3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Όρσχα - Σμοργκόν

2/5/2020 18:00
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1478 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σμοργκόν - Όρσχα στις 8/10/2022

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 0 - 0

    1. 71' Mistulov Alan

        Προϊστορία

        8/10/2022 ΣμοργκόνΌρσχα 3 - 2
        5/6/2022 ΌρσχαΣμοργκόν 1 - 1
        6/9/2020 ΣμοργκόνΌρσχα 0 - 1
        2/5/2020 ΌρσχαΣμοργκόν 0 - 0
        29/5/2016 ΣμοργκόνΌρσχα 3 - 0

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 1,851 29.5%
        X
        € 2,841 45.2%
        2
        € 1,588 25.3%
        Over
        € 748 32.4%
        Under
        € 1,564 67.6%

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        19 ψήφοι:

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: City Stadium, Orsha
        • Φυσικός χλοοτάπητας
        • Χωρητικότητα: 2582
        Με τη ψυχολογία στα ύψη και με νέο… χορηγό η Σμοργκόν

        Με τη ψυχολογία στα ύψη και με νέο… χορηγό η Σμοργκόν

        Η Όρσχα που γνώρισε την πρώτη της ήττα υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη Σμοργκόν, η οποία έφτασε τους 4 βαθμούς μετά τη νίκη επί της Βόλνα Πινσκ και στο σημερινό θα παίξει για πρώτη φορά με το νέο της χορηγό στη φανέλα.

        ΟΡΣΧΑ

        Γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια, καθώς ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Σλόνιμ. Μοιρασμένο παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες αλλά χωρίς γκολ στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη πλήρωσε τα αμυντικά της προβλήματα και δέχτηκε δύο γκολ (54’, 76’ πεν.). Κατάφερε να μειώσει στο 90’ με πέναλτι του Κάλινιν ενώ απέκτησε και αριθμητικό μειονέκτημα, ωστόσο δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί στα εναπομείναντα λεπτά, με το εις βάρος της 2-1 να μένει ως το φινάλε.

        Στο 1-0-1 ο απολογισμός της, καθώς στην πρεμιέρα έκανε την έκπληξη και κέρδισε με 3-2 επί της Λίντα εντός έδρας, «σβήνοντας» το -3 που της είχε επιβληθεί πριν το ξεκίνημα της σεζόν για εμπλοκή σε στημένα παιχνίδια.

        Πρόκειται για ομάδα με δυνατή φανέλα για τα δεδομένα της κατηγορίας, αφού έχει έτος ίδρυσης το 1951 και έχει αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία και σε τελικό Κυπέλλου. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και υποβιβάστηκε σε χαμηλότερες κατηγορίες. Στόχος της μια σεζόν χωρίς περιπέτειες. Θα πρέπει πάντως να βελτιώσει την εικόνα της ανασταλτικά, αφού κόντρα στην Σλόνιμ έπαιζε με πολύ ψηλά τις γραμμές της και επέτρεπε στην αντίπαλο της να δημιουργήσει ευκαιρίες με προϋποθέσεις για γκολ.

        ΣΜΟΡΓΚΟΝ

        Επικράτησε με 2-0 της Βόλνα Πινσκ στην έδρα της και έφτασε τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ήταν αρκετά νευρική στο πρώτο τέταρτο και κινδύνεψε σε τρεις περιπτώσεις με το 0-1. Στη συνέχεια πήρε τον απόλυτο έλεγχο, σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και πήρε τη νίκη με τα γκολ των Μιστούλοβ (68’) και Καζάντσεβ (88’). Στο δεύτερο ημίχρονο απειλήθηκε μονάχα από ένα μακρινό σουτ, ενώ δεν πλήρωσε την αποβολή του Ντούσκο στο 90+2’ αφού τα πάντα είχαν κριθεί.

        «Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Νομίζω ότι κερδίσαμε απολύτως δίκαια. Ξεκινήσαμε κάπως άσχημα, δειλά. Στα πρώτα 15 λεπτά υπήρχε νευρικότητα. Η Πινσκ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Μετά καταφέραμε να ισορροπήσουμε και κάθε λεπτό που περνούσε αυξάναμε την πίεση. Καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ στην επανάληψη, ενώ είχαμε ευκαιρίες και πριν τα δύο γκολ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Γκερασχένκο.

        Έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν, έχοντας απολογισμό 1-1-0 και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σπούτνικ, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο δεκάλεπτο. Υπενθυμίζεται πως την περσινή σεζόν τερμάτισε στην προτελευταία θέση με +9 από την ουραγό Μπαρανοβίτσι που υποβιβάστηκε. Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ως εκ τούτου το μπάτζετ ήταν περιορισμένο. Το προηγούμενο διάστημα βρίσκονταν σε αναζήτηση χορηγών και όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή, ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τη μεγάλη στοιχηματική πλατφόρμα στη χώρα, MaxLine για να μπει ως χορηγός στη φανέλα της.

        Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Ντούσκο (2/0).

        Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Η Σμοργκόν έχει πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα και βρίσκεται με τη ψυχολογία στα ύψη. Μάλιστα την Παρασκευή ανακοίνωσε συμφωνία με χορηγό για τη φανέλα της, εξέλιξη που θα φέρει έσοδα στα ταμεία. Αντίπαλος της η Όρσχα, η οποία στην πρεμιέρα έκανε την έκπληξη κόντρα στην Λίντα αλλά δεν τα κατάφερε τη 2η αγωνιστική στην έδρα της Σλόνιμ, παρουσιάζοντας προβλήματα τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν λόγο να μπουν επιθετικά, ενώ οι γηπεδούχοι βγάζουν δυσκολία απέναντι σε οργανωμένες άμυνες. Θα πάμε με το Under στο 1.91.

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες