2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λουντογκόρετς - Μίντιλαντ

26/8/2020 20:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 684
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1349 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λουντογκόρετς - Μίντιλαντ στις 9/12/2021

Προϊστορία

9/12/2021 ΛουντογκόρετςΜίντιλαντ 0 - 0
16/9/2021 ΜίντιλαντΛουντογκόρετς 1 - 1
26/8/2020 ΛουντογκόρετςΜίντιλαντ 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 36,397 22.5%
X
€ 21,808 13.5%
2
€ 103,456 64.0%
Over
€ 11,896 30.1%
Under
€ 27,560 69.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

107 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Huvepharma Arena
  • Χωρητικότητα: 11000
Σε καλό αγωνιστικό ρυθμό η Λουντογκόρετς, με απουσίες η Μίντιλαντ

Σε καλό αγωνιστικό ρυθμό η Λουντογκόρετς, με απουσίες η Μίντιλαντ

Η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λουντογκόρετς υποδέχεται την πρωταθλήτρια Δανίας, Μίντιλαντ για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

Πέρσι πανηγύρισε την 9η διαδοχική κατάκτηση του βουλγαρικού πρωταθλήματος με 13 βαθμούς μπροστά από την 2η ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Μάλιστα, έφτασε μια «ανάσα» από το αήττητο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας μόλις μια ήττα κι αυτήν την τελευταία αγωνιστική. Το νέο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει από τις 8 Αυγούστου. Μπήκε με το… αριστερό γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 στην έδρα της Μπότεφ Βράτσα, παίζοντας με παίκτη λιγότερο στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως έβγαλε αντίδραση και μετά την εμφατική εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Σλάβια Σόφιας, πέρασε με 4-1 από την έδρα της Τσέρνο Μόρε Βάρνα.

Αποτελεί έναν υπολογίσιμο αντίπαλο στις διοργανώσεις της UEFA κι έχει καταφέρει να περάσει δύο φορές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Την περσινή σεζόν, έφτασε μέχρι τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα φιναλίστ Ίντερ. Στον 1ο προκριματικό γύρο επικράτησε με 3-1 της Μπουντούτσνοστ στο Μαυροβούνιο χάρη στα γκολ των Μάριν (12’), Τσιμποτά (25’) και Ολιβέιρα (90’).

Προπονητής της ομάδας είναι από τον Ιανουάριο ο έμπειρος Τσέχος τεχνικός, Πάβελ Βρμπα, ο οποίος στο παρελθόν έχει οδηγήσει την Βικτόρια Πλζεν σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και τρεις φορές σε νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ. «Έχω δει τη Μίντιλαντ να παίζει και είναι ομάδα υψηλής κλάσης. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, όμως εδώ μιλάμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε παίξει στη διοργάνωση στο παρελθόν και θέλουμε να βρεθούμε εκεί ξανά», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Έχει προχωρήσει σε τρεις μεταγραφές, έχοντας προσθέσει στο ρόστερ τον φορ Μάριν, τον αμυντικό μέσο Σαντάνα και τον εξτρέμ Τεκπετέι. Από τις αποχωρήσεις ξεχωρίζει αυτή του αρχηγού -αλλά 36χρονου πλέον-, Μαρσελίνιο, ο οποίος άνηκε στην ομάδα από το 2011 και κατέγραψε πάνω από 340 συμμετοχές (97 γκολ, 90 ασίστ).

Αγωνιστικά Νέα: Ο 20χρονος μέσος Γιάνκοφ (1/0) και ένα μέλος του τεχνικού τιμ διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και μπήκαν σε καραντίνα. Μετά από αυτή την εξέλιξη όλη η αποστολή ξαναπέρασε από τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά. Παραμένουν εκτός ο βασικός γκολκίπερ Ίλιεβ, που έχει υποβληθεί σε επέμβαση, και ο βασικός μέσος Βάντερσον.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Κατέκτησε πανάξια το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, τερματίζοντας στην πρώτη θέση με +14 από την 2η Κοπεγχάγη, η οποία έφτασε έως τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η σεζόν στη Δανία ολοκληρώθηκε στις 26 Ιουλίου πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα δεν είναι ακόμα αγωνιστικά έτοιμη. Στις 15/8 έδωσε φιλικό με την γαλλική Ρέμς γνωρίζοντας την ήττα με 3-1, ενώ το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Επιστρέφει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη σεζόν 2018-19 όπου είχε αποκλειστεί στον 2ο γύρο από την Αστάνα. Σύντομο το περσινό της πέρασμα στην Ευρώπη, αφού αποκλείστηκε 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ από την Ρέιντζερς, ενώ η τελευταία φορά που βρέθηκε σε ομίλους ήταν τη σεζόν 2015-16 για το Γιουρόπα Λιγκ, φτάνοντας μάλιστα έως τη φάση των «32».

Δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κάποια μεταγραφή, ενώ από τις αποχωρήσεις ξεχωρίζουν αυτές του καλού αναπληρωματικού φορ Ντόβμπικ και του αμυντικού μέσου Σπαρβ, ο οποίος υπέγραψε στην ΑΕΛ.

Εν όψει του σημερινού ο αρχηγός της, Σβιατσένκο δήλωσε: «Είναι σημαντικό να είμαστε δυνατοί αμυντικά και να κρατήσουμε το μηδέν για όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα. Επιθετικά θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί». Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας, Πρίσκε τόνισε: «Είτε πιέσουμε ψηλά, είτε παίξουμε πιο πίσω, πρέπει να είμαστε τρελά συμπαγείς και να έχουμε πολύ μικρές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών».

Αγωνιστικά Νέα: Κατεβαίνει με δύο σημαντικές απουσίες, αφού δεν υπολογίζονται ο πολύτιμος φορ Σβάρτζ και ο αναντικατάστατος μέσος Εβάντερ.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αμφίρροπη μάχη στη Βουλγαρία για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μίντιλαντ εντυπωσίασε με την πορεία της στο περσινό πρωτάθλημα, ωστόσο δεν έχει δώσει επίσημο παιχνίδι από τα τέλη Ιουλίου, εν αντιθέσει με την Λουντογκόρετς που έχει παίξει ήδη τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και έχει περάσει έναν προκριματικό γύρο. Οι γηπεδούχοι έχουν εξελιχθεί σε άκρως υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη, με παρουσίες σε φάση ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ και σε νοκ-άουτ στο Γιουρόπα Λιγκ, αντίθετα δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τους φιλοξενούμενους που τα τελευταία χρόνια δεν έχουν να επιδείξουν μια αξιόλογη πορεία εκτός των συνόρων. Η Λουντογκόρετς έχει στον πάγκο έναν έμπειρο προπονητή που ξέρει να παίρνει προκρίσεις στην Ευρώπη και της δίνουμε τον πρώτο λόγο απέναντι σε μία ανέτοιμη Μίντιλαντ, που κατεβαίνει χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες της. Ενδιαφέρον ο άσος στο 2.50.

FACTS

  • Η ομάδα Λουντογκόρετς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.40 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Λουντογκόρετς, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.73 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες