1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λουντογκόρετς - Σάμροκ Ρόβερς

19/7/2022 20:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 902
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 661 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σάμροκ Ρόβερς - Λουντογκόρετς στις 26/7/2022

Προϊστορία

26/7/2022 Σάμροκ ΡόβερςΛουντογκόρετς 2 - 1
19/7/2022 ΛουντογκόρετςΣάμροκ Ρόβερς 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 112,833 79.7%
X
€ 13,713 9.7%
2
€ 14,997 10.6%
Over
€ 5,632 28.2%
Under
€ 14,355 71.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

129 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

1

6

Σουτ εκτός εστίας

3

57%

Κατοχή μπάλας

43%

2

Οφσάιντ

3

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

5

4

Αλλαγές

3

13

Φάουλ

12

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Huvepharma Arena
  • Χωρητικότητα: 11000
  • Θεατές: 4983
Έχουν τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι

Έχουν τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι

Η… μόνιμη πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λουντογκόρετς ξεπέρασε χωρίς προβλήματα το εμπόδιο της Σουτιέσκα και μπροστά της έχει πλέον την πρωταθλήτρια Ιρλανδίας, Σάμροκ Ρόβερς, η οποία άφησε εκτός την Χιμπέρνιανς.

Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ στη ρεβάνς θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

* Ο νικητής θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με τον νικητή του Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Σκούπι

Πέρασε χωρίς προβλήματα το χαμηλό εμπόδιο της Σουτιέσκα από το Μαυροβούνιο, παίρνοντας δύο νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ (2-0 εντός, 1-0 εκτός), και έκανε το πρώτο βήμα στη μάχη που δίνει για να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο βουλγαρικό πρωτάθλημα, την Παρασκευή κέρδισε εύκολα με 2-0 την Λοκομοτίβ Πλόβντιφ εντός έδρας με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο κι έκανε το 2x2. Πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της, μετρώντας 4 νίκες σε 4 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις χωρίς να δεχτεί γκολ. Είναι η απόλυτη κυρίαρχος στην Βουλγαρία μετρώντας 12 σερί πρωταθλήματα.

Εν όψει του σημερινού πρώτου αγώνα με την Σάμροκ, ο τεχνικός της, Σιμούντζα δήλωσε: «Ξέρουμε πως παίζουν, είμαστε έτοιμοι για το δυνατό παιχνίδι που θα παίξουν. Θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της Ιρλανδίας. Βρίσκονται στα μέσα της σεζόν, έχουν περισσότερα παιχνίδια από εμάς αλλά πλέον αρχίζουμε να αποκτούμε και εμείς ρυθμό. Πρόκειται για πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση με την Σουτιέσκα, οι Ιρλανδοί παίζουν με τρεις στην άμυνα και κάνουν συνεχώς εναλλαγές στην επίθεση. Είναι σημαντικό να μείνουμε στο πλάνο μας, θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το στυλ παιχνιδιού μας, ειδικά εντός. Θα είναι ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου και θέλουμε να προχωρήσουμε. Στόχος να φτάσουμε στους ομίλους αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν προκύψει «φρέσκα» προβλήματα, με τον αμυντικό μέσο Γκονζάλβες να παραμένει εκτός.Προκρίθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο αφήνοντας εκτός την πρωταθλήτρια Μάλτας, Χιμπέρνιανς. Ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα στο Δουβλίνο (3-0), στη ρεβάνς δεν ήταν το ίδιο καλή αλλά κράτησε το 0-0 χωρίς μεγάλα προβλήματα και «σφράγισε» το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Με την πρόκριση επί της Χιμπέρνιανς έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή της στα πλει-οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Ο μεγάλος της στόχος είναι να μπει στους ομίλους μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που έχει καταφέρει μόνο τη σεζόν 2011-12 μπαίνοντας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Την περσινή σεζόν έφτασε ένα βήμα πριν τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στα πλει-οφ από την Φλόρα Τάλλιν.

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού το ιρλανδικό πρωτάθλημα βρίσκεται αισίως στην 23η αγωνιστική. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες και φιγουράρει στην κορυφή και στο +8 από την 2η Ντέρι. Δεν είχε υποχρεώσεις αυτό το σαββατοκύριακο ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Το εγκώμιο της Λουντογκόρετς έπλεξε ο τεχνικός της Μπράντλι: «Η Λουντογκόρετς είναι πολύ, πολύ καλή ομάδα. Αρκεί να τη δεις να παίζει δέκα λεπτά για να το καταλάβεις. Μπορείς βεβαίως να δεις τους τίτλους και τι έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Ξέρουμε ότι ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια ομάδα υψηλού επίπεδο και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα βρεθούμε στα καλύτερα μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνουμε σε ευρωπαϊκό αγώνα ως αουτσάιντερ. Ξέρουμε ότι είναι δυνατός αντίπαλος και μερικά επίπεδα πάνω από εμάς αλλά είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα, με τον Μπράντλι να έχει στη διάθεση του και τον μέσο Φαρούτζια (10/0) που αντιμετώπιζε ενοχλήσεις το προηγούμενο διάστημα.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λουντογκόρετς είναι το ξεκάθαρο φαβορί του ζευγαριού και θα επιχειρήσει να θέσει ισχυρές βάσεις πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι. Απέκλεισε χωρίς προβλήματα την Σουτιέσκα στον προηγούμενο γύρο χωρίς όμως να πετάξει φωτιές επιθετικά. Δεν έχει δεχτεί μέχρι στιγμής γκολ στα 4 ματς που έχει δώσει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και θα βρει απέναντι της μια σκληροτράχηλη αντίπαλο, που έχει κρατήσει το μηδέν στα τρία τελευταία και θα επιδιώξει να παίξει αμυντικά με στόχο να μείνει ζωντανή στο κόλπο πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στο Δουβλίνο. Χαμηλά ο άσος, θα πάμε με το Under.

FACTS

  • Η ομάδα Λουντογκόρετς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.08 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σάμροκ Ρόβερς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.22 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λουντογκόρετς νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σάμροκ Ρόβερς νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 5.50 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λουντογκόρετς ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σάμροκ Ρόβερς ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +2.10% έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +9.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.X
  • » Ο AVENIDA, με το υψηλότερο yield +9.79% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες