5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παναιτωλικός - Καλλιθέα

Προϊστορία

17/1/2024 ΚαλλιθέαΠαναιτωλικός 2 - 2
5/12/2023 ΠαναιτωλικόςΚαλλιθέα 3 - 2
14/12/2016 ΚαλλιθέαΠαναιτωλικός 1 - 5
13/3/2013 ΠαναιτωλικόςΚαλλιθέα 1 - 1
21/10/2012 ΚαλλιθέαΠαναιτωλικός 1 - 1
3/4/2011 ΠαναιτωλικόςΚαλλιθέα 0 - 0
5/12/2010 ΚαλλιθέαΠαναιτωλικός 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,937 41.9%
X
€ 1,314 28.4%
2
€ 1,371 29.7%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 19:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

143 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

Πρωταρχικός στόχος τα πρωταθλήματα τους

Πρωταρχικός στόχος τα πρωταθλήματα τους

Παναιτωλικός και Καλλιθέα αναμετρούνται στο Αγρίνιο στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ ενώ δεν υπάρχει VAR. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ μετά τη ρεβάνς η πρόκριση θα κρίνεται στα πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει στους «8» με τον νικητή του ΟΦΗ - Κηφισιά

Πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και νίκησε με 3-0 την Κηφισιά στο Αγρίνιο. Ψυχωμένη εμφάνιση σ’ ένα ματς με χαρακτήρα τελικού, έφτιαξε φάσεις από το ξεκίνημα και πήρε το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι του Ζοάο Πέδρο. Διπλασίασε το προβάδισμα του στο 61’ με τον Φ. Ντουάρτε και στο 78’ ο Μ. Ντουάρε «κλείδωσε» τη νίκη. Αμυντικά κινδύνευσε μονάχα μετά το 70’ όπου και χρειάστηκε μια σημαντική επέμβαση του Καπίνο λίγο πριν το τρίτο τέρμα.

«Είναι πολύ σημαντικό το σημείο που προηγήθηκαμε. Είχαμε και πριν καλές στιγμές, αλλά εκείνο το χρονικό σημείο αποκτήσαμε ψυχολογικό πλεονέκτημα. Μπράβο για τη νοοτροπία, για την εικόνα και το αποτέλεσμα στα παιδιά. Στα τελευταία παιχνίδια η εικόνα μας είναι καλή» δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Πετράκης.

Ήταν η δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, βάζοντας τέλος σ’ ένα αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών. Έτσι «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση και έκλεισε τον πρώτο γύρο ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με +1 από ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά. Γενικότερα παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα μετά τον ερχομό του Πετράκη και στα έξι τελευταία έχει μείνει στο μηδέν μονάχα σ’ ένα παιχνίδι.

Σε δεύτερη μοίρα το Κύπελλο αφού ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και λογικά ο Πετράκης θα κάνει ροτέισον. Πάντως η κλήρωση του δίνει την ευκαιρία να φτάσει έως τα ημιτελικά αφού σε περίπτωση που αποκλείσει την Καλλιθέα θα παίξει στους «8» με ΟΦΗ ή Κηφισιά. Στον προηγούμενο γύρο χρειάστηκε τα πέναλτι για να αποκλείσει τον Διαγόρα Ρόδου εκτός (4-3, 1-1 κ.δ.). Ακολουθεί άκρως απαιτητικός αγώνας με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο.

Αγωνιστικά Νέα: Με επτά απουσίες αφού ο Πετράκης άφησε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης τον στόπερ Οικονόμου (6/0), τον μπακ Χατζηθεοδωρίδη (7/1), τον μέσο Πέρες (12/0), τον επιθετικό χαφ Χουάνπι (11/0). Επίσης συνεχίζουν εκτός ο εξτρέμ Σενγκέλια (10/0), ο στόπερ Μαλής (10/1), ο μπακ Μπακάκης (1/0) και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Γκρατερόλ (-) που δεν υπολογίζεται.Δεν κατάφερε ούτε αυτή να περάσει από το «κάστρο» του Διαγόρα γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 στην Ρόδο. Βρέθηκε πίσω μόλις στο 8’, έκτοτε πήρε τα ηνία αλλά έβγαλε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Εν τέλει δέχτηκε δεύτερο στο 69’ και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 88’ με τον Λουκίνα για το τελικό σκορ.

Μπήκε τέλος σ’ ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων αλλά διατηρήθηκε στην 2η θέση και στο -2 από τα πρωτοπόρα Χανιά. Βάρυνε το κλίμα μετά από την ήττα στην Ρόδο με την ίδια να είχε προβληματική εικόνα και να γνωρίζει την πρώτη της εκτός έδρας ήττα.

Σε δεύτερη μοίρα το Κύπελλο για την ομάδα του Βοσνιάδη αφού ο στόχος είναι η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα ακολουθεί μεγάλο εντός έδρας παιχνίδι με την 3η Καλαματά η οποία έχει μόλις ένα βαθμό λιγότερο. Φυσικά είναι δέλεαρ να μετρήσει δυνάμεις με ομάδα της Super League αλλά το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα. Στους προηγούμενους γύρους απέκλεισε σε εκτός έδρας ματς τους Ιωνικό και Καλαματά (6-5 πε.ν, 1-1 κ.δ.).

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμεναν ο γκολκίπερ Πάντος (4/0), ο στόπερ Ματίγεβιτς (-), ο μπακ Καινούργιος (3/0) και οι εξτρέμ Περέιρα (6/1), Μουνιέ (1/0), Μουτίνιο (2/1).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με τη ψυχολογία στα ύψη ο Παναιτωλικός μετά τη σπουδαία νίκη επί της Κηφισιάς που του επέτρεψε να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Αντίθετα το κλίμα είναι βαρύ στην Καλλιθέα μετά την ήττα με κακή εμφάνιση στην έδρα του Διαγόρα Ρόδου. Και οι δύο ομάδες έχουν πρωταρχικό στόχο το πρωτάθλημα αφού οι γηπεδούχοι επιθυμούν την παραμονή και οι φιλοξενούμενοι την άνοδο στην βαθμολογία. Αμφότερες λοιπόν θα κάνουν ροτέισον, με την Καλλιθέα να έχει στο μυαλό της και το πολύ κρίσιμο ματς που ακολουθεί με την Καλαματά. Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός βλέπει ότι υπάρχει ευκαιρία διάκρισης στο θεσμό, με δεδομένο ότι ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει στους «8» με ΟΦΗ ή Κηφισιά και όχι κάποιο μεγαθύριο. Με όλα αυτά υπόψη, είχε αξία ο άσος που βρισκόταν σε τιμές αουτσάιντερ την Δευτέρα. Ωστόσο το σετ ανατράπηκε και πλέον οι Αγρινιώτες γύρισαν σε φαβορί. Παίζεται οριακά στο 2.35 ο άσος με την ομάδα του Πετράκη να θέλει να διατηρήσει το μομέντουμ.

FACTS

  • Η ομάδα Καλλιθέα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.64 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παναιτωλικός έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.35 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Παναιτωλικός, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Nekbet με το υψηλότερο yield +12.42% έπαιξε: Under
  • » Ο kostasg13, με το υψηλότερο yield +19.98% στο [ΕΛΛΑΔΑ: Κύπελλο] έπαιξε: 1
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +22.96% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες