5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νέμαν Γκρόντνο - Ρούκχ Μπρεστ

9/5/2020 17:00
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1473 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Νέμαν Γκρόντνο - Ρούκχ Μπρεστ στις 22/10/2022

1ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 4' Vasiljev Vladislav
  2. 14' Grechikho Denis
  3. 35' Gajduchik Vitali

2ο Ημίχρονο 2 - 4

  1. 51' Vasiljev Vladislav
  2. 55' Sedko Pavel (πέναλτι)
  3. 68' Kadimyan Gegam
  4. 69' Leshko Evgeni
  5. 82' Vasiljev Vladislav
  6. 87' Legchilin Aleksey
  7. 89' Andronic Gheorghe
  8. 90' Kadimyan Gegam

      Προϊστορία

      1/10/2021 Νέμαν ΓκρόντνοΡούκχ Μπρεστ 0 - 1
      22/5/2021 Ρούκχ ΜπρεστΝέμαν Γκρόντνο 2 - 0
      12/9/2020 Ρούκχ ΜπρεστΝέμαν Γκρόντνο 2 - 3
      9/5/2020 Νέμαν ΓκρόντνοΡούκχ Μπρεστ 2 - 4

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 63,179 13.0%
      X
      € 65,963 13.6%
      2
      € 356,014 73.4%
      Over
      € 117,802 56.0%
      Under
      € 92,460 44.0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      44 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Neman Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 8500
      «Καίγονται» για βαθμούς

      «Καίγονται» για βαθμούς

      Η Νέμαν Γκρόντνο θα κοντραριστεί με τη Ρουχ Μπρεστ σε ματς για την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ Λευκορωσίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην έδρα της Μπάτε Μπορίσοφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι μπροστά στο κοινό τους με την Γκοροντέγια.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στις εξέδρες, καθώς στη Λευκορωσία δεν θα έχουν ληφθεί σχετικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

      ΝΕΜΑΝ ΓΚΡΟΝΤΝΟ

      Το πρόγραμμα της προηγούμενης αγωνιστικής περιλάμβανε επικίνδυνη έξοδο στην έδρα της Μπάτε Μπορίσοφ και δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι καλό, φεύγοντας ηττημένη από το γήπεδο (3-1). Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τον αγώνα και βρέθηκε να χάνει με 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο. Στο 11’ο Ντούμπαλιτς εκμεταλλεύτηκε κενό στην άμυνά της κι άνοιξε το σκορ, ενώ στο 17’ ο Στάσεβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σκόραρε για το 2-0. Χωρίς να έχει απειλήσει ούτε μία φορά μείωσε και μπήκε ξανά στο ματς στο 31’, με διαγώνιο συρτό σουτ του Καντιμιάν. Παρά το γεγονός ότι πίεσε για την ισοφάριση δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο θέλησε να επιτεθεί για να φέρει το ματς στα ίσα όμως είχε μόνο μία καλή στιγμή κι αρκετά αμυντικά κενά. Σε μία κόντρα των γηπεδούχων στο 70’ δέχτηκε το 3-1 από τον Νεχάιτσικ. Συμβιβάστηκε με την ήττα και το ματς ολοκληρώθηκε με αυτό το σκορ.

      Έχει συγκεντρώσει όλους κι όλους επτά βαθμούς μετά από τις επτά πρώτες «στροφές» και βρίσκεται στην 14η θέση. Ψάχνει οπωσδήποτε πόντους για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη και να μην συνηθίσει να βρίσκεται εκεί. Τα πρώτα πέντε ματς της για την Πρέμιερ Λιγκ Λευκορωσίας είχαν ολοκληρωθεί με Under, όμως στα δύο πιο πρόσφατα έχει εμφανιστεί το Over. Τα πέντε από τα επτά παιχνίδια της για τη λίγκα ολοκληρώθηκαν No Goal.

      Ο τεχνικός της ομάδας Ιγκόρ Κοβάλεβιτς σχολίασε: «Είναι φανερό ότι μας λείπει ένας παίκτης στη μεσαία γραμμή για να μας βοηθήσει στην ανάπτυξη αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια, ενώ πρέπει να κάνουμε γκολ στις ευκαιρίες μας».

      Αγωνιστικά Νέα : Λογικά προλαβαίνει ο βασικός χαφ Λεγκτσίλιν ο οποίος ήταν τραυματίας, ενώ θα μείνει ξανά εκτός ο μέσος Γιαμπλόνσκι ο οποίος πάντως δεν έχει παίξει μέχρι στιγμής φέτος κι έχουν συνηθίσει την απουσία του.



      ΡΟΥΧ ΜΠΡΕΣΤ

      Την περασμένη εβδομάδα φιλοξένησε στην έδρα της την Γκοροντέγια και κατόρθωσε να μην ηττηθεί στο φινάλε, αποσπώντας ισοπαλία 1-1. Δεν μπήκε όσο καλά θα έπρεπε στο παιχνίδι και κινδύνευσε αρκετά, ειδικά στο πρώτο ημίωρο. Παρ’ όλα αυτά στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και απείλησε σε τρεις περιπτώσεις, χωρίς όμως να καταφέρει να ανοίξει το σκορ. Κάπως έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε απόλυτα φυσιολογικά ισόπαλο χωρίς τέρματα. Με το ξεκίνημα της επανάληψης τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα καθώς στο 50’ ο Σορόκιν εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Ρουχ και πέτυχε το 0-1. Έχοντας μπόλικο χρόνο για να ψάξει την ισοφάριση δεν τα παράτησε και βγήκε μπροστά, χωρίς πάντως να δημιουργήσει πολλές σημαντικές φάσεις. Στο 83’ σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Δεν έγινε το ίδιο όμως στο 90’ όταν ο Κόλαπτσουκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Γκοροντέγια και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

      Αυτό το τέρμα στάθηκε ικανό να διατηρήσει την ομάδα αήττητη για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα τρεις ισοπαλίες και μία νίκη. Με τρία γκολ ενεργητικό και τρία γκολ παθητικό διατηρεί ταυτόχρονα τη χειρότερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Όπως είναι φυσικό και τα επτά παιχνίδια της μέχρι στιγμής ήταν Under ενώ τα έξι από αυτά ολοκληρώθηκαν και με No Goal.

      Ο κόουτς του συγκροτήματος Αλεκσάντρ Σεντνέφ είπε: «Είναι φανερό ότι δεν μπορούμε να σκοράρουμε εύκολα. Μοιάζουν οι παίκτες σαν να μην πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Κι αυτό συνιστά σοβαρό πρόβλημα για εμάς. Παίζουμε μονότονα και μοιάζουμε σαν να μην το απολαμβάνουμε. Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει άμεσα».

      Αγωνιστικά Νέα : Σημαντικές οι επιστροφές των μέσων Γκρέτσιχο (6/0) και Τιχονόφσκι (6/0) οι οποίοι εξέτισαν. Αμφίβολος ο χαφ Αντρόνικ (3/0), ενώ παραμένουν στα «πιτς» ο αμυντικός Κοβτούν (3/1) και ο μέσος Τσιντί (4/0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που χρειάζονται οπωσδήποτε βαθμούς αλλά σε καμία περίπτωση δεν ενθουσιάζουν με την απόδοσή τους. Η Νέμαν Γκρόντνο στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή, ενώ η Ρουχ Μπρεστ από την πλευρά της παίζει πάντοτε αμυντικά και δύσκολα δέχεται γκολ, αλλά κι εξίσου δύσκολα σκοράρει, με αποτέλεσμα να διατηρεί την ίδια στιγμή τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος αλλά και την καλύτερη άμυνα. Η πρόβλεψη σημείου είναι αρκετά ριψοκίνδυνη και θα προτιμήσουμε το No Goal το οποίο έχει εμφανιστεί στα περισσότερα ματς των δύο ομάδων.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 7 αγώνες της ομάδας Ρούκχ Μπρεστ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πρέμιερ Λιγκ).
        Σημείο: Under

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Πρέμιερ Λιγκ
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Πρέμιερ Λιγκ
        5 Νέμαν Γκρόντνο 30 53 16 5 9 41:29
        8 Ρούκχ Μπρεστ 30 44 11 11 8 57:38
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο petrollo, με το υψηλότερο yield +11.97% στο [ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Πρέμιερ Λιγκ] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες