1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερίφ Τιρασπόλ - Αλασκέρτ

Προϊστορία

28/7/2021 Σερίφ ΤιρασπόλΑλασκέρτ 3 - 1
20/7/2021 ΑλασκέρτΣερίφ Τιρασπόλ 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 36,478 79.6%
X
€ 4,710 10.3%
2
€ 4,622 10.1%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

78 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Sheriff Stadium - Small Arena
  • Θεατές: 2046
Ξεκάθαρο φαβορί οι Μολδαβοί, με υπηρεσιακό προπονητή οι Αρμένιοι

Ξεκάθαρο φαβορί οι Μολδαβοί, με υπηρεσιακό προπονητή οι Αρμένιοι

Η Σερίφ Τιρασπόλ από τη Μολδαβία υποδέχεται την Αλασκέρτ από την Αρμενία, σε επαναληπτικό στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Α’ Αγώνας: Αλασκέρτ - Σερίφ Τιρασπόλ 0-1

Τι ισχύει: Παιχνίδι ρεβάνς για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Καϊράτ Αλμάτι - Ερυθρός Αστέρας.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με θεατές στις εξέδρες χωρίς περιορισμούς.

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ

Την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψε στην Αρμενία για να δοκιμαστεί στο Γερεβάν από την πρωταθλήτρια της χώρας Αλασκέρτ, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν μεταξύ τους, με στόχο το εισιτήριο που οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ενθουσίασε σε καμία περίπτωση με την απόδοσή της αλλά πήρε τη νίκη 1-0 και πλέον έχει ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση. Για την ακρίβεια θα προκριθεί στην επόμενη φάση αν νικήσει ή αναδειχθεί ισόπαλη. Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, δεν παρουσίασε καθόλου καλό πρόσωπο στο χορτάρι στο πρώτο ημίχρονο και βρισκόταν κυρίως σε θέση άμυνα. Κινδύνευσε αρκετές φορές χωρίς να γίνει η ίδια ιδιαίτερα απειλητική. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή της κι επισκέφτηκε αρκετές φορές τα αντίπαλα «καρέ». Προειδοποίησε με δοκάρι και λίγο αργότερα στο 84’ ο Λουβανόρ με πανέμορφο αριστερό πλασέ της χάρισε το «διπλό». Δέχτηκε πίεση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα αλλά άντεξε.

Η Σερίφ Τιρασπόλ έχει καταφέρει μέχρι τώρα να πετύχει τρεις νίκες στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Σε όλες κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, καθώς είχε προηγηθεί η εύκολη πρόκριση επί της αλβανικής Τέουτα Ντούρες. Δεν μεσολάβησε κάποιος αγώνας της μετά το πρώτο ματς στο Γερεβάν και είχε το χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει του σημαντικού επαναληπτικού.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει ξανά ο μέσος Μπλιζιντσένκο ο οποίος είναι τραυματίας.



ΑΛΑΣΚΕΡΤ

Η εντός έδρας ήττα της από τη Σερίφ Τιρασπόλ στον πρώτο αγώνα έφερε εξελίξεις, αν και τελικά με βάση τα όσα ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα, δεν υπήρξε καμία πρόθεση από τη διοίκηση γι’ αυτές. Ο Αλεκσάντρ Γκριγκοριάν παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή, καθώς υποστήριξε ότι για οικογενειακούς λόγους πρέπει να γυρίσει στη Ρωσία. Ο Αρμένιος κόουτς βρέθηκε στο «τιμόνι» των πρωταθλητών Αρμενίας μόνο για δύο μήνες. Είχε αναλάβει τα ηνία στις 20 Μαΐου κι αποχώρησε στις 22 Ιουλίου. Πλέον το κλαμπ βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του και θα πορευτεί με υπηρεσιακό τεχνικό στη ρεβάνς της Μολδαβίας. Το γεγονός αυτό καθιστά ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Πάντως η εικόνα της Αλασκέρτ στο πρώτο ματς δεν ήταν καθόλου κακή. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε στο χορτάρι και είχε πολύ καλή απόδοση που όμως δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο γκολ παρά τις καλές στιγμές που δημιούργησε. Στην επανάληψη είδε τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν και τελικά δέχθηκε γκολ στο 84’ από φοβερό σουτ του Λουβενόρ. Είχε προηγηθεί και δοκάρι για τους Μολδαβούς. Έβγαλε αντίδραση και πίεσε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δίχως να βρει την ισοφάριση. Πλέον αναζητά ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα για να ανατρέψει την κατάσταση.

Ακόμα πάντως δεν έχει δώσει αγώνα για το πρωτάθλημα. Θα ξεκινήσει το προσεχές Σάββατο (31/7) κόντρα στην Αραράτ Αρμενίας εντός έδρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο από τα τρία παιχνίδια της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν Under και No Goal. Παράλληλα δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα κάποια νίκη, καθώς είχε περάσει την Κόναχς Κουέι Νόμαντς από την Ουαλία με δύο ισοπαλίες.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σερίφ Τιρασπόλ έχοντας νικήσει στον πρώτο αγώνα με την Αλασκέρτ στην Αρμενία, διαθέτει πλέον σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Άλλωστε οι πρωταθλητές Μολδαβία θα πάρουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας. Παρ’ όλα αυτά λογικά δεν θα θελήσουν να ρισκάρουν και θα προσπαθήσουν να «καθαρίσουν» την υπόθεση. Για να τα καταφέρουν θα αναζητήσουν ένα γρήγορο γκολ. Θα πάμε με τον άσο στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

FACTS

  • Η ομάδα Σερίφ Τιρασπόλ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 12 από 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.06 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Αλασκέρτ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.61 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: 1
  • » Ο Koukos, με το υψηλότερο yield +6.29% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.23% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες