5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαυριτανία - Γκάμπια

Προϊστορία

12/1/2022 ΜαυριτανίαΓκάμπια 0 - 1
29/3/2016 ΓκάμπιαΜαυριτανία 0 - 0
25/3/2016 ΜαυριτανίαΓκάμπια 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 19,894 13.7%
X
€ 46,166 31.8%
2
€ 79,032 54.5%
Over
€ 12,706 15.2%
Under
€ 71,038 84.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

78 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

3

13

Σουτ εκτός εστίας

4

60%

Κατοχή μπάλας

40%

2

Οφσάιντ

0

5

Κόρνερ

4

15

Φάουλ

16

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Καθυστέρηση έναρξης αγώνα
  • Γήπεδο: Stade Limbe
  • Χωρητικότητα: 20000
Πρωτάρα με όνειρα η Γκάμπια

Πρωτάρα με όνειρα η Γκάμπια

Η Μαυριτανία θα κοντραριστεί με την Γκάμπια στην πόλη Λίμπε, για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

* Πρόκειται για το 33ο Κόπα Άφρικα, που διεξάγεται στο Καμερούν.

Τι ισχύει: Από τη φάση των ομίλων προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ

Δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι αποτελεί κάποια παραδοσιακή δύναμη ή μεγαθήριο του αφρικανικού ποδοσφαίρου. Αντίθετα είναι βέβαιο ότι είναι ευνοημένη από την αλλαγή συστήματος και τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Εθνών με 24 ομάδες στην τελική φάση. Μόλις για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα γήπεδα της Αιγύπτου. Τότε είχε αποκλειστεί στη φάση των ομίλων με απολογισμό δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Θα λάβει μέρος για δεύτερη σερί διοργάνωση κι ελπίζει ότι θα μπορέσει να αφήσει το στίγμα της. Αναζητά την παρθενική της επιτυχία και ο κρυφός στόχος της είναι να προχωρήσει στο νοκ-άουτ γύρο του τουρνουά. Στα προκριματικά τερμάτισε δεύτερη στο πέμπτο γκρουπ πίσω από το Μαρόκο.

Η Μαυριτανία έχει ως αστέρι τον Αμπουμπακάρ Καμαρά του Άρη. Ιστορικά δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο, ενώ το κακό για εκείνη είναι ότι έχει ήδη χάσει το «τρένο» για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, καθώς δεν μπόρεσε να προκριθεί στον επόμενο γύρο των προκριματικών. Συμμετείχε τον περασμένο Δεκέμβρη στο Αραβικό Κύπελλο κι αποκλείστηκε στους ομίλους. Πριν ταξιδέψει στο Καμερούν, έπαιξε δύο φιλικά. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπουρκίνα Φάσο και 0-0 με την Γκαμπόν, στην πρόβα τζενεράλε πριν τη συμμετοχή της στο Κόπα Άφρικα.

Ο τεχνικός των τυπικά γηπεδούχων Ντιντιέ Γκόμες Ντα Ρόσα υπογράμμισε: «Είμαι ικανοποιημένος με την προετοιμασία μας στο Αμπού Ντάμπι. Παίξαμε δύο φιλικά και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την πορεία μας. Πρέπει να βρούμε το κατάλληλο μομέντουμ τώρα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να βρεθούμε τουλάχιστον στους 16 του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Είμαστε ήρεμοι και ρεαλιστές. Η Γκάμπια είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο και εξαιρετικούς παίκτες ατομικά. Μπορούν να αποτελέσουν την έκπληξη της διοργάνωσης».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

Η αποστολή της Μαυριτανίας:

Τερματοφύλακες: Ντιόπ (Νουαντχίμπου), Εντιαγέ (Νουακτσότ Κινγκς), Ελ Μοχτάρ (Ντουάνες)

Αμυντικοί: Μπα (Αλ Αχλί Τρίπολη), Ντιαρά (Γκολ FC), Χουεϊμπίμ (Αλ Ζαουρά), Ντεμπά (ελεύθερος), Καραμόκο (Νανσί), Αμπέντ (Βαλενσιέν), Αμπντεραχμάν (Φρανς Μπορέν), Τιάμ (Μπουλόν)

Μέσοι: Γιαλί (ελεύθερος), Φοφανά (Κλουζ), Κουλιμπαλί (Λε Μαν), Κ. Καμαρά (Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ), Εντιαγέ (Γκολ FC), Εθμάν (Ας Βίτα), Μουσίν (Νουαντχίμπου), Μαχμούντ (Ίστρα 1961), Σουίντ (Νουαντχίμπου), Λεκβέιρι (Ντουάν)

Επιθετικοί: Α. Καμαρά (Άρης), Τατζί (Νουαντχίμπου), Ο. Καμαρά (Μπερόε), Α. Μπα (Μπερκάν), Ντουκαρά (Γκιρεσούνσπορ), Τιάμ (Κονκόρντ), Πάπε Μπα (Χάβρη)



ΓΚΑΜΠΙΑ

Μία από τις μικρότερες -σε έκταση και πληθυσμό- χώρες της Αφρικής η οποία μάλιστα περικλείεται από τη Σενεγάλη, θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Κυπέλλου Εθνών. Μέχρι τώρα σε κάποιες περιπτώσεις είχε αποβληθεί από τη διοργανώτρια Αρχή πριν τα προκριματικά, είχε αποσυρθεί η ίδια κατά τη διάρκεια των αγώνων και ποτέ δεν είχε πετύχει κάτι σπουδαίο. Στην τελευταία προκριματική φάση πάντως ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και κατάφερε να τσεκάρει το εισιτήριό της για τα γήπεδα του Καμερούν. Τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της με συγκομιδή δέκα πόντων, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Γκαμπόν, με την τελευταία πάντως να παίρνει κι εκείνη το εισιτήριο ως μία από τις καλύτερες δεύτερες.

Αν θα μπορούσε κάποιος να ορίσει ένα στόχο για την Γκάμπια, αυτός θα ήταν δίχως αμφιβολία να πετύχει μία νίκη ή να πάρει τους πρώτους της βαθμούς. Οτιδήποτε άλλο θα αποτελεί μπόνους, καθώς πρόκειται για μία εντελώς άπειρη εθνική ομάδα που δεν έχει επιδείξει οτιδήποτε σπουδαίο ποτέ στο παρελθόν. Βέβαια μέχρι το 1966 ανήκε ακόμα στη Μεγάλη Βρετανία. Δεν διαθέτει ελπίδες πρόκρισης για το Μουντιάλ του Κατάρ, έχοντας ήδη αποκλειστεί. Είχε προγραμματίσει ένα φιλικό με την Αλγερία την Πρωτοχρονιά αλλά ματαιώθηκε. Η τελευταία της υποχρέωση ήταν τον προηγούμενο Νοέμβρη, όταν ηττήθηκε 2-0 από τη Νέα Ζηλανδία σε φιλική αναμέτρηση.

«Έχουμε φιλοδοξίες και μπαίνουμε στο τουρνουά με συγκέντρωση. Εδώ και 51 χρόνια η Γκάμπια δεν έχει παίξει σε διεθνή διοργάνωση. Θα ξεκινήσουμε τον αγώνα χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική και μία ολόκληρη χώρα περιμένει το παιχνίδι. Η Γκάμπια έχει φανταστικούς νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέλουν να εμφανιστούν στον κόσμο. Δεν είμαστε εδώ για τουρισμό αλλά για να εκπροσωπήσουμε επάξια αυτό το έθνος» σχολίασε ο Βέλγος κόουτς των τυπικά φιλοξενούμενων, Τομ Σεντφιέ.

Αγωνιστικά Νέα: Πλήρης.

Η αποστολή της Γκάμπια:

Τερματοφύλακες: Τζομπέ (Μπλακ Λέοπαρντς), Γκαγιέ (Ροτ-Βάις Κόμπλεντζ), Σίμπι (Βίρτους Βερόνα)

Αμυντικοί: Τζανιέ (Ντιετικόν), Κόλεϊ (Σαμπντόρια), Σανέ (ελεύθερος), Εμπίε (Μπρομόγια), Τουράι (Σάλφορντ Σίτι), Σούντμπεργκ (Λέφσκι Σόφιας), Γκόμεζ (Χόρσενς), Γιάνκο (Βαγιαδολίδ)

Μέσοι: Σόνα (Φορτούνε), Μαρέ (Γκεντ), Ενγκούμ (ελεύθερος), Μπάροου (Μπολόνια), Τζάλοου (Σεράινγκ), Μόντου Μπάροου (Τζέονμπουκ Χιουντάιτ Μότορς), Μπ. Τζόμπε (Νόρμπι), Μπομπ (Πιατσέντζα), Άνταμς (Φόρεστ Γκριν), Ντάρμποε (Ρόμα)

Επιθετικοί: Κέσι (Ζυρίχη), Τζάλοου (Φέχερβαρ), Τραβάλι (Αϊμάν), Μπανταμόσι (Κόρτραϊκ), Ε. Κόλεϊ (Σπέτσια), Εντζιέ (Μποαβίστα), Ντ. Ντάρμποε (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ιδιαίτερα κρίσιμος είναι ο αγώνας ανάμεσα στη Μαυριτανία και την Γκάμπια. Πρόκειται για την πρεμιέρα του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ωστόσο οι δύο ομάδες γνωρίζουν ότι σε περίπτωση νίκης θα έχουν πραγματοποιήσει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, έστω κι από την τρίτη θέση της βαθμολογία. Δεν μπορούν να αδιαφορήσουν για την επίθεση και να μην ψάξουν το γκολ. Κανένας λόγος να μπλέξουμε με σημείο και θα στραφούμε στα 2-3 γκολ θεωρώντας ότι αποτελούν μία αξιόλογη επιλογή, αν και μέχρι τώρα στο τουρνουά τα τέρματα σημειώνονται με το... σταγονόμετρο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 6ος όμιλος
  2 Γκάμπια 3 7 2 1 0 3:1
  4 Μαυριτανία 3 0 0 0 3 0:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο balafaras, με το υψηλότερο yield +7.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες