Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερβία U21 - Αυστρία U21

17/6/2019 19:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 673
0 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 27' Lienhart Philipp
  2. 37' Wolf Hannes
  3. 42' Ingolitsch Sandro

2ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 53' Masovic Erhan
  2. 75' Jovanovic Vukasin
  3. 76' Gajic Milan
  4. 78' Horvath Sascha
  5. 90' Milenkovic Nikola
  6. 92' Jovic Luka

      Προϊστορία

      17/6/2019 Σερβία U21Αυστρία U21 0 - 2
      12/10/2018 Σερβία U21Αυστρία U21 0 - 0
      10/11/2017 Αυστρία U21Σερβία U21 1 - 3
      31/5/2016 Σερβία U21Αυστρία U21 3 - 1
      29/5/2014 Αυστρία U21Σερβία U21 2 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 100,444 59.6%
      X
      € 20,998 12.5%
      2
      € 46,959 27.9%
      Over
      € 12,779 40.0%
      Under
      € 19,185 60.0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      103 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Nereo Rocco, Trieste
      Στον αστερισμό του Γιόβιτς

      Στον αστερισμό του Γιόβιτς

      Σερβία και Αυστρία κάνουν πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα τους δώσει ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στη επόμενη φάση.

      Τι ισχύει: Αγώνας για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου μαζί με την καλύτερη δεύτερη προκρίνονται στα ημιτελικά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι: 1) Αποτελέσματα στο μεταξύ τους παιχνίδι, 2) Διαφορά τερμάτων στο μεταξύ τους 3) Καλύτερη επίθεση στο μεταξύ τους 4) Συνολική διαφορά τερμάτων 5) Καλύτερη επίθεση 6) Πειθαρχικό κομμάτι 7) Καλύτερη θέση στη βαθμολογία της Ουέφα.

      ΣΕΡΒΙΑ

      Έχοντας τερματίσει πρώτη και αήττητη στα προκριματικά της διοργάνωσης με απολογισμό 8-2-0 πήρε μία δικαιότατη πρόκριση για την τελική φάση. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος της σε αυτό το δρόμο ήταν η Αυστρία την οποία αντιμετώπισε δύο φορές. Εκτός έδρας επικράτησε με 3-1, ενώ εντός έφερε τη μία από τις δύο ισοπαλίες της (0-0), η άλλη ήταν απέναντι στην Αρμενία. Στα φιλικά που έδωσε πριν το τουρνουά σημείωσε δύο νίκες επί της ΠΓΔΜ (1-0) και της Πολωνίας (2-0), χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ.

      Θέλει να ξεκινήσει δυνατά του τουρνουά καθώς γνωρίζει ότι βρίσκεται σε έναν πολύ δυνατό όμιλο, Γερμανία και Δανία είναι οι άλλες δύο ομάδες, και αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση οφείλει να πάρει τους σημερινούς τρεις βαθμούς.

      «Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι υγιείς για το πρώτο παιχνίδι και έχουμε προετοιμαστεί με καλή ψυχολογία. Γνωριζόμαστε καλά με την Αυστρία καθώς ήμασταν μαζί και στα προκριματικά αλλά θέλω να πω ότι είναι εντελώς διαφορετικά τα παιχνίδια. Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο μας γιατί είναι μία πολύ καλή ομάδα. Όλοι οι παίκτες που ήρθαν εδώ έχουν τεράστιο κίνητρο όπως και εγώ. Το γεγονός ότι είναι εδώ ο Γιόβιτς λέει πολλά για τον ίδιο. Έπαιξε σε όλα τα προκριματικά και είχε μεγάλη συνεισφορά», επισήμανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκόραν Ντόροβιτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Προφανώς όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στο νέο σταρ του σέρβικου ποδοσφαίρου, τον Λούκα Γιόβιτς. Ο νέος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης θα αποτελέσει την αιχμή του δώρατος για τους Σέρβους και πάνω του έχουν εναποθέσει αρκετές από τις ελπίδες τους για διάκριση. Ξεχωρίζουν επίσης από την αποστολή ο Λούκιτς της Τορίνο και ο Ράντονιτς της Μαρσέιγ

      Η αποστολή της Σερβίας:

      Τερματοφύλακες: Μπόρις Ραντούνοβιτς (Κρεμονέζε), Ντράγκαν Ρόσιτς (Μλάντοστ Λουκάνι), Μίλος Οστοϊτς (Σπαρτάκ Σπουμπότιτσα)

      Αμυντικοί: Μίλαν Γκάιτς,Σρτναν Μπάμπιτς (Ερυθρός Αστέρας), Βούκασιν Γιοβάνοβιτς (Μπορντό), Ερχάν Μάσοβιτς (Τρεντσίν), Μίροσλαβ Μπογκοσάβατς (Τσουκαρίτσκι), Νίκολα Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Αλέξα Τέρζιτς (Φιορεντίνα), Σβετοζάρ Μάρκοβιτς (Πάρτιζαν Βελιγραδίου)

      Μέσοι: Σάσα Λούκιτς (Τορίνο), Αντρέα Ζίρκοβιτς (Μπενφίκα), Ντανίλο Πάντιτς (Πάρτιζαν Βελιγραδίου), Ούρος Ράσιτς (Τενερίφη), Νεμάνια Ράντονιτς (Μαρσέιγ), Λούκα Ατζιτς (Αντερλεχτ), Αλεξάνταρ Λούτοβατς (ελεύθερος), Λαζάρ Ραντέλοβιτς (Ραντνίτσκι Νις)

      Επιθετικοί: Λούκα Γιόβιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Ιβάν Σάπονιτς (Μπενφίκα), Ιγκόρ Ζλατάνοβιτς (Ράντνικ Σουμπότιτσα), Ντέγιαν Γιόβελιτς (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης)

      ΑΥΣΤΡΙΑ

      Δεν μπόρεσε να περάσει την σημερινή της αντίπαλο στα προκριματικά και τερμάτισε στην δεύτερη θέση με 22 βαθμούς. Πήρε μέρος στα πλέι οφ εκεί όπου αντιμετώπισε την Ελλάδα και με δύο νίκες εντός και εκτός με το ίδιο σκορ (1-0) πήρε μία ιστορική πρόκριση καθώς είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

      Έχει αρκετά δύσκολο έργο στον όμιλο και γενικότερα είναι από τα αουτσάιντερ της διοργάνωσης. Δύσκολα θα μπορέσει να πετύχει κάτι παραπάνω και πολλά θα εξαρτηθούν από το σημερινό παιχνίδι απέναντι στους Σέρβους, τους οποίους ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει στα προκριματικά. Στα φιλικά που έδωσε αντιμετώπισε τρία από τα φαβορί του τουρνουά δείχνοντας καλό πρόσωπο. Ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Ιταλία, ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από τη Δανία και πέτυχε μία μεγάλη νίκη επί της Γαλλίας με 3-1.

      «Για μένα αλλά και για άλλους συναδέλφους μου η Σερβία είναι ένα από τα κρυφά φαβορί για τον τίτλο. Από την ώρα που περάσαμε τα σύνορα συνειδητοποιήσαμε τι έχουμε καταφέρει. Όταν ο Χανς Κρακλ, ένας από τους σπουδαιότερους Αυστριακούς ποδοσφαιριστές, σε παίρνει τηλέφωνο και σου εύχεται καλή τύχη δείχνει ότι υπάρχει εκτίμηση για ότι έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής» , τόνισε ο κόουτς Γκρέγκοριτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο αρχηγός Λίενχαρτ που αγωνίζεται στην Φραίμπουργκ και ο Στέφαν Πος της Χοφενχαίμ είναι δύο από τα ονόματα που ξεχωρίζουν όπως και ο φορ Γκρμπιτς που αγωνίζεται στο εγχώριο πρωτάθλημα με την φανέλα της Άλταχ

      Η αποστολή της Αυστρίας:

      Τερματοφύλακες: Γιόχαν Κρέιντλ (Ριντ), Πάτρικ Πεντς (Αούστρια Β.), Αλεξάντερ Σλάγκερ (Λασκ)

      Αμυντικοί: Αλεξάνταρ Μπόρκοβιτς, Πέταρ Γκλουχάκοβιτς (Αούστρια Β.), Κένβιν Ντάνσο (Αουγκσμπουργκ), Μάρκο Φριντλ (Βέρντερ), Σάντρο Ινγκολιτς (Ζανκτ Πόλτεν), Εμίρ Κάριτς (Αλταχ), Φίλιπ Λίενχαρτ (Φράιμπουργκ), Ντάριο Μάρεσιτς (Στουρμ Γκρατς), Στέφαν Πος (Χοφενχάιμ), Μαξ Ούλμαν (Λασκ)

      Μέσοι: Χουσεΐν Μπάλιτς (Ζανκτ Πόλτεν), Κριστόφ Μπάουμγκαρντνερ (Χοφενχάιμ), Ματίας Χόνσακ (Χόλσταϊν Κίελ), Σάσα Χόρβατ (Βάκερ Ινσ.), Μάικλ Λέμα (Στουρμ Γκρατς), Ιβάν Λιούμπιτς (Στουρμ Γκρατς), Ντέγιαν Λιούμπισιτς (Ραπίντ Β.), Σάντι Λόβριτς (Στουρμ Γκρατς), Χαβιέ Σλάγκερ (Ζάλτσμπουργκ), Χανς Βολφ (Ζάλτσμπουργκ)

      Επιθετικοί: Αντριαν Γκρμπιτς (Άλταχ), Σάσα Κάλαϊζιτς (Αντμίρα), Μάρκο Κβάσινα (Μάτερσμπουργκ), Πάτρικ Σμιντ (Αντμίρα)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Σερβία είναι πιο έμπειρη σε τελική φάση διοργάνωσης και έχει ήδη πάρει τον αέρα της Αυστρίας στα προκριματικά. Διαθέτει επίσης ένα θεωρητικά ποιοτικότερο ρόστερ και ο άσος που προσφέρεται σε τιμή άνω του 2.00 αποτελεί μία αξιόλογη επιλογή

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro U21
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        7 Αυστρία U21 3 4 1 1 1 4:4
        8 Σερβία U21 3 0 0 0 3 1:10
      2ο ΓΚΡΟΥΠ
        3 Αυστρία U21 3 4 1 1 1 4:4
        4 Σερβία U21 3 0 0 0 3 1:10
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Volvakias, με το υψηλότερο yield +8.86% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro U21] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες