3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ρίγα

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 135,657 89.2%
X
€ 8,695 5.7%
2
€ 7,806 5.1%
Over
€ 4,556 27.5%
Under
€ 12,002 72.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

108 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Bloomfield Stadium
  • Χωρητικότητα: 29150
Φαβορί η ομάδα του Δώνη

Φαβορί η ομάδα του Δώνη

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ φιλοξενεί τη Ρίγα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι είναι οι πρωταθλητές Ισραήλ κι έχουν στην άκρη του πάγκου τους τον Γιώργο Δώνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν τον τίτλο στη Λετονία.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η νικήτρια θα παίξει στην επόμενη φάση εκτός έδρας με τη νικήτρια του ζευγαριού Φλόρα Ταλίν - Σούντουβα.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Από το δεύτερο διαδοχικό της πρωτάθλημα Ισραήλ και το συνολικά 23ο στην ιστορία της προέρχεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ που θέλει να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι η πορεία της σταμάτησε στο δεύτερο προκριματικό γύρο, καθώς αποκλείστηκε από την πρωταθλήτρια Ρουμανίας Κλουζ. Την τελευταία διετία στο κλαμπ εργάστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, με τον Σέρβο πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ να τα πηγαίνει περίφημα. Πριν δέκα ημέρες η Γουότφορντ του πρότεινε να εργαστεί στην Τσάμπιονσιπ και ο Σέρβος δεν θα μπορούσε να αρνηθεί αυτήν την προοπτική. Η θέση του προπονητή έμεινε «ορφανή» και καλύφθηκε από τον Γιώργο Δώνη ο οποίος δεν είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και ήταν ελεύθερος. Ο Έλληνας τεχνικός ταξίδεψε στη χώρα την περασμένη εβδομάδα κι ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει το κλαμπ. Μάλιστα υπήρχαν ερωτηματικά αν θα μπορέσει να βρίσκεται στον πάγκο, λόγω της πανδημίας, όμως το πρόβλημα λύθηκε.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο η Μακάμπι συγκέντρωσε 87 βαθμούς σε 36 αναμετρήσεις και παραλίγο να στεφθεί αήττητη πρωταθλήτρια, αφού ηττήθηκε στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ από την Χάποελ Μπερ Σεβά. Μεγάλο της «όπλο» ήταν η άμυνά της, αφού δέχτηκε όλα κι όλα δέκα γκολ σε ολόκληρη τη χρονιά. Τα οκτώ από τα δέκα επίσημα ματς της ολοκληρώθηκαν Under. Για το Σούπερ Καπ νίκησε δύο φορές τη Χάποελ Μπερ Σεβά, αμφότερες με 2-0 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Ο Γιώργος Δώνης παρουσιάστηκε επίσημα την Τρίτη (18/8) και τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και προσπαθώ να εγκλιματιστώ. Έχω δει πολλά παιχνίδια. Η Ρίγα είναι μία ομάδα που έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι έχουν παίξει περισσότερα ματς. Όλοι οι παίκτες μου δουλεύουν πολύ και στη μία εβδομάδα που είμαι εδώ έχουν αρχίσει να μαθαίνουν όσα θέλουμε από άποψη τακτικής. Το στυλ μου είναι να προσαρμοστώ στη σημερινή πραγματικότητα. Στην Ευρώπη κάθε παιχνίδι είναι τελικός φέτος. Ο Βλάνταν Ίβιτς έκανε εξαιρετική δουλειά και δεν ήρθα να την καταστρέψω».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα.



ΡΙΓΑ

Έχοντας ιδρυθεί πριν από έξι χρόνια, το πολύ πρόσφατο 2014, αρκετοί ήταν εκεί που θα πίστευαν ότι η ομάδα αυτή θα πάλευε ακόμα για να πρωταγωνιστήσει. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει στην περίπτωσή της κι αυτό διότι στην πρώτη της χρονιά ανέβηκε στην κορυφαία κατηγορία της Λετονίας, ενώ έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια το 2018 και το 2019. Στην πρώτη της ευρωπαϊκή εμφάνιση αποκλείστηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Το περσινό καλοκαίρι δοκίμασε για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ κι αποκλείστηκε από την Ντάνταλκ στα πέναλτι. Μεταπήδησε στο Γιουρόπα Λιγκ όπου εντυπωσίασε. Άφησε εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια Πολωνίας Πιαστ Γκλίβιτσε και την Ελσίνκι. Βρέθηκε στα πλέι οφ και πλησίασε στην είσοδο στους ομίλους. Νίκησε την Κοπεγχάγη με 1-0 στη Λετονία, αλλά στον επαναληπτικό ηττήθηκε 3-1 και δεν προκρίθηκε.

Το περσινό πρωτάθλημα το κατέκτησε με σχετική άνεση κι έτσι βρίσκεται ξανά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όσον αφορά την εξέλιξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, έχει δώσει 14 παιχνίδια στη Βιρσιλίγκα και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 39 βαθμούς, απέχοντας δύο πόντους από τη Ρίγας Σκόλα που όμως έχει ένα παιχνίδι παραπάνω. Η άμυνά της αποτελεί το δυνατό της στοιχείο. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου της λετονικής πρωτεύουσας ο Όλεγκ Κονόνοφ. Ο 54χρονος Ρώσος τεχνικός μετακόμισε στη χώρα της Βαλτικής, μετά από τη θητεία του στη Σπαρτάκ Μόσχας. Στόχος του είναι να οδηγήσει την ομάδα σε κάποια διεθνή επιτυχία, καθώς είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει εκ νέου την εγχώρια λίγκα.

Αγωνιστικά Νέα: Πλήρης.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο επίσημο ντεμπούτο του Γιώργου Δώνη στην άκρη του πάγκου της, θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση κόντρα σ’ έναν σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο όπως είναι η Ρίγα. Οι πρωταθλητές Ισραήλ είναι δεδομένο ότι διαθέτουν σαφώς πιο ποιοτικό έμψυχο δυναμικό από τους αντιπάλους τους. Στον αντίποδα οι Λετονοί θα προσπαθήσουν για την έκπληξη. Ο άσος προσφέρεται σε χαμηλές τιμές και θα στραφούμε στο No Goal, θεωρώντας ότι δύσκολα θα βρουν γκολ οι φιλοξενούμενοι.

FACTS

  • Η ομάδα Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 12 από 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρίγα νίκησε στους τελευταίους 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 7.85 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Μακάμπι Τελ Αβίβ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.73 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.33 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Τελ. αγώνες
11/5/2024
Μακάμπι Χάιφα
Μακάμπι Τελ Αβίβ
6/5/2024
Χάποελ Μπνέι Σαχνίν
Μακάμπι Τελ Αβίβ
27/4/2024
Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά
Μακάμπι Τελ Αβίβ
2 - 3
20/4/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Χάποελ Χάιφα
4 - 0
15/4/2024
Χάποελ Μπερ Σεβά
Μακάμπι Τελ Αβίβ
1 - 0
8/4/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μακάμπι Χάιφα
1 - 1
2/4/2024
Μακάμπι Πετάχ Τίκβα
Μακάμπι Τελ Αβίβ
2 - 2*
30/3/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Χάποελ Μπνέι Σαχνίν
2 - 0
17/3/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Χάποελ Χάιφα
3 - 1
14/3/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ολυμπιακός
1 - 4*
Αναμετρήσεις Ομάδων
19/8/2020
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ρίγα
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο betakias, με το υψηλότερο yield +5.92% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες