Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Βόλφσμπουργκ

Προϊστορία

5/8/2020 Σαχτάρ ΝτόνετσκΒόλφσμπουργκ 3 - 0
12/3/2020 ΒόλφσμπουργκΣαχτάρ Ντόνετσκ 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 232,006 22.6%
X
€ 99,648 9.7%
2
€ 697,093 67.8%
Over
€ 93,255 57.5%
Under
€ 68,880 42.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

264 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion NSK Olimpiyskiy, Kyiv
  • Χωρητικότητα: 70050
Φαβορί οι γηπεδούχοι

Φαβορί οι γηπεδούχοι

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ στον αγώνα ρεβάνς της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι τυπικά γηπεδούχοι -το ματς θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ολιμπίνσκι» του Ντόνετσκ και όχι στη φυσική τους έδρα- κατέκτησαν με άνεση το πρωτάθλημα Ουκρανίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι τερμάτισαν 7οι και θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας σεζόν μέσω της προκριματικής φάσης.

Α’ Αγώνας: Βόλφσμπουργκ - Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-2

Τι ισχύει: Ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Όποια προκριθεί θα παίξει στα προημιτελικά με τη νικήτρια του ζευγαριού Βασιλεία - Άιντραχτ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Λίγο πριν τη διακοπή της ποδοσφαιρικής δράσης εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού είχε ταξιδέψει στη Γερμανία και είχε συναντήσει εκτός έδρας τη Βόλφσμπουργκ, με το παιχνίδι πάντως να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Είχε μπει φουριόζα στο ματς και είχε καταφέρει να ανοίξει το σκορ στο 17’ με τον Ζούνιορ Μοράες. Γνώριζε ότι θα δεχόταν πίεση από τους αντιπάλους της όμως μπόρεσε να αντέξει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Στο 48ο λεπτό όμως ο Μπρουκς έφερε το ματς στα ίσα και πλέον ήταν όλα ανοιχτά. Ο χρόνος κυλούσε και οι περισσότεροι πίστευαν ότι οι δύο αντίπαλοι θα βολεύονταν με την ισοπαλία ούτως ώστε να αφήσουν ανοιχτούς τους λογαριασμούς τους για τη ρεβάνς. Στο 73’ όμως ο Μάρκος Αντόνιο έβαλε εκ νέου σε θέση οδηγού τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη. Πλέον περνάει με νίκη, ισοπαλία ή ήττα με 1-0.

Από την επανέναρξη του ουκρανικού πρωταθλήματος κι έπειτα συνέχισε τον υγιεινό περίπατο που είχε ξεκινήσει και νωρίτερα. Είναι χαρακτηριστικό ότι άφησε πίσω της 23 ολόκληρους βαθμούς την «αιώνια» αντίπαλο Ντιναμό Κιέβου. Η τελευταία πάντως της έκοψε τον δρόμο προς το νταμπλ, αφού την απέκλεισε στο Κύπελλο. Έχοντας κατακτήσει στο παρελθόν το Γιουρόπα Λιγκ πάντως, η Σαχτάρ μπορεί να ονειρεύεται ότι θα φτάσει ξανά πολύ ψηλά. Και τα τρία φετινά ματς της στη διοργάνωση ήταν Over και αμφίσκορα.

Ο 58χρονος Πορτογάλος προπονητής του συλλόγου Λουίς Κάστρο τόνισε: «Ξέρουμε πολύ καλά τη Βόλφσμπουργκ. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από την πρόκριση. Αν προκριθούμε στα προημιτελικά ακόμα και με ισοπαλία δεν πρόκειται να μας ενοχλήσει καθόλου. Όλα περνούν σε δεύτερη μοίρα, αν προχωρήσουμε ακόμα πιο μακριά. Ενδεχομένως να δημιουργηθούν προβλήματα στην άμυνά μας επειδή οι αντίπαλοι βάζουν πολλούς παίκτες στην περιοχή αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Αγωνιστικά Νέα: Γνωστό το μακροχρόνιο πρόβλημα του χαφ Μάλισεβ (0/0) ο οποίος είχε χειρουργηθεί στο γόνατο και απουσιάζει. Όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι.



ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Ήταν από τις πρώτες ομάδες που επέστρεψαν στη δράση, καθώς η Μπουντεσλίγκα άρχισε ξανά στα μέσα Μαΐου κι ολοκληρώθηκε πριν φύγει ο Ιούνιος. Στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές του γερμανικού πρωταθλήματος δεν ενθουσίασε αλλά και δεν απογοήτευσε με την απόδοσή της. Μέτρησε τέσσερις νίκες, ισάριθμες ήττες, ενώ μόλις μία φορά αναδείχτηκε ισόπαλη. Η συγκομιδή των 49 βαθμών πάντως την έφερε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα κι έτσι εξασφάλισε ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Γνωρίζει ότι έχει πολύ δύσκολο έργο, αφού για να επιστρέψει χαμογελαστή από το ταξίδι της στην Ουκρανία, θα πρέπει να φτάσει σε μία μεγάλη ανατροπή. Για να προκριθεί χρειάζεται να νικήσει 2-0, είτε με διαφορά ενός τέρματος, αν πετύχει τρία ή περισσότερα γκολ η ίδια.

Στον πρώτο αγώνα επηρεασμένη από την απουσία των οπαδών της από τις εξέδρες του γηπέδου, δεν είχε καλή απόδοση και δεν μπόρεσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Βρέθηκε να κυνηγάει πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο, μια και ο Ζούνιορ Μοράες έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στο βάθος της εστίας της. Κατόρθωσε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Μπρουκς στο 48’, όμως 17 λεπτά πριν τη συμπλήρωση του ενενηνταλέπτου, ο Μάρκος Αντόνιο σκόραρε για το 1-2. Δεν βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει ξανά και υποχρεώθηκε σε μία ήττα που πόνεσε αρκετά. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς της στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν Over, όπως άλλωστε και τα τέσσερα τελευταία στο γερμανικό πρωτάθλημα.

«Η Σαχτάρ είναι σίγουρα σε καλύτερη θέση από εμάς τώρα. Για να προκριθούμε θα πρέπει να σκοράρουμε τουλάχιστον δύο γκολ. Περιμένω από τους αντιπάλους να παίξουν στο ίδιο υψηλό επίπεδο που έπαιξαν και στο πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω πάντως ότι έχουμε πιθανότητες για να περάσουμε. Παίζουμε πάντα με τη νοοτροπία νικητή και θέλουμε να νικάμε είτε παίζουμε στην έδρα μας είτε εκτός. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγούμε όλοι μπροστά από το πρώτο λεπτό για να σκοράρουμε δύο γκολ. Δεν είμαστε απελπισμένοι» ήταν τα λόγια του 45χρονου Αυστριακού τεχνικού της ομάδας Όλιβερ Γκλάσνερ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο αμυντικός Εμπαμπού (20/3) και ο χαφ Στέφεν (27/6). Ο πρώτος είναι σε καραντίνα και ο δεύτερος είναι τιμωρημένος. Δεν θα παίξει και ο τραυματίας δεξιός μπακ Γουίλιαμ (16/1), ενώ λογικά προλαβαίνει ο Ελβετός μεσοεπιθετικός Μεχμέντι (21/2).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έχοντας κατακτήσει πανεύκολα το πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να διακριθεί και στο Γιουρόπα Λιγκ το οποίο άλλωστε είχε πανηγυρίσει στο παρελθόν, μια και το 2009 είχε νικήσει στον τελικό τη Βέρντερ Βρέμης. Από την άλλη η Βόλφσμπουργκ έχει να παίξει πάνω από ένα μήνα επίσημο παιχνίδι κι αποτελεί ερωτηματικό η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Μετά τη νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και βολεύονται με τρία αποτελέσματα, καθώς προκρίνονται σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας, αλλά και ήττας με 1-0. Θα τους εμπιστευτούμε και θα ποντάρουμε στον άσο, σε άκρως ελκυστική απόδοση.

FACTS

  • Η ομάδα Σαχτάρ Ντόνετσκ νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.75 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Βόλφσμπουργκ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.53 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +4.11% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες