Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΟΦΗ - Απόλλων Λεμεσού

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 2,740 12.6%
X
€ 7,328 33.8%
2
€ 11,605 53.5%
Over
€ 1,512 25.4%
Under
€ 4,433 74.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 20:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

306 ψήφοι:

Ειδήσεις

Πιο έμπειροι οι Κύπριοι

Πιο έμπειροι οι Κύπριοι

Ο ΌΦΗ, που επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από 20 χρόνια, υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο οποίος έχει πραγματοποιεί σημαντικές πορείες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, με παρουσίες σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ και νίκες κόντρα σε μεγάλα ονόματα.

ΟΦΗ

Ήταν η μεγάλη έκπληξη της περσινής σεζόν, καθώς τερμάτισε στην 6η θέση της Σούπερ Λιγκ κι εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από δύο δεκαετίες. Ιστορικό λοιπόν το σημερινό παιχνίδι, μάλιστα εντός έδρας έχει εξαιρετικό απολογισμό σε 11 παιχνίδια στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις (9-1-1).

Προβλημάτισε στα φιλικά προετοιμασίας, ενώ δεν μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, καθώς το Σάββατο έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο. Φλύαρη κατοχή στο πρώτο μέρος, ήταν μπλοκαρισμένος επιθετικά και στο φινάλε του ημιχρόνου δέχτηκε το γκολ από την άσπρη βούλα. Η είσοδος των Νέιρα και Μεγιάδο στην επανάληψη τη βοήθησαν να ανεβάσει στροφές και στο 60’ ο πρώτος κατάφερε να σκοράρει για το 1-1. Τίποτα το αξιόλογο στα εναπομείναντα λεπτά, με τους Κρητικούς να είχαν την κατοχή αλλά όχι τον τρόπο να απειλήσουν τους καλά οργανωμένους Αγρινιώτες. «Έγινε μια δυνατή προσπάθεια αλλά υπήρχε μια ανεξήγητη νευρικότητα, ίσως επειδή ήταν πρεμιέρα, ίσως επειδή έρχεται το ευρωπαϊκό ματς. Κρατάω την προσπάθεια των παικτών», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Σίμος.

Εν όψει του σημερινού ο νεαρός τεχνικός δήλωσε μεταξύ άλλων: «Γνωριζόμαστε μεταξύ μας πολύ καλά και η κλήρωση τα έφερε έτσι που δύο ελληνικές ομάδες θα παίξουν αντίπαλες στο Γιουρόπα Λιγκ. Μακάρι να μπορούσαν να περάσουν και οι δύο. Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ επιθετικογενής ομάδα, έχει πολύ υψηλά νούμερα και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς έχουμε τις δικές μας ικανότητες και πάνω από όλα έχουμε τα ψυχικά χαρακτηριστικά για να κάνουμε μια νίκη. Ο στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Αγωνιστικά Νέα: Σοκ με τον εξτρέμ Βαζ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός για αρκετό καιρό. Σταθερά εκτός οι εξτρέμ Τσιλιανίδης και Φερέιρα, έτοιμος για ντεμπούτο ο επιθετικός Σολίς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Εντυπωσιακή η πορεία της στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, μετρώντας 4 παρουσίες σε φάση ομίλων Γιουρόπα Λιγκ κι έχοντας πάρει σπουδαίες νίκες απέναντι σε ομάδες όπως Μαρσέιγ, Λάτσιο, Βασιλεία αλλά και ισοπαλίες με Έβερτον, Λυών, Αταλάντα. Μπαίνει στη νέα σεζόν με στόχο να επιστρέψει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Κύπρο. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε με 5-1 την Σαμπουρτάλο.

Έστω και δύσκολα έκανε το 3x3 στο κυπριακό πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 της Πάφου εντός έδρας. Είχε προβλήματα ανασταλτικά και επέστρεψε στην αντίπαλο του να απειλήσει, αλλά στην πρώτη του φάση πήρε το προβάδισμα με τον Ντένιτς (56’). Κινδύνεψε με την ισοφάριση στο 58’ αλά στη συνέχεια πήρε τον έλεγχο και σπατάλησε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ.

Για το σημερινό αγώνα ο τεχνικός της Σωφρόνης Αυγουστή δήλωσε: «Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, ξέρουμε τις δυσκολίες που θα βρούμε στον αγωνιστικό χώρο γιατί είναι ένα μικρό γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι ο ΟΦΗ. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου, έχουν περάσει αρκετά δύσκολα ματς και ήρθαμε εδώ για να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο ΌΦΗ είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα κι όταν χάσεις την συγκέντρωση σου τότε θα σε τιμωρήσει. Ο αγωνιστικός χώρος είναι μικρός και μπορεί να σου βγάλει φάση από το πουθενά και για αυτόν τον λόγο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 ή 120 λεπτά».

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε κόντρα στην Πάφο ο βασικός γκολκίπερ Μελ και δεν υπολογίζεται. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του βασικού στόπερ/αμυντικού χαφ Γιούστε λόγω οικογενειακού προβλήματος, με τον παίκτη να ενδέχεται να ταξιδέψει μόνος του στην Κρήτη αν τελικά αγωνιστεί.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ιστορικό παιχνίδια για τον ΌΦΗ, ο οποίος επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 20 χρόνια αλλά δυστυχώς δε θα έχει στο πλευρό τον κόσμο του. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου ήταν η ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος αλλά η εικόνα που έδειξε στα φιλικά και στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό δεν ήταν ενθαρρυντική, βγάζοντας προβλήματα σε άμυνα και επίθεση. Ο Απόλλωνας Λεμεσού είναι σαφώς πιο έμπειρη ομάδα σε τέτοια παιχνίδια, τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει σημαντικές πορείες στην Ευρώπη κι έχει ποιοτικό ρόστερ για να διεκδικήσει και φέτος τη συμμετοχή στους ομίλους. Ανέβηκε το «διπλό» και έχει ενδιαφέρον στο 2.63, ειδικά αν τελικά παίξει και ο Γιούστε.

FACTS

  • Η ομάδα ΟΦΗ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Απόλλων Λεμεσού δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΟΦΗ έχασε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Απόλλων Λεμεσού νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας ΟΦΗ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.67 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΟΦΗ έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.70 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Απόλλων Λεμεσού - Τελ. αγώνες
12/5/2024
Απόλλων Λεμεσού
Οθέλλος Αθηαίνου
8/5/2024
ΑΕ Ζακακίου
Απόλλων Λεμεσού
29/4/2024
Απόλλων Λεμεσού
Καρμιώτισσα
0 - 0
23/4/2024
Εθνικός Άχνας
Απόλλων Λεμεσού
3 - 3
20/4/2024
Απόλλων Λεμεσού
ΑΕ Λεμεσού
4 - 1
17/4/2024
Απόλλων Λεμεσού
Πάφος
1 - 1
13/4/2024
Νέα Σαλαμίνα
Απόλλων Λεμεσού
0 - 2
10/4/2024
Πάφος
Απόλλων Λεμεσού
2 - 1
6/4/2024
Δόξα Κατωκοπιάς
Απόλλων Λεμεσού
0 - 2
3/4/2024
Οθέλλος Αθηαίνου
Απόλλων Λεμεσού
0 - 1
Αναμετρήσεις Ομάδων
17/9/2020
ΟΦΗ
Απόλλων Λεμεσού
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 2
  • » Ο spiliotini, με το υψηλότερο yield +4.63% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες