Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σταντάρ Λιέγης - Φέχερβαρ

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 11,990 39.5%
X
€ 3,807 12.5%
2
€ 14,592 48.0%
Over
€ 4,737 53.9%
Under
€ 4,049 46.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

180 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Maurice Dufrasne
  • Χωρητικότητα: 30023
Δεν πείθουν οι γηπεδούχοι

Δεν πείθουν οι γηπεδούχοι

Η Σταντάρ Λιέγης θα κοντραριστεί με τη Φέχερβαρ στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρόκριση επί της Βοϊβοντίνα στην προηγούμενη φάση, ενώ οι φιλοξενούμενοι «πέταξαν» εκτός συνέχειας τη γαλλική Ρεμς.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ παιχνίδι με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Αναγκάστηκε να μπει από πολύ νωρίς στη «μάχη» των προκριματικών, καθώς ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της μόλις από το δεύτερο γύρο. Εκεί βέβαια το έργο της ήταν εξαιρετικά εύκολο, αφού κλήθηκε να αντιμετωπίσει την ανίσχυρη Μπάλα Τάουν από την Ουαλία και μάλιστα εντός έδρας. Το τελικό 2-0 ήρθε πολύ εύκολα και της έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Εκεί στάθηκε ξανά τυχερή στην κλήρωση, καθώς έπαιξε εκ νέου στο «σπίτι» της, αυτήν την φορά μ’ έναν επίσης πιο αδύναμο αντίπαλο, όπως είναι η Βοϊβοντίνα από το Μαυροβούνιο. Κινδύνευσε ακόμα και με αποκλεισμό, καθώς το ενενηντάλεπτο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1. Ευτυχώς για εκείνη, στο έξτρα ημίωρο της παράτασης, ο Σελίμ Αμαλά σκόραρε στο 91’. Υπερασπίστηκε το προβάδισμά της μέχρι το σφύριγμα της λήξης και πλέον έχει την ευκαιρία να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η πορεία της στη Γιούπιλερ Λιγκ κρίνεται μέχρι στιγμής... συμπαθητική. Έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς έπειτα από επτά αγωνιστικές και βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας πέντε πόντους από τη Σαρλερουά που φιγουράρει στην κορυφή. Την περασμένη Κυριακή πάντως φιλοξένησε τη Ζούλτε Βάρεγκεμ και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της για όλες τις διοργανώσεις ήταν Over.

Ο Γάλλος τεχνικός του συλλόγου Φιλίπ Μοντανιέ υποστήριξε: «Είμαστε εξαιρετικά άτυχοι μέχρι στιγμής τη φετινή χρονιά, καθώς ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια μας οι αντίπαλοι σκοράρουν σε κάθε ευκαιρία τους. Αυτό είναι πολύ άσχημο για την ψυχολογία μας, ωστόσο δεν θα πρέπει να το σκεφτόμαστε. Η Φέχερβαρ είναι επικίνδυνη αντίπαλος, όμως πιστεύω στους παίκτες μου».

Αγωνιστικά Νέα: Τρία προβλήματα, καθώς δεν υπολογίζεται ο μέσος Μπαστιέν, ο εξτρέμ Λεστιέν και ο επιθετικός Ουλαρέ.



ΦΕΧΕΡΒΑΡ

Η χαμηλή βαθμολογία της Ουγγαρίας στην UEFA έχει ως αποτέλεσμα οι ομάδες της να ξεκινούν τη «μάχη» για διάκριση από πολύ νωρίς. Αυτό συνέβη και στη δική της περίπτωση, καθώς αναγκάστηκε να παίξει από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί συνάντησε την Μποέμιανς από την Ιρλανδία. Ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση, όμως στο γήπεδο αποδείχτηκε εντελώς ανέτοιμη και μετά από ισοπαλία 1-1, χρειάστηκε να σταθεί πιο τυχερή στη διαδικασία των πέναλτι, ούτως ώστε να πάρει τελικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η κληρωτίδα την έφερε αντιμέτωπη με τη Χιμπέρνιανς από τη Μάλτα. Ταξίδεψε στο νησί της Μεσογείου κι έκανε αυτό που έπρεπε, νικώντας με το «φτωχό», αλλά αρκετό 1-0. Την περασμένη εβδομάδα πανηγύρισε μία ιστορική πρόκριση, καθώς «πέταξε» εκτός συνέχειας τη γαλλική Ρεμς. Μετά από «στείρα» 120 λεπτά, στα πέναλτι ήταν ξανά πιο τυχερή και πλέον ελπίζει βάσιμα σε συμμετοχή στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα έχει παίξει τέσσερα παιχνίδια, μετρώντας δύο ισοπαλίες και ισάριθμες νίκες. Η συγκομιδή των οκτώ βαθμών τη φέρνει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω μόνο από την Πούσκας Ακαντέμια. Ομάδα που προτιμά να παίζει «σφιχτά» στους ευρωπαϊκούς αγώνες της. Και τα τρία ματς της μέχρι στιγμής ολοκληρώθηκαν Under, ενώ τα δύο από αυτά ήταν και No Goal.

«Ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, όμως έχουμε αυτοπεποίθηση κι εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση γνωρίζοντας την ποιότητα της Σταντάρ Λιέγης, αλλά κι εμείς έχουμε ένα ισχυρό σύνολο που παλεύει πάντα για τη νίκη με οποιοδήποτε αντίπαλο» σχολίασε ο προπονητής της ομάδας Γκάμπορ Μάρτον.

Αγωνιστικά Νέα: «Λευκό» το απουσιολόγιο και θα παραταχθεί πλήρης.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο και για τις δύο αντιπάλους οι οποίες θα προσπαθήσουν να τσεκάρουν το εισιτήριό τους για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η Σταντάρ Λιέγης από τη στιγμή που παίζει στην έδρα της είναι το θεωρητικό φαβορί για την πρόκριση, όμως η Φέχερβαρ δεν πρόκειται να παραδοθεί χωρίς να παλέψει. Οι Ούγγροι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη θριαμβευτική πρόκριση επί της γαλλικής Ρεμς και θέλουν να κάνουν και νέα έκπληξη. Δεν δικαιολογείται ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων και θα τον κοντράρουμε, επιλέγοντας τη διπλή ευκαιρία της ισοπαλίας ή της νίκης των φιλοξενούμενων.

FACTS

  • Η ομάδα Σταντάρ Λιέγης δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.12 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
1/10/2020
Σταντάρ Λιέγης
Φέχερβαρ
3 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες