ μπακ Λουίς Ρότσα (27/2) και θα εκτίσει την ποινή του. Δεν έχουν αναφερθεί άλλα προβλήματα.

Έπαιζε τα ρέστα της στην τελευταία «στροφή» εντός έδρας κόντρα στη βαθμολογικά αδιάφορη Βιζέλα και κατόρθωσε να επικρατήσει τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό 4-1, σε μία αναμέτρηση που δεν αντέχει στην παραμικρή κριτική. Μόλις στο 3’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αυστηρής αποβολής του Φερνάντες και είχε πλέον την ευκαιρία να παίξει για ένα ολόκληρο παιχνίδι με παίκτη περισσότερο. Λίγο έλειψε να μείνει πίσω στο σκορ αλλά σώθηκε από το δοκάρι και στο 8’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μανέ. Οκτώ λεπτά αργότερα μία νέα κεφαλιά του Ζόρζε «έγραψε» το 2-0. Δεν είχε καμία διάθεση να τραβήξει το πόδι από το... γκάζι και στο 30’ ο Λασέρδα με προβολή πέτυχε το 3-0. Στην επανάληψη έψαξε κι άλλα τέρματα. Στο 66’ ο Γιαν με πλασέ στην κίνηση ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. «Άγγιξε» και πέμπτο γκολ έχοντας δοκάρι. Χωρίς να έχει απειληθεί είδε τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν το γκολ της τιμής με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάρκος Πάουλο στο 93’ για το 4-1.

Αυτό το αποτέλεσμα πάντως δεν θα ήταν αρκετό για τη Μορεϊρένσε προκειμένου να βρεθεί στα μπαράζ και να διεκδικήσει τη σωτηρία της κόντρα στην Τσάβες. Χρειάστηκε και το «δώρο» της Μποαβίστα η οποία αν και δεν είχε κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, πήγε στην έδρα της Τοντέλα κι απέσπασε ισοπαλία. Έτσι λοιπόν η συγκομιδή των 29 βαθμών αποδείχθηκε αρκετή για να τερματίσουν οι «ασπροπράσινοι» στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πριμέιρα Λίγκα και να πάρουν μία δεύτερη ευκαιρία στη «μάχη» της παραμονής. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

«Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας για τους αγώνες με την Τσάβες είναι ότι θα πρέπει να παραμείνουμε στο επίπεδο που παρουσιαστήκαμε στο παιχνίδι με την Τοντέλα εντός έδρας. Ευτυχώς για εμάς πήγαν τα πράγματα όπως έπρεπε για να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε για την παραμονή μας. Δεν πρέπει να κλαίμε που χάσαμε ευκαιρία για να σωθούμε χωρίς πλέι οφ. Πρέπει να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν και να εκμεταλλευτούμε όλα όσα θα μας δώσουν» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ρικάρντο Σα Πίντο ο οποίος τιμωρήθηκε με δεκαπενθήμερο αποκλεισμό από τους πάγκους για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τη Βιζέλα, όταν προκάλεσε τους αντίπαλους οπαδούς.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει ξανά ο αριστερός οπισθοφύλακας Φρίμπονγκ (12/0). Εκ νέου αμφίβολος ο βετεράνος επιθετικός Μιραλάς (8/1).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Τσάβες θέλει να επαναλάβει το περσινό κατόρθωμα της Αρούκα, όταν η τελευταία αν και 3η στη Λίγκα Προ, είχε κερδίσει και τα δύο παιχνίδια της με τη Ρίο Άβε και είχε προβιβαστεί πανηγυρικά στην Πριμέιρα Λίγκα. Από την άλλη η Μορεϊρένσε εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» της Μποαβίστα και πήρε μία δεύτερη ευκαιρία μέσω αγώνων μπαράζ, προκειμένου να διατηρήσει τη θέση της στα «μεγάλα σαλόνια» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, σε μία σεζόν που δεν ήταν καθόλου καλή για τους «ασπροπράσινους». Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με σημείο νικητή, καθώς το σετ αποδόσεων είναι σωστό. Θα στραφούμε στο προκλητικό Over, με τις δύο ομάδες να μην φημίζονται για την αμυντική τους συνέπεια.

FACTS

  • Η ομάδα Τσάβες δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.32 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Τσάβες, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.17 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Τσάβες νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.05 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Τσάβες νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.37 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες