Σε τρομερή κατάσταση η Μπάροου
Η Μπάροου, που μετράει έξι διαδοχικές νίκες και αν τα καταφέρει και σήμερα θα ισοφαρίσει το ρεκόρ της από το 1997, υποδέχεται την Μπόραμ Γουντ, που επίσης βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, σημειώνοντας δύο διαδοχικές νίκες για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.
ΜΠΑΡΟΟΥ
Το Σάββατο πέρασε με 2-1 από την έδρα της πρωτοπόρου Μπρόμλεϊ και την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας. Κυριάρχησε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και προηγήθηκε στο 36’ με τον Άνγκους, κινδύνεψε σε μια φάση στο ξεκίνημα της επανάληψης αλλά πέτυχε δεύτερο στο 53’ με τον Κουίγκλεϊ και στη συνέχεια έκανε σωστή διαχείριση, με την αντίπαλο της να μειώνει απλώς στο 86’ για το τελικό σκορ.
Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, μετρώντας έξι νίκες στα έξι τελευταία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση και εντός της ζώνης των πλει-οφ αλλά και στο -6 από την πρωτοπόρο Χάλιξαφ. Έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 26 γκολ και δε θυμίζει σε κανένα σημείο την ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν που είχε μόνο δύο νίκες σε 9 παιχνίδια.
ΜΠΟΡΑΜ ΓΟΥΝΤ
Έδωσε συνέχεια στην ανοδική της πορεία, επικρατώντας με 1-0 της Σόλιχαλ Μουρς στην έδρα της. Ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρώτο μέρος, έχοντας τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να προηγηθεί, πιο ισορροπημένο το δεύτερο μέρος, όπου πέτυχε το νικητήριο γκολ με τον Μαρς στις καθυστερήσεις.
Ήταν η 4η νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην 11η θέση και στο -3 από τη ζώνη των πλει-οφ. Ήταν η πρώτη φορά φέτος που σημείωσε δύο διαδοχικές νίκες, ενώ μακριά από το γήπεδο της μετράει μόλις μια ήττα στα τέσσερα τελευταία (2-1-1).
Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και υπολογίζεται ο κάπτεν/χαφ Ρίκετς (12/0), αμφίβολος δίνεται ο μπακ Σμιθ (12/0).

Εκτίμηση
Η Μπάροου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετράει έξι διαδοχικές νίκες και σκοράρει συνεχώς, ενώ την ίδια ώρα μετράει μόλις 3 γκολ παθητικό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται με τη ψυχολογία στα ύψη και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο θετικό τους μομέντουμ απέναντι στην Μπόραμ Γουντ, η οποία βρίσκεται επίσης σε καλό φεγγάρι, χωρίς πάντως να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Θα πάμε με τη φόρμα των γηπεδούχων και τον άσο στο 2.10