3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νιμ - Μονπελιέ

14/3/2021 14:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 381
1 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 1 - 1

    1. 47' Alakouch Sofiane
    2. 63' Kone Moussa
    3. 67' Fomba Lamine
    4. 79' Delort Andy

        Προϊστορία

        14/3/2021 ΝιμΜονπελιέ 1 - 1
        4/10/2020 ΜονπελιέΝιμ 0 - 1
        25/9/2019 ΜονπελιέΝιμ 1 - 0
        3/2/2019 ΝιμΜονπελιέ 1 - 1
        30/9/2018 ΜονπελιέΝιμ 3 - 0
        10/4/2009 ΝιμΜονπελιέ 2 - 1
        31/10/2008 ΜονπελιέΝιμ 1 - 1

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 22,887 14.0%
        X
        € 25,118 15.4%
        2
        € 115,241 70.6%
        Over
        € 1,454 23.5%
        Under
        € 4,744 76.5%

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        70 ψήφοι:

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Κεκλεισμένων των θυρών
        • Γήπεδο: Stade des Costieres
        • Φυσικός χλοοτάπητας
        • Χωρητικότητα: 18482
        Υπάρχει αξία στο «διπλό»

        Υπάρχει αξία στο «διπλό»

        Η Νιμ υποδέχεται τη Μονπελιέ σε γειτονικό ντέρμπι του Ερό πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Νιμ για το πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι προκρίθηκαν επί της Ολιμπίκ Αλέ στο Κύπελλο νικώντας εκτός έδρας.

        * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

        ΝΙΜ

        Από τη στιγμή που στο Κύπελλο δεν είχε κάποια επίσημη υποχρέωση μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της, το τελευταίο ματς που είχε παίξει ήταν εκείνο με τη Νις εκτός έδρας. Πάλεψε σκληρά για να αποφύγει την ήττα αλλά δεν τα κατάφερε κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από την Κυανή Ακτή (2-1). Τα πράγματα έγιναν δύσκολα με το ξεκίνημα του αγώνα, καθώς οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Γκουιρί. Κινδύνευσε αρκετές φορές να δεχτεί δεύτερο γκολ, όμως από τη στιγμή που αυτό δεν συνέβη είχε ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτές αυξήθηκαν με την έναρξη της ισοφάρισης και πιο συγκεκριμένα στο 50’, όταν ο Λαντρ ισοφάρισε 1-1. Έδειχνε να πατάει γερά στο χορτάρι όμως στο 75’ οι αντίπαλοί της μπήκαν ξανά σε θέση «οδηγού» με τέρμα του Κλοντ-Μορίς. Δεν είχε κουράγιο να αντιδράσει και μοιραία το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να επιστρέφει στη βάση της με άδεια χέρια.

        Με αυτόν τον τρόπο η Νιμ έχασε για πρώτη φορά μετά το εντυπωσιακό -για τα δεδομένα της- αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων στους οποίους είχε μετρήσει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Έχει συγκεντρώσει 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αν τελείωνε τώρα η σεζόν θα έπαιζε μπαράζ παραμονής με την τρίτη ομάδα της Λιγκ 2. Έχει έναν παραπάνω πόντο από την προτελευταία Ναντ, ενώ κυνηγάει την 17η Λοριάν που απέχει δύο πόντους. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

        Ο τεχνικός του συλλόγου Πασκάλ Πλανκ τόνισε: «Μας ενόχλησε πολύ που δεν πήραμε έστω ένα βαθμό από το παιχνίδι με τη Νις. Αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία για να μην πω ότι έπρεπε να νικήσουμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας τη Μονπελιέ και θα είναι ο πρώτος από τους δέκα αγώνες που απομένουν. Θα χρειαστεί να εκμεταλλευτούμε όλες τις ευκαιρίες. Χρειαζόμαστε βαθμούς για να πετύχουμε το στόχο της σωτηρίας και δεν υπάρχουν περιθώρια. Ξέρουμε καλά τι χρειαζόμαστε».

        Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο αριστερός μπακ-χαφ Μέλινγκ (17/2), όμως εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο αριστερός μπακ Φλοριάν Μιγκέλ (18/0) και ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο μέσος Ντο (16/1). Σταθερά στα «πιτς» ο σέντερ μπακ κι αρχηγός Μπριανσόν (15/0) ο επίσης στόπερ Μαρτίνες (7/0), ο χαφ Σαρ (7/0), ενώ ο στράικερ Ντεπρέ (0/0) δεν έχει παίξει φέτος.



        ΜΟΝΠΕΛΙΕ

        Για τη φάση των «32» του Κυπέλλου δοκιμάστηκε στην έδρα της αδύναμης Ολιμπίκ Αλέ. Είδε τους αντιπάλους της να αντιστέκονται σθεναρά όμως κατάφερε να κάμψει την αντίστασή τους (1-2) και να πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, χάρη σε γκολ του Λαμπόρντ στο 84’. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, στο τελευταίο της παιχνίδι φιλοξένησε τη νεοφώτιστη Λοριάν κι έψαχνε πάση θυσία το «τρίποντο». Δεν το πήρε και περιορίστηκε σε ισοπαλία 1-1 πραγματοποιώντας εμφάνιση κατώτερη των προσδοκιών. Έμεινε πίσω μόλις στο 9’ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκρμπιτς. Ανασυντάχθηκε κι έβγαλε αντίδραση φτάνοντας στην ισοφάριση στο 28’ με συρτό σουτ του Μαβιντιντί μέσα από την περιοχή. Στην επανάληψη θα περίμενε κανείς ότι θα ήταν εκείνη που θα πίεζε για το γκολ της νίκης. Τελικά συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τρεις σπουδαίες ευκαιρίες ενώ ακυρώθηκε κι ένα τέρμα τους για φάουλ, με το τελευταίο σφύριγμα να την αφήνει μάλλον ικανοποιημένη με βάση την εικόνα της στο χορτάρι.

        Η Μονπελιέ έχει «χτίσει» ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί έξι παιχνιδιών στους οποίους έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες κι έχει αναδειχθεί ισόπαλη σε ισάριθμες περιπτώσεις. Η συγκομιδή των 40 βαθμών τη φέρνει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παραμένει ζωντανή για το «τρένο» της πεντάδας που προσφέρει ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς απέχει τέσσερις πόντους από τη νεοφώτιστη Λανς που στέκεται 5η. Τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ήταν αμφίσκορα.

        «Μου άρεσε η σοβαρότητα που είχαμε στο Κύπελλο. Όταν παίζεις με μία ερασιτεχνική ομάδα είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει να σε κατεβάσει στο επίπεδό της και να σε δυσκολέψει. Δεν συνέβη αυτό σε μεγάλα διαστήματα. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίζουμε τις τελευταίες εβδομάδες και για να φτάσουμε στην 5η θέση πρέπει να πάρουμε κι άλλες νίκες. Θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς με τη Νιμ και ξέρουμε πόσο παθιασμένες κι αποφασισμένες είναι οι ομάδες που προσπαθούν να σωθούν» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Μισέλ Ντερ Ζακαριάν.

        Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικές επιστροφές καθώς είναι παρόντες στην αποστολή ο τερματοφύλακας Ομλίν (24/0), ο αμυντικός μέσος Λε Ταλέκ (16/0) και ο αρχισκότερ Ντελόρ (20/9).

        Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Η Νιμ δίνει μεγάλο αγώνα για να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να πετύχει την παραμονή, όταν πριν από περίπου ένα μήνα όλοι την θεωρούσαν καταδικασμένη. Είναι πλέον «ζωντανή» και στην τελική ευθεία θα προσπαθήσει να πετύχει το στόχο της κόντρα στα προγνωστικά. Στον αντίποδα η Μονπελιέ συνεχίζει να ονειρεύεται διάκριση στο Κύπελλο, όμως παλεύει και για την είσοδο στην πεντάδα που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εφόσον οι φιλοξενούμενοι παρουσιαστούν σοβαροί, έχουν τον πρώτο λόγο για το «τρίποντο» έστω κι αν πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι. Θα τους εμπιστευτούμε.

        FACTS

        • Η ομάδα Μονπελιέ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: X2 με απόδοση 1.25 στον ΟΠΑΠ
        • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Νιμ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Λιγκ 1).
          Σημείο: Under με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Μονπελιέ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.08 στον ΟΠΑΠ

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        Λιγκ 1
          8 Μονπελιέ 38 54 14 12 12 60:62
          19 Νιμ 38 35 9 8 21 40:71
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο kefalas, με το υψηλότερο yield +0.36% στο [ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1] έπαιξε: Ημ.X

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες