4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μορεϊρένσε - Τσάβες

29/5/2022 21:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 384
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 716 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μορεϊρένσε - Τσάβες στις 10/2/2024

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 25' Paulinho

2ο Ημίχρονο 1 - 0

        Προϊστορία

        10/2/2024 ΜορεϊρένσεΤσάβες 1 - 0
        3/9/2023 ΤσάβεςΜορεϊρένσε 1 - 2
        29/5/2022 ΜορεϊρένσεΤσάβες 1 - 0
        21/5/2022 ΤσάβεςΜορεϊρένσε 2 - 0
        20/4/2019 ΜορεϊρένσεΤσάβες 0 - 1
        15/12/2018 ΤσάβεςΜορεϊρένσε 1 - 2
        18/2/2018 ΜορεϊρένσεΤσάβες 0 - 1
        18/9/2017 ΤσάβεςΜορεϊρένσε 3 - 0
        24/4/2017 ΜορεϊρένσεΤσάβες 0 - 0
        10/12/2016 ΤσάβεςΜορεϊρένσε 2 - 1
        12/1/2014 ΤσάβεςΜορεϊρένσε 0 - 1
        21/8/2013 ΜορεϊρένσεΤσάβες 7 - 0
        4/8/2013 ΜορεϊρένσεΤσάβες 2 - 1

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        37 ψήφοι:

        Συνθέσεις

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira
        • Χωρητικότητα: 12000
        • Θεατές: 4051
        Ψάχνουν ένα θαύμα οι «ασπροπράσινοι»

        Ψάχνουν ένα θαύμα οι «ασπροπράσινοι»

        Η Μορεϊρένσε θα κοντραριστεί με την Τσάβες σε αγώνα ρεβάνς για τα μπαράζ της Πριμέιρα Λίγκα. Μετά το πρώτο ματς οι γηπεδούχοι αναζητούν πια ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πολύ κοντά στην επίτευξη ενός μεγάλου στόχου.

        Τι ισχύει: Επαναληπτικός αγώνας που θα κρίνει ποια ομάδα θα βρίσκεται στην Πριμέιρα Λίγκα της προσεχούς σεζόν και ποια στη Λίγκα Προ. Η νικήτρια θα παίξει στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος και η ηττημένη στη δεύτερη. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ίδιου σκορ στα δύο ματς θα ακολουθήσει απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

        Α’ Αγώνας: Τσάβες - Μορεϊρένσε 2-0

        Πριν από οκτώ βράδια κλήθηκε να ταξιδέψει στην πόλη Τσάβες ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την τοπική και ομώνυμη ομάδα. Παρά το γεγονός ότι η ψυχολογία της ήταν ανεβασμένη, δεν κατόρθωσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και ηττήθηκε 2-0, έχοντας πλέον πάρα πολύ δύσκολο έργο στον επαναληπτικό μπροστά στο κοινό της. Στην πρώτη υποψία φάσης οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εκτέλεση φάουλ από τα 35 μέτρα του Τεϊσέιρα η οποία αιφνιδίασε τους πάντες και κατέληξε στα δίχτυα της για το 1-0. Δεν έβγαλε την παραμικρή αντίδραση μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη βελτίωσε την απόδοσή της και είχε μία καλή στιγμή. Στο 68’ όμως ο Κορέια εξέθεσε όλη την άμυνά της και με ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-0. Βγήκε μπροστά και πίεσε αναζητώντας το τέρμα που θα την έβαζε ξανά στο κόλπο. Είχε δύο καλές στιγμές αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει τη μοίρα της.

        Η Μορεϊρένσε στέκεται πια με την πλάτη στον τοίχο, από τη στιγμή που ισχύει ακόμα ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, κάτι που σημαίνει ότι δεν της αρκεί μία οποιαδήποτε νίκη με δύο γκολ διαφορά για να οδηγήσει την υπόθεση της παραμονής στην Πριμέιρα Λίγκα στην παράταση. Σίγουρα οι «ασπροπράσινοι» παρουσιάζονται πιο δυνατοί στο «σπίτι» τους, αλλά θα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία αν ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Under.

        Ο τεχνικός των γηπεδούχων Ρικάρντο Σα Πίντο δεν θα καθίσει ξανά στον πάγκο της ομάδας του λόγω της γνωστής τιμωρίας για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τη Βιζέλα και ο άμεσος συνεργάτης του Ρούι Μότα υποστήριξε: «Δεν παίξαμε τόσο άσχημα στο πρώτο παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες πριν δεχθούμε το πρώτο γκολ και μετά από ένα λάθος οι αντίπαλοι σκόραραν και δεύτερο. Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα σε ολόκληρη τη σεζόν αλλά δεν το βάζουμε ποτέ κάτω. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μία απάντηση μέσα στην έδρα μας. Όταν έχει αυτοπεποίθηση η ομάδα μας, μπορεί ακόμα και να μετακινήσει βουνά. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

        Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά στα «πιτς» ο αριστερός μπακ Φρίμπονγκ (12/0). Οριακά για να προλάβει ο βετεράνος επιθετικός Μιραλάς (8/1) ο οποίος αποκτήθηκε το Γενάρη αλλά δεν έχει προσφέρει ουσιαστικά.

        Έψαχνε το πρώτο βήμα μπροστά στους φανατικούς οπαδούς της και κατόρθωσε να το κάνει, κερδίζοντας με το «καθαρό» και δίκαιο 2-0 τη Μορεϊρένσε. Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ορμή που της έδωσε ο κόσμος της στο ξεκίνημα αλλά δεν τα κατάφερε. Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου όμως ευτύχησε να προηγηθεί με μία υπέροχη έμπνευση κι απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τεϊσέιρα από μεγάλη απόσταση. Διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δίχως να ανησυχήσει ούτε μία φορά. Στην επανάληψη ήταν φανερό ότι η εικόνα του ματς είχε αλλάξει και θα δεχόταν περισσότερη πίεση. Κόντρα στη ροή του αγώνα στο 68’ ο Κορέια έκανε μία φανταστική ατομική ενέργεια «χορεύοντας» δύο παίκτες και στη συνέχεια με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα «γράφοντας» το 2-0. Κλείστηκε στα «καρέ» της κι άντεξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα που ακούστηκε σαν μελωδία στα αυτιά των παικτών της.

        Με αυτόν τον τρόπο η Τσάβες έχει καταφέρει να φτάσει μία «ανάσα» από την επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό φινάλε στη σεζόν, γνωρίζοντας όλη κι όλη μία ήττα στα δέκα τελευταία παιχνίδια της. Οι «φλαβιένσες» διαθέτουν ένα σύνολο που συνήθως αρέσκεται να παίζει επιθετικά, αν και σε τέτοιες περιπτώσεις ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και δεν έκαναν κάτι τέτοιο στην πρώτη αναμέτρηση. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους πάντως ολοκληρώθηκαν Over.

        «Πανηγύρισα μόνο για δύο ή τρία λεπτά τη νίκη μας στο προηγούμενο παιχνίδι. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το δεύτερο αγώνα σαν να είναι 0-0 και η Μορεϊρένσε διαθέτει μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα και το έχει αποδείξει. Υπάρχουν ενενήντα λεπτά μπροστά μας για να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε έξυπνοι και να παίξουμε με τον τρόπο που κάναμε στον πρώτο αγώνα. Είναι αντίπαλοι τεράστιας αξίας και θα χρειαστεί να είμαστε πολύ προσεκτικοί» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Βίτορ Καμπέλος.

        Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο σέντερ μπακ Λουίς Ρότσα (27/2). Δεν έχουν αναφερθεί άλλα προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

        Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Μία μεγάλη ανατροπή θα αναζητήσει η Μορεϊρένσε έπειτα από την ήττα στον πρώτο αγώνα στην έδρα της Τσάβες με 2-0. Με δεδομένο ότι στα μπαράζ της Πριμέιρα Λίγκα ισχύει ακόμα ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο δύσκολο είναι να «γυρίσει» ένα τέτοιο σκορ. Οι γηπεδούχοι πάντως θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και είναι υποχρεωμένοι να επιτεθούν από νωρίς αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα τους βάλει ξανά στο κόλπο. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα από την πρώτη αναμέτρηση κι αν πετύχουν ένα τέρμα θα «αγκαλιάσουν» την άνοδο. Περιμένουμε τις επιθέσεις να κάνουν καλά τη δουλειά τους και θα πάμε στο αμφίσκορο.

        FACTS

        • Η ομάδα Τσάβες δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: X2 με απόδοση 1.81 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Τσάβες νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 4.25 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Μορεϊρένσε έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: 2 με απόδοση 3.95 στον ΟΠΑΠ
        • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τσάβες, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
          Σημείο: Over με απόδοση 1.92 στον ΟΠΑΠ

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.86% έπαιξε: X2

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες