4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μπενφίκα

20/2/2020 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 762
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1533 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπενφίκα - Σαχτάρ Ντόνετσκ στις 27/2/2020

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 2 - 1

    1. 56' Patrick Alan
    2. 66' Pizzi Luis (πέναλτι)
    3. 72' Kovalenko Viktor
    4. 95' Florentino Luis

        Προϊστορία

        27/2/2020 ΜπενφίκαΣαχτάρ Ντόνετσκ 3 - 3
        20/2/2020 Σαχτάρ ΝτόνετσκΜπενφίκα 2 - 1
        13/7/2009 ΜπενφίκαΣαχτάρ Ντόνετσκ 2 - 0

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 61,794 45.3%
        X
        € 31,478 23.1%
        2
        € 43,159 31.6%
        Over
        € 14,220 25.0%
        Under
        € 42,578 75.0%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Πέμπτη, 19:55

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        238 ψήφοι:

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: OSC Metalist
        • Φυσικός χλοοτάπητας
        • Χωρητικότητα: 40003
        Από χειμερινή διακοπή η Σαχτάρ, σε κακό φεγγάρι η Μπενφίκα

        Από χειμερινή διακοπή η Σαχτάρ, σε κακό φεγγάρι η Μπενφίκα

        Η Σαχτάρ που προέρχεται από περίοδο χειμερινής διακοπής, υποδέχεται στο ουδέτερο Χάρκοβο την Μπενφίκα, η οποία έχει βυθιστεί σε έντονο προβληματισμό μετά τις δύο διαδοχικές ήττες στο πορτογαλικό πρωτάθλημα που την έχουν φέρει μόλις στο +1 από την 2η Πόρτο.

        Τι ισχύει: Πρώτο ματς για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

        ΣΑΧΤΑΡ

        Έχασε την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη βαριά ήττα με 0-3 από την Αταλάντα την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, ενώ πέρναγε και με ισοπαλία. Τερμάτισε εν τέλει στην 3η θέση με -8 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, στο -1 από την ιταλική ομάδα και στο +1 από την 4η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

        Αυτό είναι το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για το 2020, αφού το ουκρανικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε χειμερινή διακοπή. Το τελευταίο της επίσημο παιχνίδι χρονολογείται στις 14 Δεκεμβρίου, όταν κέρδισε με 2-1 εκτός την Ζόρια. Κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα, όντας στην κορυφή με +14 από την 2η Ντιναμό Κιέβου, έχοντας ρεκόρ 16-2-0 και 50-9 τέρματα. Έχει δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια και στα τρία τελευταία μετράει ισάριθμες νίκες κόντρα σε Ολίμπια Λιουμπλιάνας (3-1), Βέντσπλις (1-0) και Βόλιν Λουτσκ (2-0).

        Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της, Λουίς Κάστρο δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θα αναμετρηθούν δύο ομάδες με αρκετά κοινά, οι πρωτοπόροι στα πρωταθλήματα τους. Δεν μπορώ να χρίσω κάποια φαβορί. Υπάρχουν αρκετοί διεθνείς και στις δύο ομάδες, που συναντήθηκαν πρόσφατα στο παιχνίδι της Ουκρανίας με την Πορτογαλία. Και οι δύο ομάδες έχουν ποιοτικούς παίκτες και αγαπούν να παίζουν θεαματικό επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως θα υπάρχει αμυντική ισορροπία. Όπως και να έχει, αμφότερες θα έχουν ορισμένους χώρους για αντεπιθέσεις», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, που έθεσε ως στόχο η ομάδα να προχωρήσει όσο πιο μακριά γίνεται στο θεσμό.

        Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίας είναι ο Σόλομον (12/1) και ο Λουίς Κάστρο επιβεβαίωσε πως δεν θα αγωνιστεί. Αντίθετα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Ντετίνιο (9/2). Στη λίστα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δηλώθηκαν οι μέσοι Φερνάντο (-), Πιχαλιόνοκ (2/0) και ο ηγετικός χαφ Μαικόν (4/0) που ταλαιπωρούνταν με πρόβλημα τραυματισμού.

        ΜΠΕΝΦΙΚΑ

        Η νίκη με 3-0 επί της Ζενίτ την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ της επέτρεψε να τερματίσει 3η και να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τη ρωσική ομάδα. Στο 2-1-3 ο απολογισμός σε όμιλο με Λειψία, Λυών και Ζενίτ, πλήρωσε την ισοπαλία στη Γερμανία, όπου μέχρι το 89’ προηγούνταν με 2-0.

        Διανύει το χειρότερο σημείο της στη σεζόν, αφού στο πρωτάθλημα γκρέμισε ότι έχτιζε μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από Πόρτο (2-3 εκτός) και Μπράγκα (0-1 εντός). Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Μπράγκα, ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, σπαταλώντας 2-3 καλές στιγμές για να προηγηθεί. Απειλήθηκε για πρώτη φορά στο 45’ και στις καθυστερήσεις δέχτηκε το 0-1 από στατική φάση. Προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη, έχοντας δοκάρι και άλλη μια σημαντική στιγμή για την ισοφάριση, αλλά την ίδια ώρα άφηνε κενά στην άμυνα και χρειάστηκε δύο επεμβάσεις του Βλαχοδήμου για να κρατήσει το 0-1. Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε και έτσι βρίσκεται πλέον μόλις στο -1 από την 2η Πόρτο.

        Υπό ασφυχτική πίεση ο τεχνικός της, Λάζε: «Η ομάδα έρχεται από δύο παιχνίδια που έχασε έξι βαθμούς όμως συνεχίζει πρώτη. Δεν είναι εύκολο και δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί στην Μπενφίκα. Αυτή είναι μια ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, να δείξουμε τη δουλειά μας και πως παίζουμε. Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ ανταγωνιστική αντίπαλο που κάνει φανταστικές πορείες σε πρωτάθλημα και διεθνές επίπεδο. Έχουμε φιλοδοξία να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να συνεχίσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», τόνισε.

        Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο νεοφερμένος χαφ Βάιγκλ, ενώ δεν υπολογίζονται για το σημερινό ο έμπειρος στόπερ Ζαρντέλ, ο βασικός μπακ Αλμέιδα και ο βασικός χαφ Γκάμπριελ

        Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Η Μπενφίκα βρίσκεται σε κακό φεγγάρι με δύο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και θα ψάξει αντίδραση στο Γιουρόπα Λιγκ, διοργάνωση που θα κυνηγήσει τη διάκριση. Είναι σαφώς πιο έτοιμη σε αγωνιστικό επίπεδο από την Σαχτάρ, που προέρχεται από χειμερινή διακοπή και το τελευταίο της επίσημο παιχνίδι χρονολογείται στις 14 Δεκεμβρίου, ωστόσο οι Ουκρανοί είναι άκρως επικίνδυνοι ομάδα, με καλές λύσεις στην επίθεση και θα προσπαθήσουν να πάρουν αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς στο «Ντα Λουζ». Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις, θα ρισκάρουμε στο «Χ»

        FACTS

        • Η ομάδα Σαχτάρ Ντόνετσκ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: 1X με απόδοση 1.34 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Μπενφίκα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: X2 με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Σαχτάρ Ντόνετσκ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: 1 με απόδοση 2.25 στον ΟΠΑΠ

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο KaneKorso, με το υψηλότερο yield +11.56% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες