1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νιγηρία - Σουδάν

Προϊστορία

15/1/2022 ΝιγηρίαΣουδάν 3 - 1
31/1/2018 ΣουδάνΝιγηρία 0 - 1
15/10/2014 ΝιγηρίαΣουδάν 3 - 1
11/10/2014 ΣουδάνΝιγηρία 1 - 0
9/1/2008 ΝιγηρίαΣουδάν 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 89,448 91.9%
X
€ 4,560 4.7%
2
€ 3,312 3.4%
Over
€ 8,548 45.0%
Under
€ 10,428 55.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

42 ψήφοι:

8

Σουτ στην εστία

2

6

Σουτ εκτός εστίας

2

58%

Κατοχή μπάλας

42%

0

Οφσάιντ

1

3

Κόρνερ

2

7

Φάουλ

16

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Roumde Adjia
  • Χωρητικότητα: 30000
Για το 2x2 η Νιγηρία

Για το 2x2 η Νιγηρία

Η Νιγηρία που μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση νικώντας στο ντέρμπι με την Αίγυπτο, αντιμετωπίζει το Σουδάν με στόχο το 2x2 που εκτός απροόπτου θα της δώσει το καλό εισιτήριο για τους «16» του τουρνουά.

Τι ισχύει: Από τη φάση των ομίλων προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

ΝΙΓΗΡΙΑ

Έκανε ιδανική πρεμιέρα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, επικρατώντας με 1-0 της Αιγύπτου, βασική της αντιπάλου για την πρωτιά στον όμιλο. Πιο απειλητική στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε στο ημίωρο με τρομερό σουτ του Ιχεανάτσο, ενώ είχε άλλη μια καλή στιγμή για ένα δεύτερο τέρμα. Στην επανάληψη έκανε σωστή διαχείριση, ουσιαστικά κινδύνευσε μονάχα σε μια φάση αλλά Τροστ-Εκόνγκ και Οκόγιε αντέδρασαν σωστά απέναντι στον Σαλάχ.

Πήρε με το καλημέρα κεφάλι στον όμιλο μετά και την ισοπαλία στο άλλο ματς του γκρουπ. Με νίκη στο σημερινό και με δεδομένα ότι η Γουινέα Μπισάου δεν θα κερδίσει την Αίγυπτο, θα «κλειδώσει» την πρώτη θέση στον όμιλο.

Εν όψει του σημερινού, ο υπηρεσιακό προπονητής της, Εγκουαβόεν δήλωσε: «Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο πέρα από το ματς με το Σουδάν. Είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση μας κόντρα στην Αίγυπτο, ειδικά με τον τρόπο που παίξαμε και προσεγγίσαμε το παιχνίδι. Δούλεψαν όλα σωστά. Όμως το έχουμε αφήσει πίσω μας και συγκεντρωνόμαστε απόλυτα στο επόμενο ματς. Είναι διαφορετική ομάδα και θα έχουμε διαφορετική προσέγγιση. Στόχος μας είναι να προκριθούμε από τώρα στους «16», δεν θα είναι εύκολο αλλά αυτός είναι ο στόχος. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το φαβορί της διοργάνωσης».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψαν προβλήματα σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας. Πιθανό ο Εγκουαβόεν να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα με το Σουδάν. Ενδεχομένως βγει από την ενδεκάδα ο εξτρέμ Τσουκουέζε (Βιγιαρεάλ) που δεν εντυπωσίασε.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ακπέγι (Κάιζερ Τσιφς), Ουζόχο (Ομόνοια), Οκόγιε (Σπάρτα Ρότερνταμ), Μπαρινίμα (Ενγίμπα)

Αμυντικοί: Ομερούο (Λεγκανιές), Τρόοστ-Εκόνγκ (Γουότφορντ), Αβαζίεμ (Αλάνιασπορ), Κόλινς (Πάντερμπορν), Αϊνά (Τορίνο), Ατζάγι (Γουέστ Μπρομ), Εμπουέχι (Βενέτσια), Ζαϊντού (Πόρτο), Εντά (Ορλάντο Πάιρετς)

Μέσοι: Αϊβόμπι (Έβερτον), Εντιντί (Λέστερ), Αρίμπο (Ρέιντζερς), Ετζούκε (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ονιέκα (Μπρέντφορντ), Νουακάλι (Ουέσκα)

Επιθετικοί: Μούσα (Φατίχ Καραγκουμρούκ), Σάιμον (Ναντ), Ιχεανάτσο (Λέστερ), Ιγκάλο (Αλ-Σαμπάμπ), Τσουκουέζε (Βιγιαρεάλ), Ονιεκούρου (Ολυμπιακός), Ολαγίνκα (Σλάβια Πράγας), Αβονίγι (Ουνιόν Βερολίνου), Σαντίκ (Αλμερία) ΣΟΥΔΑΝ

Την αφήνει ικανοποιημένο το ισόπαλο 0-0 με την Γουινέα Μπισάου στην πρεμιέρα. Απείλησε ελάχιστα στο παιχνίδι, ενώ αντίθετα η αντίπαλος της είχε δύο δοκάρια αλλά και χαμένο πέναλτι στο 82’. Παρέμεινε χωρίς νίκη στα 12 τελευταία, φιλικά και επίσημα (0-5-7).

Μετά την ισοπαλία με την Γουινέα Μπισάου βρίσκεται πλέον με την πλάτη στο τοίχο, αφού ακολουθούν δύο παιχνίδια με δύο εκ των φαβορί για το τρόπαιο (Νιγηρία, Αίγυπτος). Ως εκ τούτου, δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για να πάρει κάποιον βαθμό.

Ο τεχνικός της, Τία ανέφερε για το ματς με την Νιγηρία: «Παίζουμε με μια εξαιρετική ομάδα, με παίκτες υψηλού επιπέδου. Θα παίξουμε με ισορροπία ανάμεσα στις γραμμές μας. Η απουσία του Αμπντέλ Ραχμάν είναι μεγάλη, αλλά έχουμε αρκετούς νεαρούς παίκτες που περιμένουν μια ευκαιρία για να αγωνιστούν. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Τα παιδιά θέλουν να πάρουν κάτι από την Νιγηρία και είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε να συμβεί. Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και έχουμε καταστρώσει τις στρατηγικές μας για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Αγωνιστικά Νέα: Ο πιο ποιοτικός φορ Αμπντέλ Ραχμάν (Αλ Χιλάλ) αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού και δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος. Ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε πως δεν θα παίξει, τα ρεπορτάζ πάντως του δίνουν κάποιες μικρές ελπίδες.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Εσρεΐν (Αλ Χιλάλ), Ανταμ (Αλ Χιλάλ), Μουσταφά (Αλ Μερίκ)

Αμυντικοί: Νεμέρ (Αλ Μερίκ), Καρσούμ (Αλ Μερίκ), Ισμαΐλ (Αλ Αχλί Σεντί), Χασάν (Αλ Σόρτα), Αμίν (Μοτάλα), Αμντίν (Αλαμάλ Ατμπάρα), Ζάγιεντ (Αλ Αχλί Χαρτούμ), Μοχαμεντέιν (Χαρτούμ).

Μέσοι: Αλντάκν (Αλαμάλ Ατμπάρα), Γιαγκούμπ (Αλ Χιλάλ), Αμπάς (Αλ Χιλάλ), Μοχάμεντ (Χαρτούμ), Αλ Ρασέντ (Αλ Μερίκ), Μαχζούμπ (Αλ Μερίκ), Κεντρ (Αλ Χιλάλ), Κέσρα (Χάι Αλ Αράμπ), Αλμουνζέρ (Αλ Χιλάλ Αλ Ουμπαγίντ), Αλφαντνί (Αλ Χιλάλ)

Επιθετικοί: Μπαμπικέρ (Χάι Αλ Γουαντί), Ζακαρία (Χάι Αλ Αράμπ), Αμπντελ Ραχμάν (Αλ Χιλάλ), Νουχ (Αλ Μερίκ), Χαμέντ (Νιρεγκιχάζα), Εϊσά (Αλ Χιλάλ Αλ Ουμπαγίντ), Τοφάχα (Αλ Χιλάλ Αλ Φασέρ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Νιγηρία πήρε το ντέρμπι με την Αίγυπτο (1-0) και με νίκη στο σημερινό θα εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά του ομίλου. Στον αντίποδα, το Σουδάν έμεινε σε ρηχά νερά στην πρεμιέρα με την Γουινέα Μπισάου και μάλιστα έμεινε ευχαριστημένο με το 0-0. Αρκετά δύσκολο το έργο της στο σημερινό, πόσο μάλλον αν κατέβει και χωρίς τον πιο ποιοτικό επιθετικό της (Αμπντέλ Ραχμάν). Πολύ μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις. Δεν αξίζει ο άσος τόσο χαμηλά, ανεβαίνει η απόδοση αν τον κυνηγήσουμε στο ημίχρονο.

FACTS

  • Η ομάδα Σουδάν δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.01 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 4ος όμιλος
  1 Νιγηρία 3 9 3 0 0 6:1
  3 Σουδάν 3 1 0 1 2 1:4
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες