1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νιούπορτ Κάουντι - Νιούκαστλ

30/9/2020 19:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 747

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 5' Abrahams Tristan
  2. 16' Shelvey Jonjo
  3. 31' Amond Padraig

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 87' Shelvey Jonjo

Παράταση 0 - 0

    Πέναλτι 4 - 5

    1. Πεν. 1 Wilson Callum
    2. Πεν. 1 Demetriou Mickey
    3. Πεν. 2 Abrahams Tristan
    4. Πεν. 2 Schaer Fabian
    5. Πεν. 3 Sheehan Josh
    6. Πεν. 3 Shelvey Jonjo
    7. Πεν. 4 Murphy Jacob
    8. Πεν. 4 Dolan Matthew
    9. Πεν. 5 Longstaff Sean

    ΤΖΙΡΟΣ

    1
    € 63,951 8.6%
    X
    € 43,416 5.8%
    2
    € 634,812 85.5%
    Over
    € 52,145 68.8%
    Under
    € 23,652 31.2%

    ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

    1 X 2
    Over Under 1X 12 X2
    Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
    0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
    Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

    86 ψήφοι:

    Ιστορικό ματς για τους Ουαλούς, γκρίνια στις «καρακάξες»

    Ιστορικό ματς για τους Ουαλούς, γκρίνια στις «καρακάξες»

    Η Νιούπορτ Κάουντι της 4ης κατηγορίας που έγραψε ιστορία με την πρόκριση στους «16» του Λιγκ Καπ, υποδέχεται στην Νότια Ουαλία την Νιούκαστλ της Πρέμιερ Λιγκ, η οποία έχει απογοητεύσει με την εικόνα της στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και υπάρχει αρκετή γκρίνια από τον κόσμο.

    Τι ισχύει: Νοκ-άουτ αγώνας για τον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά, η πρόκριση στον επόμενο γύρο κρίνεται απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.

    * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

    * Η Νιούκαστλ έχει πανηγυρίσει τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη της απέναντι στην Νιούπορτ, την οποία κέρδισε με 13-0 το μακρινό 1946. Η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων διεξήχθη πριν 73 χρόνια (σεζόν 1946/47), με την Νιούπορτ να παίρνει την νίκη με 4-2 σε παιχνίδι για την Λιγκ 2.

    ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

    Πέρασε με 2-0 από την έδρα της ουραγού Μπόλτον και πήρε δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα της Λιγκ 2. Είχε ευκαιρίες και δοκάρι και στο δεύτερο μέρος «καθάρισε» το παιχνίδι με δύο γκολ του Έιμπραχαμς (54’, 63’) ο οποίος και στις δύο περιπτώσεις εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του αντίπαλου γκολκίπερ κι έσπρωξε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα. Κινδύνεψε μονάχα σε 1-2 περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο αλλά κράτησε το μηδέν.

    Πανευτυχής ο τεχνικός της, Μάικλ Φλιν μετά το τελικό σφύριγμα: «Ήταν η τέλεια εκτός έδρας εμφάνιση. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε έξι ή επτά τέρματα. Συνεχίσαμε να πιέζουμε ψηλά όταν προηγούμασταν στο σκορ, η φόρμα των παικτών ήταν τέλεια, όπως και η ενότητα της ομάδας».

    Εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, τρέχει σερί 2-1-0 και ισοβαθμεί στην κορυφή με Κέιμπριτζ Γιουνάιτεντ και Πορτ Βέιλ. Παράλληλα διανύει ιστορική πορεία στο Λιγκ Καπ, όπου δίνει το «παρών» στη φάση των «16» για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μάλιστα έφτασε ως εδώ, αποκλείοντας δύο ομάδες της Τσάμπιονσιπ (Σουόνσι 2-0 εντός, Γουότφορντ 3-1 εντός) αλλά και την Κέιμπρτιζ Γιουνάιτεντ (1-0 εντός). Όπως είναι φυσικό το κλίμα είναι εξαιρετικό στα αποδυτήρια και η ομάδα πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι.

    Μάλιστα το σημερινό θα της αποφέρει σημαντικά έσοδα αφού είναι τηλεοπτικό, με τον Φλιν να δηλώνει: «Είναι υπέροχο για εμάς να παίζουμε στην τηλεόραση με μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και ανυπομονούμε γι’ αυτό. Οι παίκτες θα πρέπει να είναι περήφανοι που παίζουν το ρόλο τους και φέρουν χρήματα για το σύλλογο. Ξέρω ότι η δουλειά τους είναι να κερδίζουν ποδοσφαιρικούς αγώνες αλλά πρέπει επίσης να είναι περήφανοι γι’ αυτό το επίτευγμα. Τα παιδιά ήταν σε καλή φόρμα, η φυσική τους κατάσταση είναι εξαιρετική και απολαμβάνουν το ποδόσφαιρό τους».

    Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίας παραμένει ο νεοφερμένος στόπερ Λοντζ-Κινγκ, σταθερά εκτός ο βετεράνος φορ Έλισον.

    ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

    Με πέναλτι στο 90+7’ ισοφάρισε σε 1-1 την Τότεναμ στο Λονδίνο και πήρε ανέλπιστο βαθμό. Κατώτερη σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, βρέθηκε πίσω μόνο με 1-0 στο πρώτο μέρος, με την αντίπαλο της να είχε 4-5 μεγάλες ευκαιρίες και δύο δοκάρια. Εξαιρετική εμφάνιση από τον γκολκίπερ της, Ντάρλοου, ο οποίος πήρε τα εύσημα και από τον Ζοζέ Μουρίνιο. Δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο μέρος αλλά ισοφάρισε από το… πουθενά με ένα πέναλτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Αγγλία για το νέο κανονισμό με το χέρι.

    «Έχουμε χάσει την ουσία. Μπορώ να καταλάβω γιατί στην Τότεναμ έγιναν έξαλλοι. Πρέπει όλοι οι προπονητές να μαζευτούμε και να πούμε ότι αυτό πρέπει να σταματήσει», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της Μπρους.

    Στο 1-1-1 το ρεκόρ της στα τρία πρώτα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με το βαρύ 0-3 από την Μπράιτον στην έδρα της. Παρά το βαθμό, υπάρχει αρκετή γκρίνια από τον κόσμο της ομάδας για τις κακές εμφανίσεις στα δύο τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όπου οι «καρακάξες» κατέγραψαν μόλις 1 σουτ στην εστία, το πέναλτι απέναντι στην Τότεναμ. «Καταλαβαίνω την κριτική που δεχόμαστε. Δεν ήμασταν καλοί στα δύο τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να βελτιωθούμε στον έλεγχο της κατοχής της μπάλας», τόνισε ο Άγγλος τεχνικός.

    Κυνηγάει τη διάκριση στο Λιγκ Καπ, όπου έχει ευνοηθεί από τις κληρώσεις. Στον 2ο γύρο απέκλεισε την Μπλάκμπερν (1-0), ενώ στη συνέχεια διέλυσε με 7-0 την Μόρκαμ της 4ης κατηγορίας εκτός έδρας, παρότι κατέβηκε με εναλλακτική ενδεκάδα. Στο δρόμο της βρίσκεται άλλη μια ομάδα 4ης κατηγορίας, η Νιούπορτ κι αν κερδίσει θα προκριθεί στα προημιτελικά.

    «Είναι πραγματικά επικίνδυνοι αντίπαλοι. Έχουμε μια σπουδαία ευκαιρία αλλά ξέρουμε ποιον αντιμετωπίζουμε και έχω εντυπωσιαστεί με αυτά που έχω δει», δήλωσε για το σημερινό ο Μπρους.

    Αγωνιστικά Νέα: Ο εξτρέμ Φρέιζερ έχασε το παιχνίδι με την Τότεναμ αλλά προπονήθηκε και υπολογίζεται κανονικά για το σημερινό. Αντίθετα, τραυματίστηκε στον ώμο και δεν υπολογίζεται ο μπακ Ρίτσι (1/0) που θα λείψει για το επόμενο διάστημα. Παραμένουν εκτός ο βασικός γκολκίπερ Ντουμπράβκα, οι βασικοί στόπερ Σαρ, Ντάμετ, ο νεαρός αμυντικός μέσος Μ. Λόνγκσταφ και ο αναπληρωματικός επιθετικός Γκέιλ. Δύσκολα θα επιστρέψει ο εξτρέμ Σεντ-Μάξιμιν.

    Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

    Εκτίμηση

    Σε διαφορετικό μομέντουμ οι δύο ομάδες. Η Νιούπορτ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν στην Λιγκ 2 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα διανύει ιστορική πορεία στο Λιγκ Καπ και για πρώτη φορά θα διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Στον αντίποδα, η Νιούκαστλ έχει απογοητεύσει με την εικόνα της στα δύο τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα και υπάρχει γκρίνια από τον κόσμο. Δεν θα αδικήσουμε όσους κυνηγήσουν την έκπληξη και τον άσο στο 7.40 με μπόλικη δόση κυπελλικής… τρέλας, ωστόσο εμάς μας «φρενάρει» το σοβαρό πρόσωπο που βγάζουν οι «καρακάξες» στο Λιγκ Καπ, διοργάνωση που δείχνουν ότι θέλουν να κυνηγήσουν. Στην αγορά των γκολ, η Νιούκαστλ θα κυνηγήσει μια καλή επιθετική εμφάνιση μετά την μόλις μία τελική εντός εστίας στα 2 τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ από την άλλη η Νιούπορτ είναι ομάδα με επιθετική φιλοσοφία και θα έχει τις στιγμές της. Αν θα παίζαμε κάτι θα πηγαίναμε με το όβερ στο 1.61.

    FACTS

    • Η ομάδα Νιούπορτ Κάουντι νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
      Σημείο: 1 με απόδοση 6.50 στον ΟΠΑΠ

    ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

    Αναμετρήσεις Ομάδων
    30/9/2020
    Νιούπορτ Κάουντι
    Νιούκαστλ
    1 - 1

    ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

    • » Ο ponakias, με το υψηλότερο yield +19.06% στο [ΑΓΓΛΙΑ: Λιγκ Καπ] έπαιξε: X

    Τι ψήφισαν οι Top Users

    Πείτε τη γνώμη σας:

    Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

    Περισσότερες Αναλύσεις

    Στοιχηματικές πλατφόρμες