1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νιγηρία - Μπουρουντί

22/6/2019 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 455
1 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 1 - 0

    1. 63' Nahimana Shasiri
    2. 76' Ighalo Odion

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 506,180 87.6%
        X
        € 50,872 8.8%
        2
        € 20,903 3.6%
        Over
        € 13,650 25.5%
        Under
        € 39,914 74.5%

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        83 ψήφοι:

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Alexandria Stadium,Alexandria
        Καρδιακό επεισόδιο ο Καλού, ντεμπούτο για Μπουρουντί

        Καρδιακό επεισόδιο ο Καλού, ντεμπούτο για Μπουρουντί

        Σοκαρισμένοι είναι στη Νιγηρία με το καρδιακό επεισόδιο του Καλού και στην πρεμιέρα του Κόπα Άφρικα αντιμετωπίζουν το Μπουρουντί που κάνει ντεμπούτο στα τελικά της διοργάνωσης.

        * Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Άφρικα. Προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου αλλά και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, μετρά η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια και η καλύτερη επίθεση σε αυτά.

        Νιγηρία

        Σοκ έχουν πάθει στο στρατόπεδο της ομάδας καθώς στην τελευταία προπόνηση Σάμουελ Καλού υπέστη καρδιακό επεισόδιο και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία με την κατάσταση της υγείας του να έχει σταθεροποιηθεί και οι γιατροί να αναφέρουν πως το επεισόδιο οφείλεται σε αφυδάτωση από την έντονη προσπάθεια, το στρες και την ελλιπή κατανάλωση υγρών τις τελευταίες ημέρες.

        Αυτή είναι η 18η συμμετοχή της στα τελικά του Κόπα Άφρικα, αλλά τελευταία φορά αγωνίστηκε το 2013 και στην ιστορία της έχει σηκώσει τρεις φορές το τρόπαιο (1980, 1994, 2013). Στα δυο φιλικά που έδωσε πριν την έναρξη του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής δεν τα πήγε καθόλου καλά, αφού στις 8 Ιουνίου έφερε λευκή ισοπαλία με τη Ζιμπάμπουε, ενώ στις 16 του μηνός ηττήθηκε από τη Σενεγάλη με 1-0. Βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Μπουρουντί, Γουινέα και Μαδαγασκάρη. Στις 26 Ιουνίου αντιμετωπίζει την Γουινέα και στις 30 του μηνός την Μαδαγασκάρη.

        «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο στην Αίγυπτο. Ο κύριος στόχος μου τώρα είναι να φέρω την ομάδα να εργαστεί ως σύνολο και να είναι ψυχολογικά προετοιμασμένη να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι ενάντια στο Μπουρούντι. Η νίκη στον πρώτο αγώνα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής είναι πολύ σημαντική για εμάς, γιατί θα δώσει περισσότερη εμπιστοσύνη στους παίκτες. Εκτός από το παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, δεν είχαν καμία άλλη μεγάλη εμπειρία σε μεγάλο τουρνουά και το Κύπελλο Εθνών απαιτεί μια διαφορετική προσέγγιση. Εντούτοις, η νίκη του Μπουρούντι στο πρώτο παιχνίδι θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση της ομάδας, αλλά γνωρίζουμε ότι σε αυτό το σημείο κάθε ομάδα θέλει να εδραιώσει την υπεροχή της στο πρώτο παιχνίδι και έτσι κόντρα στο Μπουρούντι δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Η Σενεγάλη, το Καμερούν, το Μαρόκο και η Αίγυπτος είναι τα φαβορί για το τρόπαιο, αλλά επίσης η Νιγηρία έχει τις δυνατότητες που χρειάζονται για να θριαμβεύσει», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής, Γκερνότ Ροχρ.

        Αγωνιστικά Νέα: Εκτός σίγουρα ο Καλού, ενώ δεν έχει τις πιθανότητες υπέρ του ο μέσος Ογκου

        Η αποστολή της Νιγηρίας

        Τερματοφύλακες: Ουζόχο (Ανόρθωση), Εζένουα (Κατσίνα Γιουν.), Ακπεγί (Κάιζερ Τσιφς)

        Αμυντικοί: Αϊνα (Τορίνο), Μπαλογκούν (Μπράιτον), Κόλινς (Πάντερμπορν), Τροστ-Εκόνγκ (Ουντινέζε), Αουάζιεμ (Ρίζεσπορ), Αμπντουλαχί (Μπούρσασπορ), Ομέρουο (Λεγκανιές)

        Μέσοι: Ιουόμπι (Αρσεναλ), Ν’Ντιντί (Λέστερ), Ομπι Μίκελ (Μίντλεσμπρο), Ετεμπό (Στόουκ), Ονιεκούρου (Γαλατασαράι), Καλού (Μπορντό), Τσουκουέζε (Βιγιαρεάλ), Σιμόν (Λεβάντε), Ογκού (Χάποελ Μπερ Σεβά)

        Επιθετικοί: Ονουάτσου (Μίντιλαντ), Μούσα (Αλ-Νασρ), Ιγκάλο (Σανχάι Σενχούα), Οσιμεν (Σαρλερουά)

        Μπουρουντί

        Θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικά Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, καθώς ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει να πάρει την πρόκριση. Έδωσε δύο φιλικά πριν την έναρξη της στο Κόπα Άφρικα, αλλά σε κανένα δεν νίκησε. Στις 11 Ιουνίου έφερε ισοπαλία 1-1 με την Αλγερία και στις 17 Ιουνίου έχασε με 2-1 από τη Τυνησία με γκολ που σημειώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

        Βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Νιγηρία, Γουινέα και Μαδαγασκάρη. Στις 27 Ιουνίου αντιμετωπίζει την Μαδαγασκάρη και στις 30 του μηνός τη Γουινέα. Μπαίνουν με έξτρα κίνητρο στα τελικά καθώς ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έταξε πριμ 72.000 για νίκη στην πρεμιέρα και αν περάσουν από τους ομίλους, άλλα 150.000 ευρώ.

        «iΉταν ένας καλός αγώνας προετοιμασίας για την ομάδα μας που θα γιορτάσει την πρώτη της συμμετοχή σε τελικό αφρικανικό Κύπελλο Εθνών. Αυτό είναι επίσης ένα πραγματικό τεστ για τους νέους μας παίκτες εναντίον μιας ομάδας υψηλού επιπέδου», είπε ο προπονητής Ολιβιέρ Νιγιουνγκέκο.

        Αγωνιστικά Νέα: Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο αρχηγός Ντικουμάνα και αποκλείστηκε από την αποστολή.

        Η αποστολή του Μπουρουντί

        Τερματοφύλακες: Ναχιμάνα (Μπάτα), Αρακάζα (Σοφαπάκα), Ν’Ντικουμάνα (Σοφαπάκα),

        Αμυντικοί: Νιζιγκιγιμάνα (Βίπερς), Νγκαντού (Κιγκάλι), Νσαμπιγιούμβα (Τσίπα Γιουν.), Μούσα (Σοφαπάκα), Νσιμιριμάνα (Μουκούρα), Ν’Ντουουαρουγκίρα (Μαδέιρα)

        Μέσοι: Μπιγκιριμάνα (Χιμπέρνιαν),Σαμπουμουκάνα (ΖΕΣΚΟ Γιουν.), Σαμπάνι (Εθίοπαν Κόφι), Κβίζερα (Αλ-Ορούμπα), Ντουχαγιντάβι (Μουκούρα), Ναχιμάνα (Αλ-Μουγιατζάλ),

        Επιθετικοί: Μαβούγκο (ΝΑΠΣΑ Σταρς),Καμσόμπα (Μέλμπουρν Βίκτορι), Αμπντουλ Ραζάκ (Καμπίλε), Ν’Ντικουμάνα (Αλ-Αντάλχ), Αμίσι (Αλ-Τααβούν), Μπεραχίνο (Στόουκ), Μουσταφά (Γκορ Μαχία), Αμίσι (Μπρέντα)

        Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Η Νιγηρία βρίσκεται στα τελικά του Κόπα Άφρικα για πρώτη φορά μετά το 2013 και θέλει να ξεκινήσει θετικά τη διοργάνωση, Καλύτερη ομάδα έχει από το άπειρο Μπουρουντί και αρκεί να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο.

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
          6 Νιγηρία 3 6 2 0 1 2:2
          8 Μπουρουντί 3 0 0 0 3 0:4
        2ο ΓΚΡΟΥΠ
          2 Νιγηρία 3 6 2 0 1 2:2
          4 Μπουρουντί 3 0 0 0 3 0:4
        Εμφάνιση όλων
        Αναμετρήσεις Ομάδων
        22/6/2019
        Νιγηρία
        Μπουρουντί
        1 - 0

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο Tsiros22, με το υψηλότερο yield +1.67% στο [ΑΦΡΙΚΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: Over

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες