7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερίφ Τιρασπόλ - Μπράγκα

17/2/2022 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 855
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 792 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπράγκα - Σερίφ Τιρασπόλ στις 24/2/2022

Προϊστορία

24/2/2022 ΜπράγκαΣερίφ Τιρασπόλ 2 - 0
17/2/2022 Σερίφ ΤιρασπόλΜπράγκα 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 46,953 13.1%
X
€ 61,992 17.3%
2
€ 249,503 69.6%
Over
€ 3,326 25.4%
Under
€ 9,754 74.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

152 ψήφοι:

Υπάρχει διαφορά ποιότητας και αξία στο «διπλό»

Υπάρχει διαφορά ποιότητας και αξία στο «διπλό»

Η Σερίφ Τιρασπόλ υποδέχεται την Μπράγκα στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν τρίτοι στον τέταρτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι προκρίθηκαν ως δεύτεροι από το έκτο γκρουπ.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 24/2 στην έδρα της Μπράγκα. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστούν πέναλτι.

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ

Έγραψε ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ με την πορεία της να μνημονεύεται για χρόνια. Δεν πρόκειται για υπερβολή, με δεδομένο ότι έγινε η πρώτη ομάδα που συμμετείχε στη φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και δεν περιορίστηκε σε αυτό. Κληρώθηκε στον εξαιρετικά δύσκολο τέταρτο όμιλο όπου κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Ίντερ και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Στην πρεμιέρα νίκησε «καθαρά» τους Ουκρανούς εντός έδρας με 2-0. Στη δεύτερη «στροφή» έμελλε να πετύχει τη σπουδαιότερη επιτυχία της ιστορίας της, φεύγοντας με «διπλό» (1-2) από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Στη συνέχεια τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά, μια και η υποψιασμένη Ίντερ την υποχρέωσε σε δύο ήττες με το ίδιο σκορ (3-1). Έχασε κι από τη Ρεάλ εντός έδρας, ωστόσο απέσπασε ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Σαχτάρ.

Με αυτόν τον τρόπο η Σερίφ Τιρασπόλ συγκέντρωσε 7 βαθμούς και τερμάτισε στην 3η θέση του γκρουπ της με ιδιαίτερη άνεση. Δεν έφτασε την έκπληξη μέχρι το τέλος περνώντας στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως έχει την ευκαιρία της στο Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Μπράγκα. Τα τέσσερα από τα έξι ματς της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκαν Over, ενώ μέτρησε και τέσσερα αμφίσκορα. Το πρωτάθλημα Μολδαβίας έχει διακοπεί από τα μέσα Δεκεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι προέρχεται από απραξία. Βρίσκεται πάντως στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Μολδαβίας Γιούρι Βέρνιντουμπ τόνισε: «Νομίζω ότι το ποσοστό πρόκρισης είναι 50-50 για κάθε ομάδα. Γνωρίζουμε ότι η Μπράγκα είναι μία μεγάλη πορτογαλική ομάδα η οποία βρίσκεται πάντοτε στην τετράδα και παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για να δούμε αν θα επαναληφθεί η ιστορία, όταν είχαμε προκριθεί με τη Ζόρια κόντρα στην Μπράγκα. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι. Μελετήσαμε την αντίπαλό μας αν κι έχει αρκετούς νέους παίκτες και κάνει τη δουλειά μας πιο περίπλοκη. Θα χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας από τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Αγωνιστικά Νέα: Πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της στο μεταγραφικό «παράθυρο« του Ιανουαρίου. Μεταξύ των αποχωρήσεων κι αυτή του Έλληνα μεσοεπιθετικού Κολοβού. Θα λείψουν λόγω τιμωρίας ο σέντερ μπακ Ντουλάντο (14/0) και ο αμυντικός χαφ Άντο (13/0). Εκτός ο εξτρέμ Γιακισιμπόεφ (6/1) και ο επιθετικός Μπίζτσακ (3/2).



ΜΠΡΑΓΚΑ

Τερματίζοντας στην τετράδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος πέρσι πήρε απευθείας εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η κληρωτίδα την έφερε στον έκτο όμιλο μαζί με τον Ερυθρό Αστέρα, τη Μίντιλαντ και τη Λουντογκόρετς. Ξεκίνησε με ήττα στο Βελιγράδι, καθώς «λύγισε» 2-1 από τους πρωταθλητές Σερβίας. Αντέδρασε σαν μεγάλη ομάδα κι αρχικά νίκησε 3-1 εντός έδρας τη Μίντιλαντ. Δεν περιορίστηκε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα κερδίζοντας δύο φορές και τη Λουντογκόρετς. Πρώτα στη Βουλγαρία (0-1) και στη συνέχεια στο «Μουνισιπάλ» με 4-2. Ταξίδεψε στη Δανία για ένα καλό αποτέλεσμα αλλά ηττήθηκε 3-2 από τη Μίντιλαντ. Ήθελε νίκη για να είναι σίγουρη στον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης με τον Ερυθρό Αστέρα. Παραχώρησε ισοπαλία 1-1 που τελικά δεν της κόστισε λόγω της «γκέλας» της Μίντιλαντ στη Βουλγαρία.

Η Μπράγκα πραγματοποίησε μία πορεία με καλές και κακές στιγμές. Η συγκομιδή των 10 βαθμών αποδείχθηκε αρκετή για να τη στείλει στα πλέι οφ της διοργάνωσης και στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή στην κλήρωση, καθώς απέφυγε μεγαθήρια και θα βρει απέναντί της τη Σερίφ Τιρασπόλ. Οι «αρσεναλίστας» παίζουν πάντοτε επιθετικά και δεν είναι τυχαίο ότι τα πέντε από τα έξι φετινά ματς τους στη διοργάνωση ήταν αμφίσκορα. Στο τελευταίο τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα νίκησαν δύσκολα 2-1 εντός έδρας την Πάσος Φερέιρα και παρέμειναν στην 4η θέση.

«Πρέπει να παρουσιάσουμε μία οργανωμένη ομάδα με στόχο τη νίκη. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί διότι η Σερίφ Τιρασπόλ ήταν μία από τις εκπλήξεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Αξίζουν όλο το σεβασμό μας κι έχουμε προετοιμαστεί πολύ σοβαρά για το παιχνίδι. Αυτός ο αγώνας δεν αποτελεί εξαίρεση για τον κανόνα και ο στόχος μας είναι η νίκη. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος θέλουμε να κερδίζουμε. Έχουμε πίστη ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο σέντερ μπακ Λέιτε (16/0). Απόντες ο αμυντικός Σικέιρα (7/0) και ο μέσος Μινέιρο (14/0), χωρίς κάποιος από τους δύο να αποτελεί φρέσκο «πονοκέφαλο». Μόνιμα εκτός πλάνων ο επιτελικός χαφ Λούκας Πιαζόν (10/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σερίφ Τιρασπόλ «τρέλανε» κόσμο με τη σπουδαία παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον ιστορικό θρίαμβο μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον όμως τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο, καθώς θα αντιμετωπίσει στα νοκ-άουτ παιχνίδια την πορτογαλική Μπράγκα. Παράλληλα δεν έχει δώσει επίσημο ματς το τελευταίο δίμηνο, εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος Μολδαβίας. Οι «αρσεναλίστας» από την πλευρά τους αποδυναμώθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά διαθέτουν ένα ποιοτικό σύνολο που αναμφίβολα υπερτερεί. Θα προσπαθήσουν να πάρουν σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς. Υπάρχει αξία στο «διπλό» και θα το επιλέξουμε θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Η ομάδα Μπράγκα έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 4.00 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο guzgunord, με το υψηλότερο yield +13.54% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες