3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λυών - Μπάγερν Μονάχου

19/8/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 124

1ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 18' Gnabry Serge
  2. 33' Gnabry Serge
  3. 35' Marcelo
  4. 42' Marcal Fernando

2ο Ημίχρονο 0 - 3

  1. 86' Mendes Thiago
  2. 88' Lewandowski Robert

      Προϊστορία

      19/8/2020 ΛυώνΜπάγερν Μονάχου 0 - 3
      27/4/2010 ΛυώνΜπάγερν Μονάχου 0 - 3
      21/4/2010 Μπάγερν ΜονάχουΛυών 1 - 0
      10/12/2008 ΛυώνΜπάγερν Μονάχου 2 - 3
      30/9/2008 Μπάγερν ΜονάχουΛυών 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 471,719 12.3%
      X
      € 314,209 8.2%
      2
      € 3,046,352 79.5%
      Over
      € 147,775 73.8%
      Under
      € 52,464 26.2%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      697 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Estadio Jose Alvalade
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 50095
      Μοιάζει ασταμάτητη η Μπάγερν

      Μοιάζει ασταμάτητη η Μπάγερν

      Μπάγερν Μονάχου και Λυών έρχονται αντιμέτωπες στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» της Λισαβόνας για τον δεύτερο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Από τεράστια πρόκριση απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι προέρχονται οι Γάλλοι, επική η εμφάνιση των Γερμανών απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

      Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Champions League. Σε ουδέτερο γήπεδο. Αν το παιχνίδι έρθει ισόπαλο ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Αυτός που θα περάσει θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Παρί Σεν Ζερμέν.

      * Κεκλεισμένων των θυρών

      ΛΥΩΝ

      Μπορεί να έμοιαζε ως το απόλυτο αουτσάιντερ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στον προημιτελικό , ο Ρούντι Γκαρσία έστησε όμως εξαιρετικά την ομάδα και οι Λιονέ πήραν μία τεράστια πρόκριση κερδίζοντας με 3 -1. Απείλησε πρώτη στο παιχνίδι με ένα σουτ του Μάρσαλ που μπλόκαρε ο Έντερσον στο 10’ και στο 24’ ο Κορνέ με ένα έξυπνο πλασέ εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Έντερσον και άνοιξε το σκορ. Από εκεί και έπειτα δέχτηκε αρκετή πίεση, αμυνόταν όμως σωστά και κρατούσε το προβάδισμα μέχρι το 69’, όταν ο Στέρλινγκ βρήκε τον Ντε Μπρόινε μέσα στην περιοχή και αυτός έγραψε το 1-1. Μπορεί να κινδύνεψε σε δύο περιπτώσεις από τον Ζεσούς στη συνέχεια αλλά στο 79’ έφυγε ωραία στην αντεπίθεση και ο Ντεμπελέ με πλασέ της έδωσε πάλι το προβάδισμα, σε μία φάση όπου οι «πολίτες» διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ. Στάθηκε τυχερή στο 86’ καθώς ο Στέρλινγκ έχασε την ευκαιρία της χρονιάς και στην επόμενη φάση ο Ντεμπελέ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του.

      Μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Γιουβέντους ήρθε μία νέα υπέρβαση απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και στο στρατόπεδο των Γάλλων ο ενθουσιασμός ξεχειλίζει. Φτάνει για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ και καλείται να ξεπεράσει ακόμα μία φορά τον εαυτό της. Γνωρίζει βέβαια πως το εμπόδιο της Μπάγερν Μονάχου είναι το δυσκολότερο που έχει βρεθεί μπροστά της μέχρι στιγμής.

      «Η Μπάγερν είναι κορυφαία ομάδα αλλά αν κοιτούσαμε μόνο και τα στατιστικά πριν τη Σίτι δεν θα είχαμε καμία τύχη. Με ταπεινότητα έχουμε καταφέρει και φτάσαμε ως εδώ. Αν έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας θα το κάνουμε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια», σχολίασε ο κόουτς Γκαρσία.

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς σημαντικά προβλήματα η ομάδα για ακόμη ένα παιχνίδι.

      ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

      Μία Μπάγερν Μονάχου από άλλον πλανήτη διέσυρε με 8-2 την Μπαρτσελόνα στον προημιτελικό και πήρε την πρόκριση με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Όποια αντίσταση δέχτηκε στο παιχνίδι ήταν μέχρι το πρώτο δεκάλεπτο από εκεί και έπειτα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος. Προηγήθηκε μόλις στο 4’ με ένα σουτ του Μίλερ αλλά τρία λεπτά αργότερα δέχτηκε την ισοφάριση καθώς ο Αλάμπα στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Το διάστημα ανάμεσα στο 9’ και στο 10’ ήταν το μοναδικό που έμοιαζε να μην ελέγχει το παιχνίδι και είδε την αντίπαλο της να έχει ένα χαμένο τετ α τετ και ένα δοκάρι. Από εκεί και έπειτα οι Βαυαροί ήταν καταιγιστικοί και μέσα σε εννιά λεπτά πέτυχαν 3 τέρματα. Αρχικά ο Πέρισιτς στο 22’ με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1, για να έρθει ο Γκνάμπρι μετά από υπέροχη ασίστ του Γκορέτσκα στο 27’ και ο Μίλερ με προβολή στο 31’ να αυξήσουν το προβάδισμα.

      Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και παρά την μείωση του σκορ από τον Σουάρεζ στο 57’ , η Μπάγερν έδειχνε ασταμάτητη. Ο Κίμιχ και πάλι στο 63’ πήρε έτοιμο γκολ από τον Ντέιβις και στο 82’ ο Λεβαντόφσκι πρόσθεσε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Ο Κουτίνιο στη συνέχεια, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από την Μπαρτσελόνα, με δύο δικά του τέρματα (85’,89’) έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

      Πλέον το σύνολο του Χάνσι Φλικ προκαλεί...τρόμο. Έχει 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην διοργάνωση έχοντας πετύχει 39 γκολ και μετά την διακοπή παραμένει αήττητη έχοντας σημειώσει μόνο νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί της διοργάνωσης και ελπίζει να μην την πατήσει και αυτή απέναντι στην Λυών. Η φετινή της εικόνα βέβαια δεν συγκρίνεται ούτε με αυτήν της νωχελικής Γιουβέντους αλλά ούτε και με της ασταθούς Σίτι.

      «Γνωρίζουμε την ποιότητα της Λυών ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Φυσικά και θέλουμε να κερδίσουμε αλλά δεν θα είναι εύκολο. Ο Ρούντι Γκαρσία είναι πολύ καλός στην τακτική και ήδη έχουμε βρει κάποιες λύσεις για να τον αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να έχουμε ένταση από την αρχή μέχρι το τέλος, όπως και με την Μπαρτσελόνα», σημείωσε ο κόουτς Φλικ.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο δεξιός μπακ Παβάρ (32/4) επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας αλλά μοιάζει αμφίβολος για την σημερινή αναμέτρηση.

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Λυών έχει καταφέρει με την αξία της να φτάσει ως τον ημιτελικό αφήνοντας έξω δύο θεωρητικά ανώτερες ομάδες όμως τα πράγματα απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου είναι διαφορετικά. Οι Βαυαροί βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση και εδώ που έφτασαν μοιάζει δύσκολο να λείψουν από τον τελικό. Το διπλό φυσικά βρίσκεται χαμηλά και δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος. Οι Γάλλοι έδειξαν πάντως ότι έχουν τον τρόπο να πατάνε με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή και το Goal/Goal μοιάζει αξιόλογη επιλογή.

      FACTS

      • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου νίκησε στους τελευταίους 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 1.20 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Λυών, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.30 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μπάγερν Μονάχου, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.30 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Λυών νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 9.35 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Λυών νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 7.50 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: Ημ.2
      • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +30.63% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες