Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σταντάρ Λιέγης - Μπενφίκα

10/12/2020 19:55

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 12' Raskin Nicolas
  2. 16' Everton

2ο Ημίχρονο 2 - 2

  1. 53' Ferreira Joao
  2. 60' Fessal Tapsoba Abdoul
  3. 65' Cimirot Gojko
  4. 67' Pizzi (πέναλτι)
  5. 90' Cervi Franco

      Προϊστορία

      10/12/2020 Σταντάρ ΛιέγηςΜπενφίκα 2 - 2
      29/10/2020 ΜπενφίκαΣταντάρ Λιέγης 3 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 30,618 12.1%
      X
      € 20,282 8.0%
      2
      € 201,938 79.9%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      133 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Stade Maurice Dufrasne
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 30023
      Θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για πρωτιά οι «αετοί»

      Θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για πρωτιά οι «αετοί»

      Η Σταντάρ Λιέγης φιλοξενεί την Μπενφίκα για την 6η αγωνιστική του τετάρτου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Ρέιντζερς, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Λεχ Πόζναν.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

      Γνώριζε εκ των προτέρων τις δυσκολίες που υπήρχαν στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης «στροφής» με τη Ρέιντζερς. Κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την αντίπαλό της και μάλιστα μέσα στο «Άιμπροξ», ωστόσο ηττήθηκε (3-2), παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές. Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6’ με τον Λεστιέν και είχε πολύ καλή απόδοση στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου μέρους. Είδε τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 39’ με κεφαλιά του Γκόλντσον, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Τσοπ την έβαλε ξανά σε θέση «οδηγού». Όλα έδειχναν ότι θα πήγαινε προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όμως στις καθυστερήσεις ισοφαρίστηκε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταβερνιέρ. Έχασε μία καλή ευκαιρία με την έναρξη του δευτέρου μέρους, αλλά στο 63’ είδε τον Άρφιλντ να τη ρίχνει στο καναβάτσο. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει και μοιραία έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από τη Γλασκώβη.

      Η Σταντάρ Λιέγης δεν πραγματοποίησε καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού δεν μπόρεσε να παλέψει για την πρόκριση. Έχει συγκεντρώσει όλους κι όλους τρεις βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τη Λεχ Πόζναν. Μόνο για το πρεστίζ της θα παλέψει στον αγώνα με την Μπενφίκα. Στο πρωτάθλημα Βελγίου έχει συμπληρώσει τέσσερις σερί ισοπαλίες, με τελευταία την εντός έδρας με τη Μαλίν (2-2). Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Φιλίπ Μοντανιέ υπογράμμισε: «Θέλουμε να τελειώσουμε καλά αυτήν την πορεία. Χάσαμε τρία παιχνίδια και μετά μπήκαμε στη διοργάνωση. Οι παίκτες θέλουν πάντοτε να παίζουν τέτοιους αγώνες απέναντι σε ομάδες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να κάνουμε την έκπληξη. Για εμάς είναι πιθανότατα μειονέκτημα ότι θα κάνει αλλαγές η Μπενφίκα. Έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές».

      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο σέντερ φορ Ουλαρέ (10/2), αντίθετα θα λείψει λόγω τιμωρίας ο σέντερ μπακ Ντουσέν (8/1). Αρκετά τα προβλήματα όχι όμως και «φρέσκα». Σίγουρα εκτός ο στόπερ Βανχέουνστεν (8/0) και ο μέσος Αμαλά (9/2).



      ΜΠΕΝΦΙΚΑ

      Πήρε τη νίκη χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λεχ Πόζναν (4-0) και μαζί την πρόκριση για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο την προηγούμενη Δευτέρα έπαιξε ξανά στο «Ντα Λουζ», αυτήν την φορά για την Πριμέιρα Λίγκα. Συνάντησε σθεναρή αντίσταση από την Πάσος Φερέιρα αλλά πήρε τη νίκη με 2-1, βρίσκοντας τη λύτρωση στις καθυστερήσεις. Έψαξε το γρήγορο γκολ όμως δεν το βρήκε. Κινδύνευσε δύο φορές και στη δεύτερη, στο 23’, ο Ρέμπτσιουκ μ’ έναν «κεραυνό» νίκησε τον Βλαχοδήμο για το 0-1. Ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ράφα Σίλβα αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για χέρι στο κοντρόλ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής πήρε την προσωπική του ρεβάνς στο 58’ με ωραίο δεξί πλασέ. Πίεσε και είχε δοκάρι στο 72’ με τον Νούνιες. Όλα έδειχναν ότι θα «γκέλαρε», όμως ο Βάλντσμιντ με κεφαλιά στο 94’, της έδωσε μία πολύ σημαντική νίκη.

      Στο Γιουρόπα Λιγκ πάντως η Μπενφίκα έχει κάνει το καθήκον της κι έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η συγκομιδή των 11 βαθμών την έχει φέρει στη 2η θέση, αφού υστερεί στην ισοβαθμία με τη Ρέιντζερς. Θα προσπαθήσει να πάρει το «τρίποντο» και θα ελπίζει σε «γκέλα» των Σκωτσέζων για να τερματίσει υψηλότερα από εκείνους. Και τα πάντε ματς της στη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Over.

      «Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη στο Παρίσι αλλά αυτές τις μέρες να μιλάς για το ρατσισμό είναι πολύ μοντέρνο. Ως πολίτης έχω το δικαίωμα να διαμορφώσω τη γνώμη μου όταν θα γνωρίζω τι συνέβη εκεί. Ίσως υπήρχε ρατσισμός γιατί δεν ξέρω τι είπαν στον προπονητή. Όσο για το παιχνίδι, έχουμε ήδη προκριθεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξουμε για τη νίκη. Θα εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να χρησιμοποιήσω παίκτες που δεν παίζουν πολύ» σχολίασε ο κόουτς του πορτογαλικού κλαμπ, Ζόρζε Ζεσούς.

      Αγωνιστικά Νέα: Αναμένεται να κάνει ροτέισον ο Ζεσούς. Νέα απουσία αυτή του αριστερού μπακ Γκριμάλντο (7/1). Εκτός λίστας ο Έλληνας μέσος Ανδρέας Σάμαρης (3/0). Γνωστά τα μακροχρόνια προβλήματα του στόπερ Τοντιμπό (0/0), του δεξιού μπακ κι αρχηγού Αντρέ Αλμέιδα (4/0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η πορεία της Σταντάρ Λιέγης στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ ήταν απογοητευτική, καθώς δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στα περισσότερα παιχνίδια κι έχει χάσει εδώ και καιρό τις ελπίδες για πρόκριση. Στον αντίποδα η Μπενφίκα που έχει θέσει ως στόχο να φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, πήρε στο ρελαντί την πρόκριση και το μόνο που την απασχολεί πλέον, θα είναι να νικήσει, ούτως ώστε να εκμεταλλευτεί πιθανή γκέλα της Ρέιντζερς και να πάρει την πρώτη θέση. Οριακά αποδεκτές οι τιμές του διπλού και θα το επιλέξουμε.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της ομάδας Μπενφίκα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over
      • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Σταντάρ Λιέγης, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
        Σημείο: Over
      • Η ομάδα Μπενφίκα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2
      • Η ομάδα Σταντάρ Λιέγης έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
        Σημείο: 2
      • Η ομάδα Μπενφίκα νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      4ος Όμιλος
        2 Μπενφίκα 6 12 3 3 0 18:9
        3 Σταντάρ Λιέγης 6 4 1 1 4 7:14
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.07% έπαιξε: Goal
      • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +1.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Στοιχηματικές πλατφόρμες