1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ντιναμό Κιέβου - Φενερμπαχτσέ

20/7/2022 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 954
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 653 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ντιναμό Κιέβου - Φενερμπαχτσέ στις 3/11/2022

Προϊστορία

3/11/2022 Ντιναμό ΚιέβουΦενερμπαχτσέ 0 - 2
8/9/2022 ΦενερμπαχτσέΝτιναμό Κιέβου 2 - 1
27/7/2022 ΦενερμπαχτσέΝτιναμό Κιέβου 1 - 2*
20/7/2022 Ντιναμό ΚιέβουΦενερμπαχτσέ 0 - 0
4/8/2021 ΦενερμπαχτσέΝτιναμό Κιέβου 1 - 1
10/12/2008 Ντιναμό ΚιέβουΦενερμπαχτσέ 1 - 0
30/9/2008 ΦενερμπαχτσέΝτιναμό Κιέβου 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 187,845 47.6%
X
€ 47,624 12.1%
2
€ 159,129 40.3%
Over
€ 16,352 23.6%
Under
€ 52,938 76.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

155 ψήφοι:

0

Σουτ στην εστία

4

7

Σουτ εκτός εστίας

8

39%

Κατοχή μπάλας

61%

4

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

6

4

Αλλαγές

5

26

Φάουλ

16

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion LKS
  • Χωρητικότητα: 18029
  • Θεατές: 11603
Σπουδαία «μάχη» σε ουδέτερο έδαφος

Σπουδαία «μάχη» σε ουδέτερο έδαφος

Η Ντιναμό Κιέβου και η Φενέρμπαχτσε συγκρούονται στην Πολωνία, σε αγώνα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι ήταν δεύτεροι όταν διεκόπη το πρωτάθλημα Ουκρανίας λόγω της εισβολής της Ρωσίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λιγκ Τουρκίας.

Τι ισχύει: Πρώτος αγώνας -σε ουδέτερη έδρα στο Λοτζ της Πολωνίας, λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία- για τη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Φενέρμπαχτσε στις 27/7. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα περάσει θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο με τη Στουρμ Γκρατς. Εκείνη που θα αποκλειστεί θα μεταπηδήσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου θα συναντήσει τη Σλοβάτσκο.

Έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου όταν είχε αντιμετωπίσει τη Ζόρια Λουγκάνσκ πριν από την χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος Ουκρανίας που την είχε βρει στη 2η θέση πίσω μόνο από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Τελικά η εγχώρια λίγκα δεν συνεχίστηκε για την περσινή σεζόν μετά την εισβολή της Ρωσίας που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει παύση σε όλες τις αθλητικές υποχρεώσεις στη χώρα. Έτσι λοιπόν βρέθηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και καλείται να παλέψει για την πρόκρισή της στη φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, εκεί όπου συμμετείχε και πέρσι μένοντας στην 4η θέση πίσω από τις Μπάγερν Μονάχου, Μπενφίκα και Μπαρτσελόνα. Βέβαια το έργο της είναι πολύ δύσκολο και το πρώτο «εμπόδιο» είναι αυτό της ποιοτικής Φενέρμπαχτσε σ’ ένα ζευγάρι πολύ υψηλού επιπέδου.

Η Ντιναμό Κιέβου έχει δώσει πάρα πολλά φιλικά παιχνίδια μέσα στο 2022 προκειμένου να διατηρηθεί σε φόρμα, ενώ όπως έγινε γνωστό η Πρέμιερ Λιγκ Ουκρανίας θα ξεκινήσει ξανά στις 23 Αυγούστου με τους αγώνες να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Μετά το ματς με τη Φλόρα Ταλίν στα μέσα Μαΐου ξεκίνησε την προετοιμασία της τον Ιούνιο κι έχει δώσει επτά φιλικούς αγώνες μετρώντας δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας καλές και κακές στιγμές. Λόγω του πολέμου θα χρησιμοποιήσει ως έδρα την πόλη Λοτζ της Πολωνίας.

Ο τεχνικός του συλλόγου Μιρτσέα Λουτσέσκου βρίσκεται στην άκρη του πάγκου από το 2020 όταν κι επέστρεψε στην Ουκρανία για λογαριασμό της, αν και είχε προηγηθεί μία δωδεκαετής θητεία στο «τιμόνι» της μεγάλης αντιπάλου Σαχτάρ Ντόνετσκ. Μιλώντας για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε τόνισε: «Ξέρω καλά τον κόουτς Ζεσούς και γνωρίζω ότι κι αυτός με ξέρει πολύ καλά. Η Φενέρ είναι πολύ καλή ομάδα και με σημαντικούς παίκτες. Έχουμε ξεχάσει τι συμβαίνει στην Ουκρανία και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αγαπώ τους ανθρώπους στην Τουρκία γιατί έχω δουλέψει χρόνια εκεί αλλά με ενδιαφέρει μόνο η νίκη της Ντιναμό».

Αγωνιστικά Νέα: Στο μεταγραφικό παζάρι δεν κινήθηκε και οι προσθήκες αφορούν τις επιστροφές των δανεικών Ντουμίντσακ, Κεντζιόρα, Βέρμπιτς, Σουπριάχα και Βάνατ. Αντίθετα αποχώρησαν οι Ντε Πένια, Τσιταϊσβίλι, Ροντρίγκες, Σολ, Ραμίρεζ και ίσως φύγει και ο Βιτίνιο. Δεν υπολογίζεται ο μπακ Κόστεβιτς που δεν αποτελεί σημαντική απουσία. Αντίθετα είναι αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Μπουγιάλσκι κι αν δεν παίξει θα αποτελεί σημαντικό «πονοκέφαλο».

Η περσινή σεζόν ήταν πλήρως αποτυχημένη καθώς έμεινε μακριά από τους τίτλους και τις διακρίσεις. Στο πρωτάθλημα δεν μπόρεσε να κυνηγήσει τον τίτλο και παρά το γεγονός ότι τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από την πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ, δεν έβαλε ποτέ πραγματική πίεση στην αντίπαλό της. Τουλάχιστον εξασφάλισε ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως για να βρεθεί στη φάση των ομίλων θα πρέπει να αποκλείσει δύσκολες αντιπάλους όπως για παράδειγμα η Ντιναμό Κιέβου. Στο Κύπελλο είδε την πορεία της να σταματάει στη φάση των «16» και στην Ευρώπη αρχικά έμεινε στην 3η θέση πίσω από Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ολυμπιακό στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ και στη συνέχεια αποκλείστηκε από τη Σλάβια Πράγας στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, έχοντας στον πάγκο της τον Ισμαήλ Καρτάλ ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Βίτορ Περέιρα.

Αυτή η κακή της παρουσία είχε ως αποτέλεσμα να παρθούν αποφάσεις για αύξηση του οικονομικού προϋπολογισμού και μαζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Ξεκίνησε την προετοιμασία της στις αρχές Ιουνίου κι έχει παίξει έξι φιλικά παιχνίδια, παραχωρώντας μόλις μία ισοπαλία και πανηγυρίζοντας στη συνέχεια πέντε συνεχόμενες νίκες, δίχως πάντως να συναντήσει ισχυρές ομάδες. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εστία της παραβιάστηκε μόλις σε δύο ματς και μοιάζει να έχει καλή αμυντική λειτουργία, με την υποσημείωση ότι αντιμετώπισε αντιπάλους χαμηλής δυναμικότητας (Σκούπι, ΚΦ Τίρανα, Αλ Σαμάλ, Παρτιζάν, Φέχερβαρ, Χαλ) και δεν υπάρχει ασφαλές κριτήριο.

«Είναι ένας πολύ έμπειρος αντίπαλος. Έπαιξα πέρσι εναντίον τους και τους ξέρω πολύ καλά. Έχουν το 70%-80% της Εθνικής Ουκρανίας στο ρόστερ τους. Εμείς δουλεύουμε όλοι μαζί για τέσσερις-πέντε εβδομάδες και οι αντίπαλοι για τέσσερα-πέντε χρόνια. Σεβόμαστε τον πόνο των Ουκρανών και τον μοιραζόμαστε. Θεωρώ ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο και μπορούμε να τους εκπλήξουμε αν είμαστε προσηλωμένοι στην τακτική μας» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας Ζόρζε Ζεσούς ο οποίος προσλήφθηκε επίσημα την πρώτη μέρα του Ιούνη με στόχο να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών.

Αγωνιστικά Νέα: Προχώρησε σε ολικό «λίφτινγκ» αποκτώντας έντεκα ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα τους Λίνκολν, Αράο, Μορ, Τσουκούρ, Κινγκ, Μπρούμα, Σαματά -ο οποίος επέστρεψε από δανεισμό και θα φύγει-, Μέιερ, Λέμος, Γκουμουλσκάγια και Γιούλσεκ. Έφυγαν οι Σαγιαντμανές, Τουφάν, Κουρτουλάν, Οζίλ, Οζέρ, Σόσα και Σαγκλάμ. Εκτός ο δεξιός μπακ Σανγκαρέ. Εκτός λίστας ο Πέλκας ο οποίος φημολογείται ότι θα αποχωρήσει αλλά και ο μέσος Γιάντας.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο πόλεμος στην Ουκρανία υποχρεώνει την Ντιναμό Κιέβου να χρησιμοποιεί ως έδρα το Λοτζ της Πολωνίας κι αυτόματα το έργο της γίνεται πιο δύσκολο στο μεγάλο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Άλλωστε η κληρωτίδα είχε κέφια κι έφερε αντιμέτωπες δύο εξαιρετικές ομάδες οι οποίες θα μπορούσαν κάλλιστα να συγκρουστούν στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και όχι τόσο νωρίς. Δύσκολο ματς για να πάει κάποιος σε επιλογή σημείου νικητή και θα στραφούμε στο Over, με δεδομένο ότι αμφότερες ξέρουν καλύτερα να επιτίθενται παρά να αμύνονται.

FACTS

  • Η ομάδα Φενερμπαχτσέ νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.55 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +9.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.43% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες