4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μορεϊρένσε - Βιζέλα

14/5/2022 17:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 224
4 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 724 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μορεϊρένσε - Βιζέλα στις 3/5/2024

Προϊστορία

3/5/2024 ΜορεϊρένσεΒιζέλα 1 - 0
23/12/2023 ΒιζέλαΜορεϊρένσε 0 - 0
14/5/2022 ΜορεϊρένσεΒιζέλα 4 - 1
8/1/2022 ΒιζέλαΜορεϊρένσε 0 - 1
16/10/2016 ΒιζέλαΜορεϊρένσε 1 - 0
9/8/2015 ΒιζέλαΜορεϊρένσε 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 50,055 76.5%
X
€ 11,285 17.2%
2
€ 4,111 6.3%
Over
€ 3,353 59.4%
Under
€ 2,290 40.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

27 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

2

3

Σουτ εκτός εστίας

2

62%

Κατοχή μπάλας

38%

1

Οφσάιντ

4

4

Κόρνερ

7

16

Φάουλ

10

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
29 έτη

Προπονητής: Ricardo Sa Pinto

99 Rafael Martins

27  Derik Lacerda Ibrahima Αλλαγή 53'

88  Goncalo Franco Walterson Αλλαγή 80'

77 Paulinho

35  Jefferson Yan Αλλαγή 53'

16  Sori Mane Pacheco Fabio Αλλαγή 46'

18  Pedro Amador Vitoria Steven Αλλαγή 67'

28 Pablo

4 Artur Jorge

2 Rodrigo Conceicao

1 Kewin

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio C. Joaquim de Almeida Freitas
  • Χωρητικότητα: 6153
  • Θεατές: 2957
«Καίγονται» μόνο οι «ασπροπράσινοι»

«Καίγονται» μόνο οι «ασπροπράσινοι»

Η Μορεϊρένσε υποδέχεται τη Βιζέλα στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Εστορίλ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με τη Μαρίτιμο.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στην πόλη Εστορίλ ούτως ώστε να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στην τοπική και ομώνυμη ομάδα. Προσπάθησε όσο περισσότερο μπορούσε, χωρίς όμως να αποφύγει την ήττα (1-0). Από το ξεκίνημα του ματς φάνηκε ότι ήταν εκείνη που έψαχνε περισσότερο το γκολ. Απείλησε πρώτη με τη συμπλήρωση του τετάρτου, αλλά το σουτ του Μαρτίνς αποκρούστηκε εύκολα. Δεν κινδύνευσε σοβαρά και παρόμοια εξελισσόταν το παιχνίδι και στην επανάληψη. Στο 64’ όμως οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με υπέροχο πλασέ του Αντρέ Φράνκο. Βγήκε μπροστά και πίεσε. Απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 84’ λόγω αποβολής του Βιτάλ. Στις καθυστερήσεις καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της. Ο Γιαν ανέλαβε την ευθύνη αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Με αυτόν τον τρόπο η Μορεϊρένσε γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της και χάνει τον έναν αγώνα μετά τον άλλον στην πιο καθοριστική καμπή της σεζόν. Έχει συγκεντρώσει 26 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μπορεί πλέον να σωθεί μόνο μέσω 16ης θέσης και αγώνων μπαράζ. Το ευχάριστο για τους «ασπροπράσινους» είναι ότι υπερτερούν σε πιθανή ισοβαθμία με την Τοντέλα η οποία έχει έναν πόντο περισσότερο. Για να πάει σίγουρα σε μπαράζ, η ομάδα από τη Μορέιρα ντε Κονέγκος θα πρέπει να νικήσει τη Βιζέλα και να μην κερδίσει η Τοντέλα. Ωστόσο μπορεί να βρεθεί 16η και με ισοπαλία, αρκεί να χάσει η Τοντέλα από την Μποαβίστα και να μην κερδίσει η Μπελενένσες Σαντ την Αρούκα. Όπως και να’ χει, το βέβαιο είναι ότι δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της. Τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under. Αναμένεται να μην «πέφτει καρφίτσα» στις εξέδρες, με δεδομένο ότι υπάρχει ελεύθερη είσοδος για το παιχνίδι

Ο τεχνικός του συλλόγου Ρικάρντο Σα Πίντο τόνισε: «Νιώθω ότι ήταν άδικο που χάσαμε στον αγώνα με την Εστορίλ. Όταν χάνουμε τη συγκέντρωσή μας τιμωρούμαστε και είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως δεν πήραμε τουλάχιστον την ισοπαλία με την Εστορίλ κι αυτό ακόμα θα ήταν βέβαια άδικο αποτέλεσμα για εμάς. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό και είναι έτσι άδικο καμία φορά. Θα πρέπει να το αποδεχτούμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τον αγώνα με τη Βιζέλα».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο δεξιός μπακ Παουλίνιο (28/1). Εκτός ο αριστερός οπισθοφύλακας Φρίμπινγκ (12/0). Δεν έπαιξε στο προηγούμενο και είναι ξανά αμφίβολος ο βετεράνος επιθετικός Μιραλάς (8/1).

Την περασμένη Κυριακή κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Μαρίτιμο κι έψαχνε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 και πανηγυρίστηκε δικαίως σαν νίκη. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι και μάλιστα με διαφορά. Δεν ανησύχησε ούτε μία φορά και παράλληλα έψαχνε συνεχώς το γκολ που θα την έβαζε σε θέση «οδηγού». Δημιούργησε και σπατάλησε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες και οι δύο αντίπαλοι πήγαν ισόπαλοι στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη επέμεινε και δικαιώθηκε. Άνοιξε το σκορ με προβολή του Μποντόσο στο 56’ μετά από καλά οργανωμένη αντεπίθεση. Δεν το χάρηκε για πολύ, μια και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα με σουτ του Γκιτάν μέσα από την περιοχή. Δεν υπήρχε διάθεση για ρίσκο στη συνέχεια και δεν άλλαξε απολύτως τίποτα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Βιζέλα τελικά με βάση και τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα παρέμενε στην Πριμέιρα Λίγκα ακόμα και σε περίπτωση ήττας. Ωστόσο κατάφερε με μία σταθερή πορεία σε γενικές γραμμές να πετύχει το μεγάλο στόχο της σωτηρίας και δίχως ποτέ να αγχωθεί πραγματικά. Η συγκομιδή των 33 βαθμών τη φέρνει στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Φυσικά το πρόσημο είναι θετικό, μια και πρόκειται για ένα κλαμπ που επέστρεψε στα «μεγάλα σαλόνια» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου έπειτα από πάρα πολλά χρόνια και δεν έγινε «ασανσέρ». Τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ήταν αμφίσκορα.

«Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής της Βιζέλα. Παραμένει όνειρο αυτό που έχουμε καταφέρει και τα καλύτερα έρχονται. Όποτε χρειάστηκε προσπάθησα να δώσω φτερά στους παίκτες μου και νομίζω ότι η επιτυχία ανήκει σε όλους. Είναι υπέροχο για την οικογένεια της Βιζέλα όλο αυτό που συνέβη. Έχω συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν και θα δουλέψουμε για να βελτιώσουμε τη βαθμολογική θέση της ομάδας» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Αλβάρο Πατσέκο.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν μπορούν να προσφέρουν οι αμυντικοί Κίκι (25/0) και Γουίλσον (17/1) αλλά και ο μέσος Ρασίντ (11/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μορεϊρένσε είναι σε πολύ δύσκολη θέση στην τελευταία αγωνιστική, καθώς μετά από τις διαδοχικές ήττες που γνώρισε, χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων προκειμένου να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και να παλέψει μέσω αγώνων μπαράζ για την παραμονή της στην Πριμέιρα Λίγκα. Απέναντί της θα βρει τη Βιζέλα, με τους νεοφώτιστους να έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά τη σωτηρία και να πηγαίνουν χωρίς το παραμικρό άγχος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το κίνητρο θα κάνει τη διαφορά και θα επιλέξουμε τον «άσο» στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

FACTS

  • Η ομάδα Μορεϊρένσε έχασε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.90 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  14 Βιζέλα 34 33 7 12 15 37:58
  16 Μορεϊρένσε 34 29 7 8 19 33:51
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο STAR1, με το υψηλότερο yield +4.74% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες