1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάλι - Μπουρκίνα Φάσο

Προϊστορία

30/1/2024 ΜάλιΜπουρκίνα Φάσο 2 - 1
16/1/2021 ΜάλιΜπουρκίνα Φάσο 1 - 0
7/1/2017 ΜάλιΜπουρκίνα Φάσο 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 128,630 77.9%
X
€ 22,273 13.5%
2
€ 14,138 8.6%
Over
€ 16,293 29.1%
Under
€ 39,676 70.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

125 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

4

8

Σουτ εκτός εστίας

4

56%

Κατοχή μπάλας

44%

2

Οφσάιντ

3

3

Αποκρούσεις

2

1

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

2

19

Φάουλ

18

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Amadou Gon Coulibaly
  • Χωρητικότητα: 20000
  • Θεατές: 19184
Δύσκολα θα δούμε γκολ

Δύσκολα θα δούμε γκολ

Το Μάλι και η Μπουρκίνα Φάσο έρχονται αντιμέτωπες για τους «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Σενεγάλη-Ακτή Ελεφαντοστού.

Το Μάλι κατάφερε και πήρε την πρώτη θέση του ομίλου του απέναντι σε Τυνησία, Ναμίμπια και Νότια Αφρική χωρίς βέβαια να εντυπωσιάσει με την απόδοση του. Κέρδισε με 2-0 στην πρεμιέρα του τη Νότια Αφρική και έπειτα ήρθε ισόπαλο με 1-1 απέναντι στην Τυνησία. Είχε δυσκολίες καθώς εμφανίστηκαν κρούσματα ελονοσίας στην ομάδα και την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Ναμίμπια ήθελε τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρωτιά.

Ναι μεν ήταν καλύτερο στην αναμέτρηση δεν μπόρεσε όμως να σκοράρει και έμεινε στο 0-0. Γλίτωσε μάλιστα το γκολ από το δοκάρι στο 16’ αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία δέκα λεπτά μετά για να πάρει το προβάδισμα. Πίεσε στο τέλος δεν βρήκε το τέρμα αλλά η ισοπαλία και στο άλλο παιχνίδι δεν άλλαξε την κατάσταση στον όμιλο.

Έτσι για τρίτη σερί φορά παίρνει την πρόκριση για τους «16» του θεσμού, όπου τελείωσε και η πορεία της στη διοργάνωση. Έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση αλλά θα πρέπει να δείξει σοβαρότητα.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα τραυματισμών.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντουμπιά (Αφρίκ Φούτμπολ Ελίτ), Τ. Ντιαρά (Γιανγκ Άφρικανς), Ι. Ντιαβαρά (ΑΙΚ Στοκχόλμης)

Αμυντικοί: Α. Ντάντε (Στουρμ Γκρατς), Κ. Κουγιατέ (Μονπελιέ), Φ. Σακό (Μονπελιέ), Χ. Τραορέ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Μ. Φοφανά (Αμιάν), Μ. Ντιαρά (Τουλούζ), Σ. Νιακατέ (Μπράγκα)

Μέσοι: Χαϊνταρά (Λειψία), Α. Τραορέ (Γουλβς), Σαμασέκου (Χόφενχαϊμ), Κ. Ντουμπιά (Μπρεστ), Λ. Κουλιμπαλί (Σαλερνιτάνα), Μο. Καμαρά (Μονακό), Μπισουμά (Τότεναμ), Αν. Τραορέ (Χαλ), Α. Ντιένγκ (Αλ Αχλί Κάιρο)

Επιθετικοί: Σ. Ντουκουρέ (Λοριάν), Μπ. Τραορέ (Μοναστίρ), Γ. Νιακατέ (Μπανίγιας), Ν. Ντόργκελες (Σάλτσμπουργκ), Κοΐτα (Σάλτσμπουργκ), Σιναγιοκό (Οσέρ), Φ. Ντιαμπατέ (Λωζάνη), Μ. Ντούμπια (Αλ Ανταλάχ)

Πέτυχε τον στόχο της στον 4ο όμιλο απέναντι σε Ανγκόλα, Μαυριτανία και Αλγερία, τερμάτισε στη δεύτερη θέση και πήρε την πρόκριση. Για να τα καταφέρει βέβαια χρειάστηκε ένα πέναλτι του Μπερνάρντ Τραορέ στην πρεμιέρα της για να κάμψει την αντίσταση της Μαυριτανίας και να αποκτήσει δυνατό προβάδισμα για τη συνέχεια. Η ισοπαλία έπειτα (2-2) απέναντι στην Αλγερία της εξασφάλισε την πρόκριση και έτσι τελευταία αγωνιστική χωρίς πίεση αντιμετώπισε την Ανγκόλα.

Εκεί βέβαια γνώρισε την ήττα με 2-0 όμως δεν απογοητεύτηκε. Στην πρώτη φάση που απειλήθηκε στην αναμέτρηση δέχτηκε το γκολ στο 36’, προσπάθησε να αντιδράσει και είχε μία καλή στιγμή στο 56’. Ο ρυθμός δεν ήταν καλός και στις καθυστερήσεις είδε την αντίπαλο της να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα έπειτα από μία ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της.

Ξέρει πως σήμερα είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης όμως σε αυτή τη διοργάνωση οι εκπλήξεις δεν λείπουν και η Μπουρκίνα Φάσο διαθέτει ένα αξιόλογο ρόστερ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν αναφέρονται απουσίες.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ε. Κοφί (Σαρλερουά), Κ. Νικιέμα (Ντεν Χαγκ), Χ. Κονατέ (Σατορού), Σ. Του (Σαμπαντέλ)

Αμυντικοί: Ε. Ταπσόμπα (Λεβερκούζεν), Α. Νάγκαλο (Νόρντζελαντ), Ι. Νταγιό (Ρένασενς), Ν. Τζιγκά (Ερυθρός Αστέρας), Α. Γκιεμπρέ (Μόντενα), Β. Νούμα (Σεντ Ελοΐ Λουπόπο), Ι. Καμπορέ (Λούτον), Σ. Γιάγκο (Άρης Λεμεσού)

Μέσοι: Ι. Τουρέ (Πυραμίδες), Γ. Σανγκαρέ (Κεβιγί Ρουέν), Σ. Μπανσέ (Βαλενσιέν), Ουεντραόγκο (Πανσερραϊκός), Ν. Σαλού (Ουράρτου), Α. Γκίρα (Ράσινγκ Ριόχα), Μπαντόλο (Σερίφ Τίρασπολ), Αζίζ Κι (Γιανγκ Άφρικανς)

Επιθετικοί: Α. Μπαντέ (Ελσίνκι), Ντα. Ουαταρά (Μπόρνμουθ), Μ. Τραορέ (Άστον Βίλα), Μ. Μπανγκρέ (Τουλούζ), Μ. Κονατέ (Αχμάτ Γκρόζνι), Α. Ταπσόμπα (Αμιάν), Ν. Ουαταρά (Μπερκάν)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που δύσκολα θα ρισκάρουν. Το Μάλι παρουσιάζεται ελαφρώς ως φαβορί αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην Μπουρκίνα Φάσο που έδειξε καλό πρόσωπο στα παιχνίδια του ομίλου της. Το under είναι λογικό να βρίσκεται χαμηλά και θα ρισκάρω με το 0-1 Goal.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μάλι, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.31 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Paoktssis με το υψηλότερο yield +3.70% έπαιξε: 1
  • » Ο gofine, με το υψηλότερο yield +10.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: 1
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.05% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες