2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πανιώνιος - Βόλος ΝΠΣ

6/6/2020 19:15

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 18' Balogiannis Konstantinos

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 57' Tsiloulis Sotiris
  2. 60' Lyratzis Lefteris
  3. 74' Dimopoulos Stergios
  4. 90' Kotnik Matic

      Προϊστορία

      6/6/2020 ΠανιώνιοςΒόλος ΝΠΣ 1 - 0
      15/12/2019 Βόλος ΝΠΣΠανιώνιος 2 - 1
      25/8/2019 ΠανιώνιοςΒόλος ΝΠΣ 1 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 21,878 76.2%
      X
      € 3,696 12.9%
      2
      € 3,140 10.9%
      Over
      € 1,900 27.4%
      Under
      € 5,029 72.6%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 19:15

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      13 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Nea Smyrni Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 12200
      Μάχη επιβίωσης δίνει ο Πανιώνιος

      Μάχη επιβίωσης δίνει ο Πανιώνιος

      Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Βόλο στην άδεια Νέα Σμύρνη για την πρώτη αγωνιστική των πλει-άουτ. Οι «κυανέρυθροι» δίνουν μάχη επιβίωσης και έχουν στόχο μόνο τη νίκη στο σημερινό. Στον αντίποδα οι Βολιώτες έχουν διαφορά ασφαλείας από την προτελευταία θέση.

      Τι ισχύει: Πρώτη αγωνιστική των πλει-άουτ. Συμμετέχουν οι ομάδες από την 7η ως την 14η θέση της κανονικής περιόδου, κουβαλώντας τη βαθμολογία των 26 αγωνιστικών. Παίζουν όλοι εναντίον όλων από μία όμως μόνο φορά (7 αγωνιστικές). Οι τέσσερις πρώτες (από την 7η ως την 10η θέση) δίνουν τέσσερα παιχνίδια στην έδρα τους και οι τέσσερις τελευταίες (από την 11η έως την 14η θέση), τρία παιχνίδια. Η προκήρυξη θέλει τον τελευταίο να υποβιβάζεται απευθείας και τον προτελευταίο να δίνει μπαράζ για μια θέση στη Super League της επόμενης περιόδου με τον 2ο της Super League 2. Παρόλα αυτά υπάρχει εκκρεμότητα το τι θα αποφασιστεί για την Super League 2.

      * Κεκλεισμένων των θυρών. Κάθε ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να κάνει έως πέντε αλλαγές, ενώ αυξημένος θα είναι και ο αριθμός των αναπληρωματικών στον πάγκο (εννέα παίκτες αντί επτά).

      * Διαιτητής: Κουμπαράκης, Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Τζιώτζιος, 4ος Τάσης, VAR: Σκουλάς, Μπαλτάς. Δεν θα υπάρχει η γραμμή του οφσάιντ στο VAR (ισχύει μόνο για τα πλει-οφ).

      ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

      Ξεκινώντας το πρωτάθλημα με -6, τερμάτισε στην τελευταία θέση της κανονικής διάρκειας με 11 βαθμούς, συγκεντρώνοντας στο γήπεδο όσους βαθμούς μάζεψε και ο Παναιτωλικός. Η ψυχολογική πίεση της αφαίρεσης βαθμών, το μικρό ρόστερ και οι πολλοί τραυματισμοί που προέκυψαν αποδείχθηκαν καθοριστικοί παράγοντες στην προσπάθεια του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

      Άρχισε τη σεζόν με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός απομακρύνθηκε μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές προκαλώντας το ξέσπασμα του κόσμου προς τη διοίκηση. Ο αντικαταστάτης του, Νίκι Παπαβασιλείου προσπάθησε να βελτιώσει τα πράγματα, τα κατάφερε σε ένα σημείο τον Νοέμβριο, όπου η ομάδα έτρεξε αήττητο τεσσάρων αγώνων, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και ο Κύπριος αποχώρησε ξαφνικά με προορισμό την Αίγυπτο. Αντικαταστάτης του ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος έκανε ντεμπούτο την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ, χάνοντας τη νίκη στο 90+2 (1-1).

      Μετράει μόλις μια νίκη στα 14 τελευταία παιχνίδια (1-2-11) και βρίσκεται στο -6 από τον 7ο Παναιτωλικό. Με 7 αγωνιστικές έως το τέλος, οι περισσότερες ελπίδες να αποφύγει τον υποβιβασμό βρίσκονται στα όσα μπορεί να γίνουν εκτός γηπέδων, με την υπόθεση πολυιδιοκτησίας στην οποία ενεπλάκη η Ξάνθη. Παρόλα αυτά θα δώσει μάχη ως το τέλος, ενώ είναι θετικό που παίζει εντός έδρας με τους βασικούς ανταγωνιστικές της για την παραμονή (Παναιτωλικός, Ξάνθη). Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη, η ομάδα κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών έπειτα από τις αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου για οφειλές σε Ανσαριφάρντ και Σιώπη.

      Εν όψει της πρεμιέρας ο τεχνικός της Βόκολος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Από το ξεκίνημα των πλέι-άουτ έχουμε ένα μειονέκτημα έξι πόντων. Αυτό που είπα στα παιδιά και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε, είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, ξεκινώντας από το πρώτο παιχνίδι με τον Βόλο. Από το πρώτο λεπτό έως το τέλος θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της κατάστασης, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά από δύο μήνες αποχής. Έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό για να είμαστε ανταγωνιστικοί από το πρώτο μας παιχνίδι».

      Αγωνιστικά Νέα: Ο χαφ Μαξίμοβιτς (9/1) ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας μετά την προληπτική καραντίνα, ο ίδιος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του. Εκτός αποστολής έμεινε ο βασικός γκολκίπερ Μαλέρμπι (12/0) που στις αρχές Μαΐου υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο μηνίσκο. Νοκ-άουτ για ένα μήνα έχει τεθεί ο νεαρός στόπερ Μίκο (1/0) που υποβλήθηκε σε εγχείρηση, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο μπακ Κιάκος (6/0). Πάντα εκτός ο βασικός μεσοεπιθετικός Άρτσε (11/2).

      ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ

      Αν μη τι άλλο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η πρώτη σεζόν του Βόλου ΝΠΣ στην Σούπερ Λιγκ. Οι νεοφώτιστοι κυνηγούσαν έως τις τελευταίες αγωνιστικές την είσοδο στα πλει-οφ, αλλά τελικά θα αρκεστούν στα πλει-άουτ, όπου έχουν διαφορά 10 βαθμών από την προτελευταία θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Ξεκίνησε πολύ δυνατά το πρωτάθλημα με τρεις νίκες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, ωστόσο στη συνέχεια πραγματοποίησε αρκετές εμφανίσεις κάτω του μετρίου. Μεγάλο του πρόβλημα ήταν η ανασταλτική λειτουργία, αφού δέχτηκε 42 γκολ σε 26 παιχνίδια.

      Ξεκίνησε τη σεζόν με τον αναμορφωτή της, Χουάν Φεράντο στον πάγκο αλλά ένα πρόβλημα υγείας του Ισπανού τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Ο αντικαταστάτης του, Αλμπέρτο Γκαγέγο έμεινε στον πάγκο για μόλις 10 παιχνίδια και πλέον πορεύεται με τον υπηρεσιακό Στέφανο Ξηρόφωτο. Ο Έλληνας τεχνικός έκανε ντεμπούτο την τελευταία αγωνιστική, με την ομάδα του να γνωρίζει βαριά ήττα με 4-1 από τον Παναθηναϊκό.

      Μετράει μόλις μια νίκη στα 9 τελευταία (1-3-5), ενώ υπάρχει πάντα στο προσκήνιο το θέμα της ενδεχόμενης αλλαγής ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. «Η ομάδα πωλείται, όχι το ΑΦΜ της. Η ομάδα δεν φεύγει από τον Βόλο», ξεκαθάρισε ο Αχιλλέας Μπέος.

      Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο εξτρέμ Γκουαροτσένα (9/1), ενώ τραυματίας είναι ο βασικός φορ Γέντρισεκ (20/4).

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Ο Πανιώνιος δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες και θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το δεξί την προσπάθεια του για την παραμονή. Αν θέλει να ελπίζει στη σωτηρία θα πρέπει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν διαφορά ασφαλείας από την προτελευταία θέση και στο σημερινό κατεβαίνουν με δύο απουσίες στην επίθεση. Άγνωστο πως θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες μετά από 97 μέρες χωρίς επίσημο παιχνίδι, το σίγουρο είναι πως το βαθμολογικό κίνητρο ανήκει στους «κυανέρυθρους» και αν έπρεπε να διαλέξουμε κάτι θα πηγαίναμε με τον άσο στο οριακό 2.17.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        11 Βόλος ΝΠΣ 33 31 8 7 18 27:54
        14 Πανιώνιος * 33 23 7 8 18 20:48
      Πλέι-Άουτ
        5 Βόλος ΝΠΣ 33 31 8 7 18 27:54
        8 Πανιώνιος * 33 23 7 8 18 20:48
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +6.26% στο [ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1] έπαιξε: Ημ.X
      • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +2.48% στο σημείο Ημ.X έπαιξε: Ημ.X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες