2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπεσίκτας - Ρίο Άβε

24/9/2020 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 796
1 - 1*
Τελείωσε

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 178,388 77.0%
X
€ 15,903 6.9%
2
€ 37,291 16.1%
Over
€ 19,007 40.3%
Under
€ 28,156 59.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

153 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Vodafone Park
  • Χωρητικότητα: 41903
Πιο ισχυροί και πιο έμπειροι οι «μαύροι αετοί»

Πιο ισχυροί και πιο έμπειροι οι «μαύροι αετοί»

Η Μπεσίκτας θα κοντραριστεί με τη Ρίο Άβε, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι αποκλείστηκαν στη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ από τον ΠΑΟΚ, ενώ οι φιλοξενούμενοι προκρίθηκαν από το δεύτερο γύρο, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ παιχνίδι με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από το... παράθυρο, καθώς εκμεταλλεύτηκε την τιμωρία της Τραμπζονσπόρ από την UEFA. Άλλωστε η ομάδα της Τραπεζούντας ήταν εκείνη που είχε εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα «αστέρια», όμως δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω μη τήρησης του Financial Fair Play. Παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι ιδιαίτερο. Κληρώθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου και ηττήθηκε με 3-1. Στο πρώτο ημίωρο δέχτηκε τρία γκολ με τον Τζόλη να κάνει άνω-κάτω την άμυνά της. Μείωσε με τον Λάριν στο 37’, ενώ στο δεύτερο μέρος πίεσε πολύ και θα μπορούσε να είχε βρει κι άλλο τέρμα. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κι αναγκάστηκε να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από την Τούμπα. Μεταπήδησε στην τρίτη φάση των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ κι απέναντί της έχει μία επικίνδυνη πορτογαλική ομάδα όπως είναι η Ρίο Άβε.

Η Σούπερ Λιγκ Τουρκίας ξεκίνησε πριν δύο Σαββατοκύριακα. Στην πρεμιέρα ταξίδεψε στη δύσκολη έδρα της Τραμπζονσπόρ κι έκανε επίδειξη δύναμης νικώντας με το εμφατικό 3-1. Ωστόσο προσγειώθηκε απότομα στη δεύτερη «στροφή», μένοντας στο ισόπαλο 1-1 εντός έδρας με την Αντάλιασπορ. Οι «μαύροι αετοί» έχουν συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς και βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αν και το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημά του. Και τα τρία φετινά επίσημα ματς τους ήταν αμφίσκορα, ενώ δύο από αυτά ήταν Over.

Ο προπονητής της ομάδας της Κωνσταντινούπολης και παλαίμαχος μέσος Σεργκέν Γιαλτσίν είχε βρεθεί θετικός σε τεστ Covid-19 και γι’ αυτόν το λόγο δεν κάθισε στον πάγκο του κλαμπ στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και χρέη υπηρεσιακού τεχνικού εκτέλεσε ο άμεσος συνεργάτης του Μουράτ Σαχίν. Την προηγούμενη Τρίτη πάντως έγινε γνωστό ότι ο 47χρονος κόουτς είναι πλέον απόλυτα υγιής και ίσως βρεθεί στην άκρη του πάγκου για το σπουδαίο παιχνίδι με τη Ρίο Άβε, καθώς ακόμα δεν είχε λήξει η περίοδος καραντίνας.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζονται ο στόπερ Μιρίν και ο δεξιός μπακ Περέιρα. Αντίθετα προπονήθηκε κανονικά και θα παίξει ο χαφ Οζιακούπ.



ΡΙΟ ΑΒΕ

Δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση έτοιμη, καθώς έχει προλάβει να δώσει μόλις δύο επίσημα παιχνίδια τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο εσωτερικό της. Δεν αποχώρησε μόνο ο προπονητής Κάρλος Καρβαλιάλ για την Μπράγκα, αλλά κι αρκετοί ποδοσφαιριστές, με σημαντικότερο όλων τον Ιρανό στράικερ Ταρέμι ο οποίος μετακόμισε στην πρωταθλήτρια Πόρτο. Την περασμένη εβδομάδα δοκιμάστηκε στη Βοσνία από την Μπάνια Λούκα και πήρε την πρόκριση με 2-0, σκοράροντας δύο φορές στις καθυστερήσεις. Στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές σημαντικές ευκαιρίες, όμως είχε τον απόλυτο έλεγχο. Στην επανάληψη έγινε πιο πιεστική και φαινόταν ότι θα έβρισκε τη λύση για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Ο χρόνος κυλούσε και δεν σκόραρε, όμως ο αρχηγός Ταραντίνι ήταν εκείνος που τη λύτρωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο 97’ βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Γιαμπόρ, έπειτα από ωραία συνεργασία, με τον Κροάτη μέσο να διαμορφώνει το τελικό 2-0. Πλέον έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα σε μία ομάδα όπως είναι η Μπεσίκτας.

Για την πρεμιέρα της Πριμέιρα Λίγκα ταξίδεψε στην Τοντέλα για να αντιμετωπίσει την τοπική και ομώνυμη ομάδα. Έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 10’ από τέρμα του Άλβες. Ο χρόνος κυλούσε και φαινόταν ότι θα υποχρεωνόταν στην πρώτη φετινή της ήττα. Παρ’ όλα αυτά στις καθυστερήσεις ο Μεσίνο ισόφαρισε και της χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό. Και τα δύο φετινά επίσημα ματς της έως τώρα ολοκληρώθηκαν Under.

«Είναι μία πολύ ωραία εμπειρία για εμάς. Θα παίξουμε μ’ έναν αντίπαλο σαφώς πιο πλούσιο και πιο ισχυρό, όμως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Τους σεβόμαστε όμως δεν τους φοβόμαστε και πιστεύουμε ότι παρά την κούραση που υπάρχει από τους διαδοχικούς αγώνες εντός μίας εβδομάδας, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας» ήταν τα λόγια του προπονητή του κλαμπ Μάριο Σίλβα.

Αγωνιστικά Νέα: Μπορεί να είχε μείνει εκτός αποστολής στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Τοντέλα, ωστόσο ο πλάγιος μπακ Ματέους Ρέις ταξίδεψε για την Κωνσταντινούπολη και φαίνεται να έχει «κολλήσει» η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Κανένα γνωστό πρόβλημα, αφού δεν υπολογίζονται από την αρχή της χρονιάς οι Πινάκερ, Ρόσα οι οποίοι είναι αμυντικοί, ο χαφ Γκονσάλβες, αλλά και οι επιθετικοί Ρόναν και Περέιρα.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μπεσίκτας δεν έχει περιθώρια για νέα ευρωπαϊκή αποτυχία, έπειτα από τον πρόωρο αποκλεισμό της από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την «καθαρή» ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ο σύλλογος χρειάζεται την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και για οικονομικούς λόγους. Στην αναμέτρηση με τη Ρίο Άβε είναι δικαιολογημένα το φαβορί, καθώς οι Πορτογάλοι έχουν αποδυναμωθεί, ενώ είναι και σαφώς πιο άπειροι. Παράλληλα μέσω των δηλώσεων που έκαναν τις προηγούμενες ημέρες, μοιάζει σαν να φοβούνται τους «μαύρους αετούς». Οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι, θα παίξουν με τις μηχανές στο... φουλ και θα τους εμπιστευτούμε, ποντάροντας στην επικράτησή τους.

FACTS

  • Η ομάδα Ρίο Άβε δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.52 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ρίο Άβε, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.88 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
24/9/2020
Μπεσίκτας
Ρίο Άβε
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 1
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.76% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.17% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες