4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νόμε Κάλιου - ΝΣ Μούρα

10/9/2020 20:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 669

Προϊστορία

10/9/2020 Νόμε ΚάλιουΝΣ Μούρα 0 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 24 8.7%
X
€ 25 8.7%
2
€ 231 82.5%
Over
€ 263 100.0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

65 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Szusza Ferenc Stadion
  • Χωρητικότητα: 13501
Φαβορί οι Σλοβένοι, αποδεκατισμένοι οι Εσθονοί

Φαβορί οι Σλοβένοι, αποδεκατισμένοι οι Εσθονοί

Η Νόμε Κάλιου κοντράρεται με τη ΝΣ Μούρα σε εξ αναβολής αγώνα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην 3η θέση του πρωταθλήματος Εσθονίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 4η θέση της σλοβένικης λίγκας. Το ματς ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 27 Αυγούστου αλλά δεν διεξήχθη υπό το φόβο του Covid-19 μετά από σχετική εισήγηση των Εσθονών.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η νικήτρια ομάδα θα παίξει στον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης με την Άαρχους από τη Δανία εντός έδρας.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

* Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος, στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη.

ΝΟΜΕ ΚΑΛΙΟΥ

Ιδρύθηκε το 1927 αλλά επί της ουσίας η ιστορία της έχει σημαντικές στιγμές από την επανίδρυση της κι έπειτα η οποία έγινε το 1997. Από τότε η ομάδα που εδρεύει στην περιοχή Νόμε, στα προάστια του Ταλίν, της πρωτεύουσας της Εσθονίας, έχει καταφέρει να φτάσει σε ορισμένες επιτυχίες. Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, το 2012 και το 2018, ενώ πέρσι τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς να εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις της.

Οι «ροζ πάνθηρες», όπως είναι το παρατσούκλι του συλλόγου, έχουν καταφέρει να φτάσουν μία φορά μέχρι τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Τη σεζόν 2013/14 ξεκίνησαν την προσπάθειά τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Απέκλεισαν την Ελσίνκι στο δεύτερο γύρο και στη συνέχεια αποκλείστηκαν από τη Βικτόρια Πλζεν. Στα πλέι οφ συνάντησαν την Ντνίπρο και δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιό της για να γράψουν ιστορία μπαίνοντας στους ομίλους.

Τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλές εμφανίσεις. Έχει συγκεντρώσει 38 βαθμούς σε 18 αγωνιστικές και βρίσκεται στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δεν έχει ελπίδες για να κατακτήσει τον τίτλο, καθώς η πρωτοπόρος Φλόρα Ταλίν απέχει 14 βαθμούς μ’ ένα ματς περισσότερο. Από τον Δεκέμβριο του 2019 στον πάγκο της κάθεται ο 47χρονος Μάρκο Κριστάλ. Όπως έγινε γνωστό θα λείψουν 15 παίκτες της πρώτης ομάδας λόγω του αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου στην Ουγγαρία και ταξίδεψε επί της ουσίας με τη δεύτερη ομάδα της, γεγονός που την καθιστά εξαιρετικά αδύναμη.



ΝΣ ΜΟΥΡΑ

Η άσημη Μούρα δεν ντεμπουτάρει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως θα λάβει μέρος σε αυτές για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική περίοδο, ελπίζοντας να πετύχει κάτι καλύτερο από την παρθενική της παρουσία. Ιδρύθηκε το 2012 και στα οκτώ χρόνια ιστορίας της έχει προλάβει να αφήσει το στίγμα της. Ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφαία κατηγορία της Σλοβενίας το 2018 και μέσα σε δύο σεζόν έχει φτάσει σε σημαντικές επιτυχίες.

Στις πρώτες παρουσίες της στην Πρβα Λίγκα έχει τερματίσει 4η σε δύο περιπτώσεις, ενώ πανηγύρισε και την κατάκτηση του πρώτου της τίτλου, αφού σήκωσε το Κύπελλο Σλοβενίας για το 2020, νικώντας εύκολα στον τελικό τη Νάφτα με 3-0. Αναμορφωτής του συλλόγου θεωρείται ο 48χρονος τεχνικός Άντε Σιμούντζα ο οποίος την ανέλαβε το καλοκαίρι του 2017 κι αρχικά την προβίβασε στην πρώτη κατηγορία, την οδήγησε σε τρόπαιο, ενώ για δεύτερη σερί σεζόν θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ. Πέρσι αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο από τη Μακάμπι Χάιφα με δύο ήττες.

Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της για την εγχώρια λίγκα, αφού υποχρέωσε σε «καθαρή» ήττα με 2-0 την περσινή πρωταθλήτρια Τσέλιε. Ο Κούτερ άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό, ενώ το δεύτερο γκολ που «κλείδωσε» το «τρίποντο», ήρθε στο 62’ από τον Μπομπίτσανετς. Στο δεύτερο -και τελευταίο επίσημο έως τώρα παιχνίδι της φέτος- νίκησε άνετα εντός έδρας την Ταμπόρ με 3-0. Πριν το πρώτο παιχνίδι είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό τρεις ποδοσφαιριστές της και γι’ αυτόν το λόγο αποφασίστηκε η αναβολή.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Νόμε Κάλιου είναι μία πιο έμπειρη ομάδα από τη Μούρα, με τους Σλοβένους πάντως να υπερτερούν σημαντικά στον τομέα της ποιότητας. Οι τυπικά γηπεδούχοι -καθώς το ματς θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη- θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη, όμως το αποτέλεσμα θα κριθεί από την απόδοση των τυπικά φιλοξενούμενων, ειδικότερα από τη στιγμή που η Νόμε Κάλιου δεν θα έχει 15 αθλητές από την πρώτη ομάδα στη σύνθεσή της. Η Μούρα έχει τον πρώτο λόγο κι αν δεν επηρεαστεί από την απειρία της, καθώς συμμετέχει μόλις για δεύτερη φορά στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, θα πάρει τη νίκη και μαζί την πρόκριση για την επόμενη φάση. Θα ποντάρουμε στο διπλό.

FACTS

  • Η ομάδα Νόμε Κάλιου δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 2.38 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΝΣ Μούρα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.08 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
10/9/2020
Νόμε Κάλιου
ΝΣ Μούρα
0 - 4

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +4.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες