2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερίφ Τιρασπόλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

15/9/2022 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 900
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 594 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σερίφ Τιρασπόλ στις 27/10/2022

Προϊστορία

27/10/2022 Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΣερίφ Τιρασπόλ 3 - 0
15/9/2022 Σερίφ ΤιρασπόλΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 80,708 7.0%
X
€ 58,839 5.1%
2
€ 1,011,149 87.9%
Over
€ 30,222 42.6%
Under
€ 40,719 57.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

143 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

3

7

Σουτ εκτός εστίας

4

36%

Κατοχή μπάλας

64%

1

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

4

14

Φάουλ

12

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Zimbru Stadium
  • Χωρητικότητα: 10500
  • Θεατές: 10400
Πιο ξεκούραστη για την πρώτη νίκη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πιο ξεκούραστη για την πρώτη νίκη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Σέριφ Τίρασπολ ξεκίνησε με νίκη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έκανε ποδαρικό με το αριστερό.

Ιδανική πρεμιέρα για τους Μολδαβούς στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς πήγαν στην Κύπρο για να αντιμετωπίσουν την Ομόνοια και απέδρασαν με το διπλό επικρατώντας με 3-0. Η Σέριφ μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο γήπεδο και προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ρασίντ να πλασάρει υποδειγματικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα έπειτα από γέμισμα του δικού του πορτιέρο. Η Σέριφ ήλεγχε το παιχνίδι και προσπαθούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, κάτι που κατάφερε με την έναρξη της επανάληψης. Στο 55' κέρδισε πέναλτι μετά από παρέμβαση του VAR και ο Ατιέμγουεν έγραψε το 2-0 με τον πρώην μεσοεπιθετικό της Ομόνοιας να πανηγυρίζει προκλητικά μπροστά στην εξέδρα με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, να τραυματιστεί ο βοηθός με τον διαιτητή να διακόπτει προσωρινά το παιχνίδι.

Η Ομόνοια δεν αντέδρασε ποτέ και η ομάδα του Τίρασπολ εκμεταλλεύτηκε άλλη μια αδράνεια στην άμυνα και πέτυχε τρίτο γκολ στο 76’ με τον Ντιόπ. Οι Κύπριοι σκόραραν με τον Κούσουλο στο 83', αλλά ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης και η Σέριφ έφτασε κοντά σε τέταρτο γκολ στο 90+9' αλλά η προσπάθεια του Μπαντολό σταμάτησε στο δοκάρι.

Είναι το απόλυτο αφεντικό στο πρωτάθλημα Μολδαβίας, παραμένοντας αήττητη στις πρώτες εφτά αγωνιστικές (5-2-0) και προέρχεται από εντός έδρας νίκη κόντρα στην Μιλσάμι με 2-0. Πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, αφού μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Περναμπούκο και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε εφτά λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Ατιεμβέν.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος με κάποιους παίκτες. Η Μάντσεστερ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Δεν έπαιξαν αυτή την εβδομάδα. Εμείς οι ίδιοι πρέπει να προετοιμαστούμε και να προσπαθήσουμε, να αξιοποιήσουμε τις πιθανότητές μας. Το σημαντικό είναι να είμαστε καλοί αμυντικά. Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας. Δεν θα είναι πολλές. Όπως και να έχει, πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε, από τις μικρές πιθανότητες που θα εμφανιστούν. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο να παίζεις απέναντι σε μια τέτοια ομάδα», τόνισε ο τεχνικός, Στεπάν Τόμας.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει σημαντικές απουσίες.Η φόρα που είχε στην Πρέμιερ Λιγκ με τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες σταμάτησε στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με την Σοσιεδάδ να επικρατεί στο Ολντ Τράφορντ με 1-0. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μπλοκάρει από την καλά οργανωμένη άμυνα των Βάσκων και έκανε ποδαρικό με το αριστερό στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιξε βασικός και βρήκε δίχτυα στο 36', αλλά ήταν οφσάιντ. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 59' ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο Μπράις Μέντεθ δεν αστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, αφού στη συνέχεια οι Άγγλοι απείλησαν ιδιαίτερα.

Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Πρέμιερ Λιγκ, αφού αναβλήθηκε όλη η αγωνιστική στην Αγγλία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε λόγω του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ και θα παρουσιαστεί πιο ξεκούραστη για την 2η αγωνιστική της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Πιστεύω ότι οι παίκτες μας έχουν συνηθίσει να παίζουν κάθε τρίτη μέρα ένα παιχνίδι. Αν δεν συμβαίνει αυτό, χρησιμοποιούμε τις ημέρες για προπονήσεις. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι. Η πίεση είναι για κάθε παιχνίδι, πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Όταν χάνεις το πρώτο παιχνίδι, πρέπει να κερδίσεις το δεύτερο, ώστε να ξέρουμε ποιο είναι το καθήκον μας. Παίζουμε πάντα μια δυνατή ομάδα. Μετά το παιχνίδι, πρέπει να πάμε κατευθείαν στο αεροδρόμιο και να επιστρέψουμε στο Μάντσεστερ, όλοι οι παίκτες έχουν υποχρεώσεις», δήλωσε ο τεχνικός της Τεν Χαγκ.

Αγωνιστικά Νέα: Από μυικό τραυματισμό ταλαιπωρείται ο επιθετικός Ράσφορντ και έμεινε εκτός. Στα πιτς παραμένουν ο εξτρέμ Μαρσιάλ, ο αμυντικός Μπισάκα, ο μέσος Ντε Μπέικ και ο τερματοφύλακας Ντουμπράφκα.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σέριφ Τίρασπολ πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς στον όμιλο με διπλό στην Κύπρο και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ξεκίνησε με ήττα από τη Σοσιεδάδ και είναι πιο ξεκούραστη από την αντίπαλο της καθώς δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ. Ο προπονητής των Μολδαβών παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες και το ίδιο πιστεύουμε και εμείς για αυτό θα ποντάρουμε στο No Goal.

FACTS

  • Η ομάδα Σερίφ Τιρασπόλ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 4.00 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.23 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σερίφ Τιρασπόλ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.35 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
5ος Όμιλος
  2 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6 15 5 0 1 10:3
  3 Σερίφ Τιρασπόλ 6 6 2 0 4 4:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 1
  • » Ο VoidR3aver, με το υψηλότερο yield +8.99% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες