2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ντιναμό Κιέβου - Γάνδη

Προϊστορία

29/9/2020 Ντιναμό ΚιέβουΓάνδη 3 - 0
23/9/2020 ΓάνδηΝτιναμό Κιέβου 1 - 2
4/8/2010 ΓάνδηΝτιναμό Κιέβου 1 - 3
27/7/2010 Ντιναμό ΚιέβουΓάνδη 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 533,199 76.4%
X
€ 54,116 7.7%
2
€ 111,002 15.9%
Over
€ 37,292 53.7%
Under
€ 32,091 46.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

236 ψήφοι:

«Αγκαλιά» με την πρόκριση οι Ουκρανοί

«Αγκαλιά» με την πρόκριση οι Ουκρανοί

Η Ντιναμό Κιέβου υποδέχεται τη Γάνδη στο πλαίσιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έχουν το υπέρ τους αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι και βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση, ενώ οι φιλοξενούμενου αναζητούν ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για να ανατρέψουν την κατάσταση.

Τι ισχύει: Επαναληπτικός αγώνας για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ακριβώς ίδιου σκορ με το πρώτο παιχνίδι θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση κι αν δεν σημειωθεί κάποιο γκολ σε αυτήν, η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα μπει στους ομίλους, ενώ η ηττημένη θα μεταπηδήσει στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ.

Α’ Αγώνας : Γάνδη - Ντιναμό Κιέβου 1-2

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Έχοντας ήδη ξεπεράσει εντός έδρας το «εμπόδιο» της Άλκμααρ στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, ήθελε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη με τη Γάνδη σε διπλούς αγώνες και την περασμένη Τετάρτη ταξίδεψε στο Βέλγιο με σκοπό να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά έβαλε και τις βάσεις για την πρόκρισή, αφού έφυγε έχοντας στις αποσκευές της μία πολύτιμη νίκη με 2-1. Μπήκε φουριόζα θέλοντας να αιφνιδιάσει και τα κατάφερε, καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με κοντινό σουτ του Σουπριάγκα. Το γκολ ακυρώθηκε αρχικά ως οφσάιντ, όμως μετά τη χρήση του VAR, μέτρησε κανονικά. Δεν πιέστηκε, αλλά δεν απείλησε κιόλας μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, όμως στο 41’ ο Κλαίντιστ με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα, εκμεταλλευόμενος κακή έξοδο του γκολκίπερ των Ουκρανών. Απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Μπεζούς με δύο κίτρινες κάρτες σε τρία λεπτά στο 53’, όμως εμφάνισε αδυναμία στη δημιουργία φάσεων. Στο 79’ πάντως σκόραρε και δεύτερο γκολ με τον Ντε Πένα. Η μπάλα έφτασε από κόντρα στα πόδια του μέσα στην περιοχή και με ωραίο διαγώνιο σουτ σκόραρε για το 1-2. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε και πήρε μία μεγάλη νίκη.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα Ουκρανίας, η Ντιναμό Κιέβου μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκάτοικο τη Βόρσκλα Πολτάβα. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της νίκησε Μινάτζ εκτός έδρας με 4-0. Ομάδα που παίζει αρκετά «ανοιχτά» και τα παιχνίδια τους έχουν γκολ. Τα τέσσερα από τα έξι επίσημα παιχνίδια της την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχουν ολοκληρωθεί Over.

Ο πολύπειρος Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας της ουκρανικής πρωτεύουσας Μιρτσέα Λουτσέσκου τόνισε: «Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Όμως θα πρέπει να θυμόμαστε τη σημασία του αγώνα και την ποιότητα των αντιπάλων μας. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Η Γάνδη είναι σε πίεση μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των πρόσφατων παιχνιδιών της, αλλά έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μου θα πρέπει να κάνουν το καλύτερο δυνατό αλλιώς η κατάσταση θα είναι δύσκολη».

Αγωνιστικά Νέα: Τρία προβλήματα στην άμυνα, καθώς δεν είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμού ο Τίμτσουκ, ο Ποπόφ και ο Μπούρντα. Στα «πιτς» και ο αναπληρωματικός επιθετικός Ρουσίν. Έτοιμος ο επιθετικός Ζέρσον Ροντρίγκες ο οποίος θεωρήθηκε αμφίβολος αλλά ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.



ΓΑΝΔΗ

Διανύει μία πολύ δύσκολη χρονιά κι αυτή φάνηκε ότι έρχεται από το ξεκίνημα, καθώς η πορεία της μέχρι τώρα κρίνεται επιεικώς μέτρια. Θέλει να σώσει κάπως τη σεζόν και να πάρει τεράστια οικονομική ενίσχυση μπαίνοντας στους ομίλους, όμως κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο μετά την εντός έδρας ήττα στο πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου με 2-1. Έχει ήδη προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με το Λάζλο Μπόλονι να αποτελεί παρελθόν, καθώς θεωρήθηκε ο βασικός υπεύθυνος για τα άσχημα αποτελέσματα. Μετά όμως τις πρώτες ημέρες που όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, η ψυχολογία είχε ανέβει, η ομάδα άρχισε να δείχνει εκ νέου το προβληματικό της αγωνιστικό πρόσωπο. Στον πρώτο αγώνα πάντως είχε κοιτάξει στα μάτια τους Ουκρανούς και θα μπορούσε να είχε αποσπάσει την ισοπαλία που θα τις άφηνε περισσότερες ελπίδες για τη δύσκολη ρεβάνς στο Κίεβο.

Το περασμένο Σάββατο πάντως απογοήτευσε ξανά, καθώς ηττήθηκε στην έδρα της από την σαφώς πιο αδύναμη Λέουβεν (2-3). Δέχτηκε δύο γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους κι άλλο ένα στο 48’, με το φωτεινό πίνακα να γράφει 0-3 και να έχει να ανέβει ένα «βουνό». Δεν τα παράτησε και μπόρεσε να μειώσει σε 2-3 με δύο πέναλτι στο 71’ και το 74’, όμως η αντεπίθεσή της δεν συνεχίστηκε και μοιραία ηττήθηκε. Η συγκομιδή των έξι βαθμών σε επτά αγώνες τη φέρνει μόλις στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Απέχει 13 πόντους από την πρωτοπόρο Σαρλερουά και τρεις από την προτελευταία Μουσκρόν η οποία βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

«Δεν πρέπει να πιέσουμε πολύ δυνατά. Η Ντιναμό θα παίξει με αρκετό βάθος λόγω του αποτελέσματος στον πρώτο αγώνα, οπότε κι εμείς γνωρίζουμε τι θα πρέπει να κάνουμε από τη δική μας πλευρά. Δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε πάρα πολύ, αλλά θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να ελπίζουμε ότι η μπάλα θα μας κάνει το χατίρι» ήταν τα λόγια του 38χρονου κόουτς της βέλγικης ομάδας, Βιμ Ντε Ντέκερ ο οποίος δεν έχει συμπληρώσει είκοσι μέρες στην άκρη του πάγκου.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η επιστροφή του βασικότατου μέσου κι αρχηγού Κουμς ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Έτοιμος και ο εξτρέμ Χακβετάτζε. Αποβλήθηκε στο πρώτο ματς και θα απουσιάσει ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός Μπεζούς. Μεγάλη η απουσία του βασικότατου μέσου και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Οτζίτζα-Οφόε, ενώ απών θα είναι και ο στράικερ Γιάρεμτσουκ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ντιναμό Κιέβου βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και στην επιστροφή της στα «αστέρια». Έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα με το διπλό στην έδρα της Γάνδης και θέλει απλά να ολοκληρώσει τη δουλειά και να αποφύγει τα απρόοπτα. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά προβλήματα στο ξεκίνημα της χρονιάς και δεν έχουν πολλές ελπίδες για την ανατροπή. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι, έχουν πλέον στον πάγκο τους μία «αλεπού» όπως ο Μιρτσέα Λουτσέσκου και μπορούν να διπλασιάσουν τις νίκες τους, παίρνοντας πανηγυρικά το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων.

FACTS

  • Η ομάδα Ντιναμό Κιέβου δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.23 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ντιναμό Κιέβου νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.73 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γάνδη δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.23 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Γάνδη, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.48 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ντιναμό Κιέβου ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.23 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +9.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες