4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σεάρα - Δε Στρόνγκεστ

Προϊστορία

7/7/2022 ΣεάραΔε Στρόνγκεστ 3 - 0
30/6/2022 Δε ΣτρόνγκεστΣεάρα 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 220,780 94.0%
X
€ 5,287 2.3%
2
€ 8,865 3.8%
Over
€ 23,454 61.7%
Under
€ 14,570 38.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

70 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

Επιστροφές στη Σεάρα

Επιστροφές στη Σεάρα

Η Σεάρα υποδέχεται τη Δε Στρόνγκεστ για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στη φάση των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Τι ισχύει: Επαναληπτικός για την φάση των «16» στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ και υπάρχει κανονικά VAR. Σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος δεν υπάρχει παράταση και ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά όποιον προκρποιον προκριθεί από το Σάο Πάουλο-Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα.

Α’ Παιχνίδι: Δε Στρόνγκεστ-Σεάρα 1-2

Έκανε την έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι και με ανατροπή πήρε τη νίκη με 2-1 αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα για τη πρόκριση της. Μόλις στο 8’ και από μία στημένη φάση έμεινε πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσε να απειλήσει στο πρώτο ημίχρονο. Ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη, βγήκε περισσότερο μπροστά και ισοφάρισε με ένα πλασέ του Έρικ στο 76’. Είχε δοκάρι στη συνέχεια και τελικά στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Ζε Ρομπέρτο με ένα δυνατό σουτ εντός περιοχής της έδωσε τη νίκη.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Ιντερνασιονάλ (1-1) η οποία δεν της επέτρεψε να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προηγήθηκε με ένα εύστοχο πέναλτι του Λίμα στο 20’ όμως η χαρά της δεν κράτησε πολύ και τέσσερα λεπτά μετά δέχτηκε την ισοφάριση. Μπορεί να είχε την κατοχή στη συνέχεια αλλά δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει και έτσι πήρε απλά το βαθμό της ισοπαλίας.

Μπορεί να συμπλήρωσε αισίως έντεκα σερί παιχνίδια χωρίς ήττα ωστόσο αυτό δεν της έχει επιτρέψει να ανέβει βαθμολογικά καθώς μετράει μόλις δύο νίκες σε αυτά. Βρίσκεται στην 15η θέση με 18 βαθμούς και μόλις ένα πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αμυντικά έχει βρει τα πατήματα της και δέχεται δύσκολα γκολ όμως επιθετικά δυσκολεύεται και αυτό της έχει στοιχίσει.

Αγωνιστικά Νέα: Εχει αρκετές επιστροφές καθώς είναι διαθέσιμοι ο επιθετικός Μεντόζα (11/7), ο τερματοφύλακας Ζοάο Ρικάρντο (13/0), ο μπακ Πατσέκο (11/0) και ο στόπερ Ριμπέιρο (4/1). Παραμένει εκτός ο χαφ Λιντόζο (8/0)

Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της στο πρώτο παιχνίδι, γνώρισε την ήττα με 2-1 και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση της. Προηγήθηκε μάλιστα με ένα κοντινό πλασέ του Ουρσίνο μέσα από την περιοχή στο 5’, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες ψάχνοντας και δεύτερο γκολ και παρά το γεγονός πως είχε την κατοχή δεν το βρήκε. Είδε την αντίπαλο της μάλιστα να σκοράρει δύο γκολ στην επανάληψη (76’, 90+3’) και έτσι αποχώρησε απογοητευμένη από το γήπεδο.

Στην πρώτη αγωνιστική του Κλαουσούρα απογοήτευσε με την εμφάνιση της και ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της Οριέντε Πετρολέρο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 28’, έμεινε με δέκα παίκτες στο 34’ και κάπου εκεί τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα. Παρόλα αυτά είχε την μπάλα στα πόδια της όμως δεν κατάφερε κάτι, δέχτηκε άλλα δύο γκολ στην επανάληψη (76’, 86’) και ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στο Κλαουσούρα.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα της, έχει πέσει η ψυχολογία της μετά την απώλεια του τίτλου στο Απερτούρα και τώρα καλείται να κάνει μία μεγάλη ανατροπή στην έδρα της Σεάρα. Αυτή τη φορά βέβαια είναι το αουτσάιντερ και δύσκολα θα ανατρέψει την κατάσταση.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σεάρα μετά τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Στην έδρα της είναι ακόμα πιο δυνατή και από τη στιγμή που τα κατάφερε στη Βολιβία τώρα το έργο της είναι πιο εύκολο. Έχει στο μυαλό της και στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που η Δε Στρόνγκεστ λογικά θα ρισκάρει. Πιθανό το over.

FACTS

  • Στους τελευταίους 8 αγώνες της ομάδας Δε Στρόνγκεστ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.70 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες της ομάδας Σεάρα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.91 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σεάρα έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 4.85 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
7/7/2022
Σεάρα
Δε Στρόνγκεστ
3 - 0
30/6/2022
Δε Στρόνγκεστ
Σεάρα
1 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Zio, με το υψηλότερο yield +7.39% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόπα Σουνταμερικάνα] έπαιξε: Over
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +1.49% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες