3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σενεγάλη - Ακτή Ελεφαντοστού

Προϊστορία

29/1/2024 ΣενεγάληΑκτή Ελεφαντοστού 1 - 1
14/1/2023 Ακτή ΕλεφαντοστούΣενεγάλη 0 - 1
27/3/2017 ΣενεγάληΑκτή Ελεφαντοστού 1 - 1
16/11/2013 ΣενεγάληΑκτή Ελεφαντοστού 1 - 1
12/10/2013 Ακτή ΕλεφαντοστούΣενεγάλη 3 - 1
8/9/2012 Ακτή ΕλεφαντοστούΣενεγάλη 4 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 282,934 70.5%
X
€ 59,760 14.9%
2
€ 58,627 14.6%
Over
€ 22,503 42.3%
Under
€ 30,658 57.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

190 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

4

7

Σουτ εκτός εστίας

2

43%

Κατοχή μπάλας

57%

2

Οφσάιντ

3

3

Αποκρούσεις

2

5

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

2

25

Φάουλ

26

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
27 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Charles Konan Banny
  • Χωρητικότητα: 20000
  • Θεατές: 19948
Με υπηρεσιακό η οικοδέσποινα Ακτή απέναντι στην κάτοχο του τίτλου, Σενεγάλη

Με υπηρεσιακό η οικοδέσποινα Ακτή απέναντι στην κάτοχο του τίτλου, Σενεγάλη

Η κάτοχος του τίτλου, Σενεγάλη που έκανε το 3x3 στη φάση των ομίλων αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Ακτή Ελεφαντοστού, η οποία απογοήτευσε στη φάση των ομίλων, πέρασε ως μια από τις καλύτερες τρίτες και πορεύεται πλέον με υπηρεσιακό στον πάγκο.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Μάλι-Μπουρκίνα Φάσο

* Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 17 φορές σ’ όλες τις διοργανώσεις, με την Ακτή Ελεφαντοστού να μετράει 10 νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ τρεις νίκες έχει η Σενεγάλη

Προκρίθηκε με περίσσεια άνεση στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης αφού αποτέλεσε τη μοναδική ομάδα που έκανε το 3x3 στη φάση των ομίλων. Στην πρεμιέρα νίκησε με το άνετο 3-0 την Γκάμπια, ακολούθησε η νίκη με 3-1 επί του Καμερούν, ενώ την τελευταία αγωνιστική επικράτησε με 2-0 της Γουινέας, δεχόμενη το μοναδικό σουτ στο στόχο στο φινάλε του ματς.

Ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων με οχτώ γκολ ενεργητικό και μόλις ένα παθητικό, επιβεβαιώνοντας πως θεωρείται δικαίως ένα από τα φαβορί και σ’ αυτή τη διοργάνωση. Υπενθυμίζεται πως είναι η κάτοχος του τίτλου και έχει στόχο το ριπίτ αλλά για αρχή καλείται να αφήσει εκτός συνέχειας την οικοδέσποινα, Ακτή Ελεφαντοστού.

Τρέχει αήττητο επτά αγώνων σ’ όλες τις διοργανώσεις (6-1-0), ενώ έχει μόλις μια ήττα στα 17 τελευταία και αυτή σε φιλικό με την Αλγερία (0-1). Ξεχωρίζει φυσικά ο σταρ Μανέ αλλά διαθέτει πολυφωνία στην επίθεση έχοντας επτά διαφορετικούς σκόρερ στο τουρνουά.

Ο τεχνικός της, Αλιού Σισέ που παραμένει σταθερά στον πάγκο της από το 2015, ξεκαθάρισε πως δεν υποτιμάει τους Ιβοριανούς: «Η ομάδα μας διανύει μια καλή φάση μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια, όπου πήραμε καλά αποτελέσματα και είμαι ικανοποιημένος γι’ αυτό. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα, πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προκριθήκαμε με εννέα βαθμούς και ο αντίπαλος με τρεις αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Η διοργάνωση τώρα ξεκινάει. Η Ακτή Ελεφαντοστού παραμένει μεγάλη ομάδα στην Αφρική, έχουν καλούς παίκτες. Οι ήττες τους στα δύο τελευταία ήταν ένα ατύχημα, έχουν την ευκαιρία να παίξουν ένα ακόμα παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς τους».

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε στο ματς με την Γουϊνέα ο βασικός αμυντικός μέσος Π. Γκέιγ (Μαρσέιγ) και δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος. Νοκ-άουτ από το τουρνουά έχει τεθεί ο αναπληρωματικός εξτρέμ Σίμα (Ρέιντζερς) που δεν έχει πάρει λεπτό στη διοργάνωση.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ε. Μεντί (Αλ Αχλί), Γκομίς (Λοριάν), Ντιό (Κλερμόν)

Αμυντικοί: Κουλιμπαλί (Αλ Χιλάλ), Νιακατέ (Νότιγχαμ), Φ. Μεντί (Λοριάν), Αμπντουλάι Σεκ (Μακάμπι Χάιφα), Γιάκομπς (Μονακό), Μπαλό-Τουρέ (Φούλαμ), A. Ντιαλό (Αλ Αραμπί), Φαντιγκά (Γάνδη), Α. Εντιαγέ (Τρουά)

Μέσοι: Ντιατά (Μονακό), Μ. Σαρ (Τότεναμ), Σις (Βαγιεκάνο), Ν. Μεντί (Λανς), Ι. Γκέιγ (Εβερτον), Π. Γκέιγ (Μαρσέιγ), Κουγιατέ (Νότιγχαμ), Καμαρά (Μετς)

Επιθετικοί: Ι. Εντιαγέ (Μαρσέιγ), Μανέ (Αλ Νασρ), Χ. Ντιαλό (Αλ Σαμπάμπ), Ι. Σαρ (Μαρσέιγ), Τζάκσον (Τσέλσι), Ντιένγκ (Λοριάν)Ήταν μία από τις μεγάλες απογοητεύσεις της φάσης των ομίλων, ούσα μάλιστα οικοδέσποινα, και πέρασε από… σπόντα στα νοκ-άουτ ως μία από τις καλύτερες τρίτες. Μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση νικώντας με 2-0 την Γουϊνέα Μπισάου αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε με 1-0 από την Νιγηρία και την τελευταία αγωνιστική διασύρθηκε με 4-0 από την Ισημερινή Γουινέα.

Η ντροπιαστική ήττα της τελευταίας αγωνιστικής προκάλεσε σοβαρά επεισόδια εκτός γηπέδου και οδήγησε την Ομοσπονδία να δείξει την πόρτα της εξόδου στον προπονητή της ομάδας, Ζαν Λουί Γκασέ προτού ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων και με την ομάδα να είχε μαθηματικές ελπίδες να περάσει στα νοκ-άουτ ως καλύτερη τρίτη. Το σενάριο αυτό επιβεβαιώθηκε χάρη στη νίκη του Μαρόκου επί της Ζάμπιας στον 6ο όμιλο κι έτσι οι «ελέφαντες» πορεύονται πλέον με τον υπηρεσιακό Εμέρς Φαέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ομοσπονδία των Ιβοριανών έκανε απόπειρα ώστε να… δανειστεί από την Ομοσπονδία της Γαλλίας τον Ερβέ Ρενάρ, προπονητή της γυναικείας ομάδας των «τρικολόρ» αλλά η προσπάθεια της έπεσε στο κενό.

Οι οικοδεσπότες απέφυγαν το ιστορικό κάζο αλλά έχουν μπροστά τους πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην κάτοχο του τίτλου Σενεγάλη. Φυσικά στα νοκ-άουτ τα πάντα είναι πιθανά και έχουν την ευκαιρία να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Όπως δήλωσε ο υπηρεσιακός Φαέ: «Νομίζω ότι έχουμε λιγότερο βάρος στους ώμους μας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με την Σενεγάλη επειδή είναι καλή ομάδα και επειδή χρωστάμε στον κόσμο μας αντίδραση. Τους χρωστάμε μία συγγνώμη και πρέπει να τους δείξουμε ότι αυτό που έγινε με την Ισημερινή Γουϊνέα ήταν ένα ατύχημα και ότι θέλουμε πραγματικά να δώσουμε πολλή χαρά στη χώρα, να τους δώσουμε αυτό που τους αξίζει».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει παίξει ως τώρα στη διοργάνωση λόγω τραυματισμού ο σταρ επιθετικός Αλέ (Ντόρτμουντ) ωστόσο προπονείται πλέον κανονικά κι έχει πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής. Από την άλλη απόλυτα έτοιμος είναι ο καλός εξτρέμ Αντίγκρα (Μπράιτον) που έκανε ντεμπούτο στη διοργάνωση την τελευταία αγωνιστική παίζοντας μόνο για επτά λεπτά κόντρα στην Ισημερινή Γουϊνέα καθώς προερχόταν από τραυματισμό.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αλί Σανγκαρέ (Σεκουχούνε), Γ. Φοφανά (Ανζέ), Αγιάγι (ΑΣΕΚ Μιμόσας)

Αμυντικοί: Οριέ (Νότιγχαμ), Κονάν (Αλ Φάιχα), Κοσουνού (Λεβερκούζεν), Μπολί (Νότιγχαμ), Σινγκό (Μονακό), Εντικά (Ρόμα), Ντιομαντέ (Σπόρτινγκ), Ι. Ντιαλό (Χάιντουκ)

Μέσοι: Γκραντέλ (Σίβασπορ), Κεσιέ (Αλ Αχλί), Μισέλ Σερί (Χαλ), Σανγκαρέ (Νότιγχαμ) Μπογκά (Νις), Σ. Φοφανά (Αλ Νασρ), Ντιακιτέ (Ρεμς), Τ. Μπαμπά (Θέλτα), Ντούμπια (Αλ Αχίλ), Λαζαρέ (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ)

Επιθετικοί: Πεπέ (Τράμπζονσπορ), Αντινγκρά (Μπράιτον), Κουαμέ (Φιορεντίνα), Αλέ (Ντόρτμουντ), Φιλίπ Κρασό (Ερυθρός Αστέρας), Κονατέ (Σάλτσμπουργκ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μόνο στα χαρτιά γηπεδούχος η Σενεγάλη αφού αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Ακτή Ελεφαντοστού. Εξαιρετικοί στη φάση των ομίλων οι Σενεγαλέζοι, έπαιξαν ως πρωταθλητές Αφρικής και αποτέλεσαν την μόνη ομάδα που έκανε το 3x3. Ομάδα με έμπειρους παίκτες, που παίζει πολλά χρόνια με τον ίδιο προπονητή (Αλιού Σισέ) και έχει εξαιρετικούς αυτοματισμούς. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τους Ιβοριανούς οι οποίοι απογοήτευσαν στη φάση των ομίλων και πέρασαν από… σπόντα στα νοκ-άουτ. Ο διασυρμός με 4-0 από την Ισημερινή Γουϊνέα προκάλεσε αρκετούς τριγμούς με την Ομοσπονδία να δείχνει την πόρτα της εξόδου στον προπονητή Γκασέ και να πορεύεται πλέον με υπηρεσιακό, Φαέ. Ταλέντο υπάρχει και μάλιστα αρκετό στην Ακτή, η οποία δεν αποκλείεται να βγάλει αντίδραση. Κρίνοντας πάντως καθαρά αγωνιστικά, η Σενεγάλη είναι άλλο επίπεδο και δίνεται σωστά σε τιμές φαβορί.

FACTS

  • Η ομάδα Σενεγάλη νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.20 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο gougoul με το υψηλότερο yield +5.78% έπαιξε: 1
  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +15.52% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: 2
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +4.04% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες