6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σούντουβα - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Προϊστορία

26/8/2020 ΣούντουβαΜακάμπι Τελ Αβίβ 0 - 3
15/8/2019 ΣούντουβαΜακάμπι Τελ Αβίβ 2 - 1
8/8/2019 Μακάμπι Τελ ΑβίβΣούντουβα 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 7,321 3.9%
X
€ 12,354 6.7%
2
€ 165,918 89.4%
Over
€ 2,269 11.7%
Under
€ 17,137 88.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

139 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Hikvision Arena
Ψάχνει εκδίκηση για πέρσι η ομάδα του Δώνη

Ψάχνει εκδίκηση για πέρσι η ομάδα του Δώνη

Η Σούντουβα θα κοντραριστεί με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Φλόρα Ταλίν στην προηγούμενη φάση, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας τη Ρίγα.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι.

* Οι δύο ομάδες είχαν κοντραριστεί πέρσι για τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και οι Λιθουανοί είχαν προκριθεί με δύο νίκες και συνολικό σκορ 4-2.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΣΟΥΝΤΟΥΒΑ

Αποτελεί την απόλυτη κυρίαρχο στη Λιθουανία την τελευταία τριετία, έχοντας κατακτήσει ισάριθμα πρωταθλήματα. Ωστόσο ποτέ έως τώρα δεν έχει καταφέρει να φτάσει πιο μακριά από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και θα προσπαθήσει να το πετύχει φέτος, έχοντας όμως δύσκολο έργο. Πριν μία εβδομάδα ταξίδεψε στο Ταλίν ούτως ώστε να κοντραριστεί με τη Φλόρα Ταλίν. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 49’ αλλά ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τοπκάγκιτς στο 78ο λεπτό της συνάντησης. Δέχτηκε αφόρητη πίεση μέχρι το φινάλε της παράτασης, αλλά άντεξε. Στα πέναλτι αποδείχτηκε πιο ψύχραιμη και νικώντας 4-2, πήρε μία σπουδαία πρόκριση. Πλέον θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον εαυτό της και να φτάσει πιο μακριά από κάθε άλλη φορά, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Δεν έχει παίξει αγώνα για την εγχώρια λίγκα από τις 12/8, προκειμένου να συγκεντρωθεί στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της. Έχει συγκεντρώσει 35 βαθμούς σε 15 αγωνιστικές και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας διαφορά δύο πόντων από τη Ζαλγκίρις Βίλνιους, η οποία όμως έχει κι ένα παιχνίδι περισσότερο. Τα εννιά από τα έντεκα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Λιθουανίας Σαούλιους Σιρμέλις τόνισε: «Ήμουν κοντά στην καρδιακή προσβολή από την εξέλιξη του προηγούμενου παιχνιδιού και τη μεγάλη μας πρόκριση. Πλέον απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα όπως η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Πριν τον αγώνα με τη Φλόρα όλοι στη Λιθουανία ήλπιζαν να νικήσουμε, οπότε υπήρχε μεγαλύτερη πίεση σε σχέση με την τωρινή».

Αγωνιστικά Νέα: Ένας και μοναδικός αγωνιστικός «πονοκέφαλος» αφορά τον βασικό αμυντικό χαφ Ποβίλας Λεϊμόνας (9/1) ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και είναι αμφίβολος.



ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Έχει ξεκινήσει φουριόζα τη νέα χρονιά με τον Γιώργο Δώνη στο «τιμόνι» της, παρά το γεγονός ότι άλλαξε καθυστερημένα προπονητή, με τον Βλάνταν Ίβιτς να αποδέχεται τη «χρυσή» πρόταση της Γουότφορντ για να μετακομίσει στην Τσάμπιονσιπ. Την προηγούμενη εβδομάδα κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την πρωταθλήτρια Λετονίας Ρίγα και πέτυχε το στόχο της, αφού με δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Δεν έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο αλλά αρχικά άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άγγλου επιθετικού Μπλάκμαν στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής μισή ώρα αργότερα, στο 88’, πέτυχε και δεύτερο γκολ, ξανά από την άσπρη βούλα. Με αυτόν τον τρόπο οι πρωταθλητές Ισραήλ «σφράγισαν» την πρόκρισή τους.

Το περασμένο Σάββατο η Μακάμπι Τελ Αβίβ έπαιξε στον τελικό του Λιγκ Καπ με αντίπαλο την Χάποελ Μπνέι Σαχνίν. Παρά τις πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, ούτως ώστε να είναι οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές έτοιμοι για το ματς με τη Σούντουβα, κατάφερε να πάρει τον τίτλο, νικώντας «καθαρά» 2-0. Στο 67’ ο Μπαϊτάκσα άνοιξε το σκορ και στις καθυστερήσεις ο Μπιτόν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό ήταν το δεύτερο φετινό τρόπαιο αφού είχε προηγηθεί το Σούπερ Καπ. Και τα τέσσερα επίσημα ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal, ενώ όλα τη βρήκαν νικήτρια με το ίδιο σκορ (2-0).

«Εμείς έχουμε ως στόχο να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για να το πετύχουμε θα πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες, όπως κάναμε ήδη κόντρα στη Ρίγα. Είμαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου και περιμένω να παρουσιαστούμε ακόμα πιο βελτιωμένοι κόντρα σε μία καλή ομάδα» ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή των πρωταθλητών Ισραήλ, Γιώργου Δώνη.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα κι επί της ουσίας είναι πλήρης, ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι ο Δώνης έκανε ροτέισον.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σούντουβα πέρσι έκανε το «μπαμ» κι άφησε εκτός συνέχειας στο Γιουρόπα Λιγκ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως τώρα οι πρωταθλητές Ισραήλ είναι δεδομένο ότι θα παρουσιαστούν πιο υποψιασμένοι κι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στη Φλόρα Ταλίν από την Εσθονία, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν «καθαρά» της Ρίγα εντός έδρας. Θα εμπιστευτούμε την ομάδα του Γιώργου Δώνη που είναι ανώτερη ποιοτικά και θα ποντάρουμε στο διπλό θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Στους τελευταίους 7 αγώνες της ομάδας Μακάμπι Τελ Αβίβ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σούντουβα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 2.00 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.63 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σούντουβα νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 4.55 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Τελ. αγώνες
6/5/2024
Χάποελ Μπνέι Σαχνίν
Μακάμπι Τελ Αβίβ
27/4/2024
Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά
Μακάμπι Τελ Αβίβ
2 - 3
20/4/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Χάποελ Χάιφα
4 - 0
15/4/2024
Χάποελ Μπερ Σεβά
Μακάμπι Τελ Αβίβ
1 - 0
8/4/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μακάμπι Χάιφα
1 - 1
2/4/2024
Μακάμπι Πετάχ Τίκβα
Μακάμπι Τελ Αβίβ
2 - 2*
30/3/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Χάποελ Μπνέι Σαχνίν
2 - 0
17/3/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Χάποελ Χάιφα
3 - 1
14/3/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ολυμπιακός
1 - 4*
10/3/2024
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ
Μακάμπι Τελ Αβίβ
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες