3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερίφ Τιρασπόλ - Φόλα Ες

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 8,397 78.3%
X
€ 1,328 12.4%
2
€ 1,000 9.3%
Over
€ 1,305 78.7%
Under
€ 352 21.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

79 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Sheriff Stadium
  • Χωρητικότητα: 13460
Αδύναμοι φιλοξενούμενοι, καλύτεροι οι Μολδαβοί

Αδύναμοι φιλοξενούμενοι, καλύτεροι οι Μολδαβοί

Η Σερίφ Τιρασπόλ θα κοντραριστεί με τη Φόλα Ες στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα στη Μολδαβία, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν τον τίτλο στο Λουξεμβούργο.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η νικήτρια θα παίξει στην επόμενη φάση με την Καραμπάκ εκτός έδρας.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ

Έχει καταφέρει την τελευταία εικοσαετία να μπει στις συνειδήσεις όλων των ποδοσφαιρόφιλων ως η μόνιμη πρωταθλήτρια Μολδαβίας. Και όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς ότι από τα είκοσι τελευταία πρωταθλήματα, έχει κατακτήσει τα 18, κυριαρχώντας απόλυτα σε μία χώρα πάντως που σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται προηγμένη ποδοσφαιρικά. Την ίδια στιγμή δεν έχει καταφέρει ποτέ να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το καλοκαίρι του 2010 έφτασε μέχρι τα πλέι οφ κι αποκλείστηκε από τη Βασιλεία. Αυτόματα πήρε το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Πέτυχε ιστορική νίκη απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου αλλά οι πέντε βαθμοί που συγκέντρωσε την έφεραν στην τελευταία θέση του γκρουπ, πίσω από τους Ουκρανούς, την Άλκμααρ και την Μπάτε Μπορίσοφ.

Στο περσινό πρωτάθλημα έκανε επίδειξη δύναμης συγκεντρώνοντας 70 βαθμούς κι αφήνοντας πίσω τους με διαφορά 17 πόντων τη Σφιντούλ Γκεόργκε. Διέθετε την καλύτερη επίθεση αλλά και την καλύτερη άμυνα στη λίγκα με 60 γκολ ενεργητικό και μόλις 9 παθητικό. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε στη Μολδαβία στις 3/7 και η Σερίφ Τιρασπόλ έχει καταφέρει ήδη να εντυπωσιάσει. Μετράει οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες κι έχει συγκεντρώσει 24 βαθμούς, απέχοντας πέντε πόντους από τη δεύτερη Πετροκούμπ. Τα επτά από τα οκτώ παιχνίδια της ήταν No Goal, αφού η εστία της έχει παραβιαστεί μόλις μία φορά έως τώρα.

Από τον Απρίλιο του 2019, στην άκρη του πάγκου της βρίσκεται ο Ζόραν Ζέκιτς. Ο 46χρονος Κροάτης προπονητής είχε περάσει και τη σεζόν 2014/15 από τον πάγκο του κλαμπ, αλλά είχε αποχωρήσει για να μετακομίσει στην Όσιγιεκ. Ωστόσο επέστρεψε στο «τιμόνι» της Σερίφ Τιρασπόλ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.



ΦΟΛΑ ΕΣ

Αποτελεί την πιο παλιά ομάδα του Λουξεμβούργου μετρώντας 114 χρόνια από την ίδρυσή της. Δεν είναι ο επιτυχημένος σύλλογος της χώρας, καθώς έχει πανηγυρίσει όλες κι όλες επτά φορές την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έπαιξε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση το μακρινό 1973, όταν αποκλείστηκε από τη βουλγάρικη Μπέροε Στάρα Ζάγκορα με συνολικό σκορ 11-1, στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Η καλύτερη πορεία της ήταν αυτή που πραγματοποίησε το καλοκαίρι του 2017. Μετρώντας έως τότε μόνο αποκλεισμούς, αρχικά στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ άφησε εκτός συνέχειας τη Μιλσάμι Ορχέι από τη Μολδαβία, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε και την Ίντερ Μπακού. Η πορεία της σταμάτησε στη σουηδική Έστερσουντ που στη συνέχεια απέκλεισε τον ΠΑΟΚ. Θα είναι η τρίτη της συμμετοχή σε προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τις δύο προηγούμενες είχε χάσει από την ίδια αντίπαλο, την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Την περσινή σεζόν το πρωτάθλημα διακόπηκε οριστικά τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας του Covid-19. Μέχρι τότε είχε καταφέρει να μαζέψει 39 βαθμούς και βρισκόταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας δύο πόντους από τη δεύτερη Πρόγκρες Νιεντερκόρν. Από τις 8 Μαρτίου που νίκησε εκτός έδρας την Τάιτους Πετάνγκε δεν έχει δώσει άλλο επίσημο παιχνίδι κι αυτό αναμένεται να την επηρεάσει.

Πλέον έχει νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου της. Ο λόγος για τον 50χρονο Σεμπάστιεν Γκρανζάν ο οποίος ανέλαβε την 1η Ιουλίου και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με το κλαμπ. Ο Βέλγος τεχνικός θα προσπαθήσει να την οδηγήσει ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος Λουξεμβούργου, αλλά και σε μία αξιόλογη ευρωπαϊκή πορεία.

Αγωνιστικά Νέα: Δύο απουσίες, δεν είναι διαθέσιμοι ο επιθετικός Καρόν (5/1 πέρσι) και ο αμυντικός Σάκρα (15/1 πέρσι).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σερίφ Τιρασπόλ είναι το μεγάλο φαβορί στη «μάχη» του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Φόλα Ες. Οι γηπεδούχοι πέρα από τη δεδομένη εμπειρία που έχουν σε προκριματικές φάσεις, διαθέτουν και πιο ισχυρό ρόστερ από τους αντιπάλους τους. Στον αντίποδα, οι πρωταθλητές Λουξεμβούργου θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη και οι μονοί αγώνες βοηθούν σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι φιλοξενούμενοι λογικά θα «κλειστούν» και οι τιμές του Under μας προκαλούν να το επιλέξουμε.

FACTS

  • Η ομάδα Σερίφ Τιρασπόλ νίκησε στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.33 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σερίφ Τιρασπόλ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.77 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
19/8/2020
Σερίφ Τιρασπόλ
Φόλα Ες
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο gemini, με το υψηλότερο yield +2.42% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες