Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρίο Άβε - Μίλαν

1/10/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 946
2 - 2*
Τελείωσε

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 18,921 5.9%
X
€ 20,708 6.5%
2
€ 279,345 87.6%
Over
€ 6,938 36.7%
Under
€ 11,946 63.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

280 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio dos Arcos
  • Χωρητικότητα: 12820
Διαφορά επιπέδου

Διαφορά επιπέδου

Η Ρίο Άβε υποδέχεται στην Βίλα Ντο Κόντε την Μίλαν για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Θέλουν να κάνουν άλλη μία έκπληξη οι γηπεδούχοι, ο,τι άλλο πέρα από την πρόκριση συνιστά αποτυχία για τους «ροσονέρι».

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί και στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΡΙΟ ΑΒΕ

Μπορεί να είχε δύσκολη αποστολή στην Τουρκία απέναντι στην Μπεσίκτας, έδειξε όμως καλό πρόσωπο και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι (2-4 πεν. κ.δ. 1-1). Έμεινε πίσω στο σκορ στο 15’ και χρειάστηκε τις αποκρούσεις του τερματοφύλακα της για να παραμείνει στο παιχνίδι, στην επανάληψη όμως κέρδισε μέτρα και έψαξε την ισοφάριση. Τελικά ισοφάρισε με μία υπέροχη κεφαλιά του Μπρούνο Μορέιρα και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί ο ρυθμός ήταν σαφώς πιο γρήρορος, οι χώροι ανοικτοι και ο Κάρλος Μανέ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει την πρόκριση στους Πορτογάλους. Στα πέναλτι όμως ήταν σαφώς πιο ψύχραιμη από την αντίπαλο της, ευστόχησε και στις 4 εκτελέσεις που επιχείρησε και πήρε την πρόκριση.

Στο πρωτάθλημα φιλοξένησε την Κυριακή την Βιτόρια Γκιμαράες και ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα για την 2η αγωνιστική. Μοιρασμένο σχετικά το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να απειλούν κυρίως με σουτ εκτός περιοχής, έλειπε η μεγάλη φάση από την αναμέτρηση.

Προέκυψε θέμα με τον αριστερό μπακ Ματέους Ρέις ο οποίος αρνήθηκε να παίξει στην αναμέτρηση με την Γκιμαράες, πιέζοντας έτσι τον σύλλογο για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, κάτι που παραδέχτηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος.

«Δεν μας φοβίζει το όνομα της Μίλαν. Ήδη με την Μπεσίκτας ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη αναμέτρηση αλλά είχαμε εμπιστοσύνη σε εμάς και στο τέλος περάσαμε. Απέναντι στη Μίλαν θα είναι ακριβώς το ίδιο και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε», τόνισε ο κόους Μάριο Σίλβα.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής οπότε έμεινε ο αριστερός μπακ Ματέους Ρέις. Δεν υπολογίζονται από την αρχή της χρονιάς οι Πινάκερ, Ρόσα οι οποίοι είναι αμυντικοί, εκτός έμειναν ο εξτρέμ Κάρλος Μανές και ο φορ Ρόναν.

ΜΙΛΑΝ
Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στον προηγούμενο γύρο πήρε την πρόκριση απέναντι στην Μπόντο/Γκλιμτ της οποίας επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-2. Έμεινε μάλιστα πίσω στο σκορ στο 15’, στην αμέσως επόμενη φάση όμως ισοφάρισε με ωραίο σου του Τσαλχάνογλου. Πίεσε αρκετά για να πάρει το προβάδισμα και τελικά τα κατάφερε με τον νεαρό Κολόμπο στο 32’ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την υπέροχη ασίστ με τακουνάκι του Τσαλχάνογλου. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού και πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης έγραψε το 3-1. Οι Νορβηγοί μείωσαν στο σκορ στο 55’, οι ροσονέρι όμως δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και μάλιστα είχαν και ένα ακυρωμένο γκολ με τον Ντάνιελ Μαλντίνι.

Την Κυριακή πέρασε από την έδρα της Κροτόνε (0-2) κάνοντας το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα. Είχε τον έλεγχο από την αρχή, έψαξε το γκολ και τελικά το βρήκε με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κεσιέ το οποίο κέρδισε με ωραία ενέργεια ο Ρέμπιτς. Πέντε λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης, διπλασίασε τα τέρματα της με το πρώτο γκολ του νεοαποκτηθέντα Μπραχίμ Ντίαζ και δεν ανησύχησε ιδιαίτερα στη συνέχεια.

Δείχνει χαρακτήρα στην αρχή της σεζόν, οι νίκες κρατάνε την ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας και η αλήθεια είναι ότι υπάρχει σαφώς μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και απαιτήσεις από το φετινό ρόστερ.

«Οι πρώτες δύο αναμετρήσεις των προκριματικών μας προετοίμασαν κατάλληλα αλλά το ίδιο μπορεί να πούμε και για τον αντίπαλο μας. Αυτό το παιχνίδι θα μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε και άλλο που κέρδισε δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι αρκετά τεχνική ομάδα και θα πρέπει να πιάσουμε υψηλή απόδοση», σχολίασε ο κόουτς Πιόλι.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός οι στόπερ Ρομανιόλι και Μουσάκιο, ο μπακ Κόντι και οι φορ Λεάο και Ιμπραχίμοβιτς. Τιμωρημένος ο φορ Ρέμπιτς.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μίλαν είναι το φαβορί της αναμέτρησης, δεν συγκρίνεται σαν μέγεθος με την Ρίο Άβε και η πρόκριση αποτελεί μονόδρομο για την ίδια. Οι Πορτογάλοι μπορεί να έχουν αυτοπεπόθηση αλλά θα χρειαστεί να κάνουν την υπέρβαση κάτι που αυτή τη στιγμή δεν μου φαίνεται πιθανό, κυρίως λόγω της απόδοσης των «ροσονέρι». Θα πάμε με το διπλό.

FACTS

  • Η ομάδα Μίλαν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.07 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μίλαν νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.37 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ρίο Άβε, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.93 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρίο Άβε ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μίλαν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.95 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
1/10/2020
Ρίο Άβε
Μίλαν
1 - 1*

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 2
  • » Ο Karampinas, με το υψηλότερο yield +4.50% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες