5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαρσέιγ - Ανεσί

1/3/2023 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 806
2 - 2*
Τελείωσε

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 196,924 94.3%
X
€ 7,986 3.8%
2
€ 3,842 1.8%
Over
€ 8,955 73.1%
Under
€ 3,301 26.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

139 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

4

8

Σουτ εκτός εστίας

0

66%

Κατοχή μπάλας

34%

6

Οφσάιντ

6

2

Αποκρούσεις

4

0

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

10

Κόρνερ

3

10

Φάουλ

8

32

Πλάγια Άουτ

19

11

Εκτελέσεις Φάουλ

17

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
30 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 63929
Δεν θα ανησυχήσει καν η Μαρσέιγ

Δεν θα ανησυχήσει καν η Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ θα κοντραριστεί με την Ανεσί στον χρονικά τέταρτο και τελευταίο προημιτελικό του Κυπέλλου Γαλλίας. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στην προηγούμενη φάση την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας την Παρί.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ αγώνας για τους «8» του γαλλικού Κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας, η πρόκριση θα κριθεί απευθείας στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

Στον προηγούμενο γύρο κλήθηκε να συγκρουστεί στο «Βελοντρόμ» με την Παρί Σεν Ζερμέν στο κλασικό ντέρμπι του γαλλικού ποδοσφαίρου. Θριάμβευσε με 2-1 «πετώντας» εκτός συνέχειας το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Γαλλίας. Ήταν καλύτερη στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος στον Ουντέρ με τη συμπλήρωση μισής ώρας. Ο Αλέξις Σάντσες το εκτέλεσε εύστοχα στο 31’ και την έβαλε σε θέση «οδηγού». Δεν χάρηκε ιδιαίτερα καθώς στο 47’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση κι έβαλαν «φωτιά» στο ματς. Μπήκε φουριόζα και στην επανάληψη αναζητώντας ένα δεύτερο τέρμα. Το βρήκε στο 57’ με τον Μαλινόφσκι ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο κι έχει ήδη προσφέρει πολύτιμες βοήθειες. Άντεξε στην πίεση που άσκησαν οι πρωτευουσιάνοι και το τελευταίο σφύριγμα τη βρήκε να πανηγυρίζει.

Με αυτόν τον τρόπο η Μαρσέιγ έχει μετατραπεί πλέον η ίδια στο πιο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, σε μία διοργάνωση που δεδομένα την ενδιαφέρει. Πριν την Παρί Σεν Ζερμέν είχε αποκλείσει εντός έδρας και την ποιοτική Ρεν με νίκη 1-0, ενώ στη φάση των «64» είχε πάρει επαγγελματική πρόκριση απέναντι στην αδύναμη Υέρ με 2-0. Τα δύο από τα τρία φετινά ματς της στη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Under και No Goal. Την περασμένη Κυριακή οι «Φωκαείς» έπαιξαν εντός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος με την Παρί Σεν Ζερμέν και διασύρθηκαν με 309, παραμένοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας κι απέχοντας οκτώ πόντους από την κορυφή.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ιγκόρ Τούντορ επισήμανε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι Κυπέλλου που σου δίνει την ευκαιρία να προκριθείς στα ημιτελικά. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την αντίπαλό μας. Πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος σε αυτή τη διοργάνωση και να είσαι 100% έτοιμος. Οι παίκτες μου έχουν πάντα κίνητρο. Παίζουμε για να προκριθούμε στα ημιτελικά, δηλαδή τί άλλο κίνητρο πρέπει να υπάρξει. Είναι ανόητο να αποκλειστούμε τώρα έχοντας ήδη αποκλείσει τη Ρεν και την Παρί Σεν Ζερμέν. Υπάρχουν πάντα κίνδυνοι βέβαια και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Αγωνιστικά Νέα: «Καθάρισε» από τιμωρία και είναι παρών ο σέντερ μπακ Εμπεμπά (24/3). Λείπει τον τελευταίο καιρό ο σέντερ μπακ Ζιγκό (17/2). Τέλος η σεζόν για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό Αρίτ (10/0).

Η πορεία της στο Κύπελλο Γαλλίας είναι εντυπωσιακή και το μαρτυρά το γεγονός ότι έχει ήδη προλάβει να πανηγυρίσει πέντε προκρίσεις φτάνοντας πάρα πολύ μακριά. Στα τέλη Οκτωβρίου διέλυσε με 8-1 την Ντιάμπλ Νουάρ ντε Κομπανί, ξεκινώντας το «τρελό» ταξίδι της. Ακολούθησε η δύσκολη εκτός έδρας νίκη-πρόκριση (2-3) επί της Λυών Ντουσέρ, πριν διαλύσει μακριά από τη βάση της και τη Βιλερούπ με 6-1. Στους «32» της διοργάνωσης έπρεπε να δοκιμαστεί στο «σπίτι» της Μπελφόρ. Κινδύνευσε περισσότερο από κάθε άλλη φορά με αποκλεισμό. Βρέθηκε να χάνει 1-0 από νωρίς αλλά ισοφάρισε στο 56’ με τον Μπαλντέ και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος. Στα πέναλτι αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και κέρδισε 4-3. Μεγάλη «μάχη» έγινε και στους «16», εκεί όπου αντιμετώπισε εκτός έδρας την Παρί. Αναδείχθηκε ξανά ισόπαλη 1-1 και... επιβίωσε στα πέναλτι επικρατώντας 6-5.

Η Ανεσί δεν έχει αντιμετωπίσει κάποια άλλη ομάδα από την κορυφαία κατηγορία έως τώρα κι ακόμα περισσότερο κάποια τόσο δυνατή αντίπαλο όσο η φετινή εξαιρετική Μαρσέιγ. Παρ’ όλα αυτά δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί και θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να κυνηγήσει την έκπληξη. Έως τώρα και τα πέντε φετινά ματς της στον θεσμό ήταν αμφίσκορα. Πάντως στο τελευταίο της παιχνίδι για τη Λιγκ 2 διασύρθηκε εκτός έδρας από τη Σοσό με 5-1 και προβλημάτισε έντονα, αν και δεν αποκλείεται να είχαν άπαντες στο μυαλό τους τον αγώνα του «Βελοντρόμ». Στέκεται πάντως στην 10η θέση της βαθμολογίας και θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

«Είναι προφανώς απόλαυση για εμάς να παίζουμε σ’ έναν προημιτελικό με τη Μαρσέιγ εκτός έδρας. Έχουμε ήδη γράψει ιστορία. Είναι ευχάριστο να παίζεις έναν αγώνα τέτοιου είδους. Προφανώς διακυβεύεται μία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε εκεί. Αν μας δοθεί μία ευκαιρία θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την εκμεταλλευτούμε. Είτε προκριθούμε όμως είτε όχι η σεζόν δεν θα κριθεί από αυτό. Ο βασικός μας στόχος είναι η παραμονή κι αυτήν θα αναζητήσουμε. Έχουμε μόνο να κερδίσουμε από τον αγώνα με τη Μαρσέιγ ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Λοράν Γκιγιό.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος ο αμυντικός Μεντί (15/0). Μόνιμος απών ο μέσος Φιλιπονό (8/0). Προβλήματα και στην επίθεση με τους Σπανό (3/1), Μπιλμάζ (22/1) και Μπαλντέ (15/2) να μην είναι διαθέσιμοι.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Εύκολο έργο έχει θεωρητικά η Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» κόντρα στην αδύναμη Ανεσί. Οι «Φωκαείς» ναι μεν προέρχονται από το μεγάλο ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν στο ίδιο γήπεδο όπου και διαλύθηκαν, ωστόσο αποτελεί προτεραιότητα για εκείνους η πορεία μέχρι το τέλος της διοργάνωσης στο Κύπελλο Γαλλίας. Η κλήρωση ήταν ιδανική και δεν πρόκειται να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, έχοντας ήδη αφήσει εκτός συνέχειας την Παρί, ομάδα που αποτελούσε το πρώτο φαβορί για την κούπα. Καμία αξία όπως αναμενόταν στο σετ αποδόσεων, θα στραφούμε στα 4-6 γκολ που μπορούν να επιβεβαιωθούν ακόμα και μόνο από τους γηπεδούχους.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μαρσέιγ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.32 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
1/3/2023
Μαρσέιγ
Ανεσί
2 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MasterGuru, με το υψηλότερο yield +29.45% στο [ΓΑΛΛΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες