1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερίφ Τιρασπόλ - Ντάνταλκ

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 6,264 69.8%
X
€ 792 8.8%
2
€ 1,921 21.4%
Over
€ 476 26.6%
Under
€ 1,317 73.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

158 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Sheriff Stadium
  • Χωρητικότητα: 13460
Ξεκούραστη η Ντάνταλκ

Ξεκούραστη η Ντάνταλκ

Η Σέριφ Τίρασπολ έχει 10 στις 10 νίκες στο πρωτάθλημα Μολδαβίας και υποδέχεται την Ντάνταλκ που είναι ξεκούραστη.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι. Όποιος προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον νικητή του ζευγαριού Κλάκσβικ - Ντιναμό Τιφλίδας

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ

Στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ είχε εύκολο έργο φιλοξενώντας την Φόλα Ες από το Λουξεμβούργκο και επικράτησε με 2-0 χάρη σε τέρματα του Αμπάνγκ στο 36΄ και του Λούκιτς τσο 80΄. Για το δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης πήγε στην έδρα της Κάραμπακ και αποκλείστηκε μετά την ήττα της με 2-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22΄ με γκολ του Μάτιτς, αλλά 15 λεπτά μετά έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αμπάνγκ. Η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν έκανε το 2-0 στο 63΄ με τον Έμρελι και ο Καστανέντα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 78΄.

Είναι απόλυτη κυρίαρχος στην Μολδαβία έχοντας κατακτήσει τα 18 από τα τελευταία 20 πρωταθλήματα. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε στη Μολδαβία στις 3 Ιουλίου και διακόπηκε για λίγο τον Αύγουστο. Στις 10 πρώτες αγωνιστικές έχει το απόλυτο των νικών. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της στις 18 Σεπτεμβρίου επιβλήθηκε εκτός έδρας επί της Σπεράντα Νισπορένι με 2-1. Ο Καστανέντα άνοιξε το σκορ στο 33΄ και δέχθηκε την ισοφάριση στο 77', αλλά δυο λεπτά πριν το φινάλε πανηγύρισε το τρίποντο με τον Γκάντζε.

ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ πήγε στην ουδέτερη Βουδαπέστη για να αντιμετωπίσει την Τσέλιε και έχασε πολύ εύκολα με 3-0 από τους Σλοβένους. Ο Κέριν Λούκα έδωσε το προβάδισμα στο 43' και ο Βίζινγκερ στο 89' και ο Ντάνγκουμπιτς ένα λεπτό αργότερα δημιούργησαν το τελικό σκορ και υποβίβασαν την Ντάνταλκ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League βρέθηκε αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Ανδόρας, Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες και την απέκλεισε κερδίζοντας εκτός έδρας με 1-0. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο ΜακΜίλαν στο 14' και παρότι έμεινε με δέκα παίκτες από το 58΄ λόγω αποβολής του Μπόιλ, δεν το πλήρωσε.

Κατέκτησε το 2ο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ιρλανδίας την περασμένη σεζόν, αλλά στο φετινό έχει μείνει ήδη αρκετά πίσω από την κορυφή και την Σάμροκ Ρόβερς και δύσκολα θα διατηρήσει τα σκήπτρα της. Ο προπονητής Τζιοβανιόλι, είναι στα τρία τελευταία ματς στον πάγκο της, ζήτησε από την ομοσπονδία της Ιρλανδίας να αναβάλει την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής απέναντι στην Κορκ καθώς θεωρούσε ότι μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι επικίνδυνο για την υγεία των παικτών να παίξουν δύο παιχνίδια. Το αίτημα του έγινε δεκτό και η Ντάνταλκ είναι ξεκούραστη.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σέριφ Τίρασπολ δεν έχει αντίπαλο στο εγχώριο πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται από τις 10 νίκες της, στις πρώτες δέκα αγωνιστικές. Από την άλλη, η Ντάνταλκ έχει ρίξει περισσότερο βάρος στην Ευρώπη και ζήτησε να αναβληθεί το ματς της για το πρωτάθλημα και είναι πιο ξεκούραστη. Πάντως, οι Μολδαβοί είναι πιο έμπειροι στην Ευρώπη και θα τους προτιμήσουμε. Άσος από εμάς.

FACTS

  • Η ομάδα Σερίφ Τιρασπόλ νίκησε στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σερίφ Τιρασπόλ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σερίφ Τιρασπόλ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.97 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
24/9/2020
Σερίφ Τιρασπόλ
Ντάνταλκ
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: Goal
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.76% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες