4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λειψία - Ατλέτικο Μαδρίτης

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,354,508 27.0%
X
€ 704,873 14.1%
2
€ 2,948,091 58.9%
Over
€ 190,224 22.4%
Under
€ 660,290 77.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

496 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Jose Alvalade
  • Χωρητικότητα: 52466
Η εμπειρία δείχνει «ροχιμπλάνκος» αλλά...

Η εμπειρία δείχνει «ροχιμπλάνκος» αλλά...

Η Λειψία θα κοντραριστεί με την Ατλέτικο Μαδρίτης -σε ουδέτερο έδαφος- στο γήπεδο «Ζοσέ Αλβαλάδε» στη Λισαβόνα, σε μονό αγώνα για τη φάση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν αποκλείσει την Τότεναμ στους «16», ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας την κάτοχο του τίτλου Λίβερπουλ.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Όποια προκριθεί θα παίξει στα ημιτελικά με την Παρί Σεν Ζερμέν.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΛΕΙΨΙΑ

Μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας του Covid-19 δεν ήταν σταθερή στην Μπουντεσλίγκα και σε εννιά παιχνίδια μέτρησε τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα από την Ντόρτμουντ εντός έδρας. Συγκέντρωσε 66 βαθμούς και τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από την πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου και την Ντόρτμουντ. Δεν έχανε εύκολα, όμως αναδείχτηκε δώδεκα φορές ισόπαλη, χάνοντας έτσι αρκετούς πόντους. Στο Τσάμπιονς Λιγκ συμμετέχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της και μετά τον αποκλεισμό στη φάση των ομίλων τη σεζόν 2017/18, έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά. Εκεί είχε σταματήσει πέρσι η πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ, με τη Μαρσέιγ να την αφήνει εκτός συνέχειας. Μένει να φανεί αν θα γράψει ιστορία και θα μπει σε τετράδα ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στη μόλις εντεκάχρονη ιστορία της.

Η πορεία της ξεκίνησε από τη φάση των ομίλων όπου τερμάτισε στην κορυφή, αφήνοντας πίσω της τόσο τη Λυών, όσο και τις Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Μπενφίκα. Στη φάση των «16» κλήθηκε να αντιμετωπίσει την περσινή φιναλίστ Τότεναμ και προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο. Νίκησε στο Λονδίνο 1-0, χάρη σε γκολ του Τίμο Βέρνερ με πέναλτι, ενώ στον επαναληπτικό έκανε επίδειξη δύναμης και το 3-0 απέναντι στα «σπιρούνια», δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της. Έχει να παίξει επίσημο ματς από τις 27 Ιουνίου, όταν και τελείωσαν οι υποχρεώσεις της στο γερμανικό πρωτάθλημα. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της στο Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκαν Over.

Ο τεχνικός του συλλόγου Γιούλιαν Νάγκελσμαν τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Εστιάζουμε στον εαυτό μας. Ξέρουμε ότι είναι ένας πολύ έμπειρος αντίπαλος σε διπλούς αγώνες, αλλά τα πάντα μπορούν να συμβούν σε μονό ματς και η Ατλέτικο δεν είναι έμπειρη από έναν αγώνα νοκ άουτ. Δεν έχουμε τον Βέρνερ αλλά έχουμε άλλους παίκτες που είναι δυνατοί στην επίθεση και μπορούν να κάνουν αυτό που πρέπει. Υπάρχει σίγουρα πίεση αλλά θέλουμε να χαλαρώσουν οι ποδοσφαιριστές. Θα είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι και ήδη έχουμε μιλήσει για διαφορετικά σενάρια όπως να σκοράρουμε εμείς πρώτοι ή οι αντίπαλοι. Είναι μία ξεχωριστή στιγμή για εμάς».

Αγωνιστικά Νέα: Θα παίξει δίχως το «κανόνι» της, αφού ο Τίμο Βέρνερ (34/28) πωλήθηκε στην Τσέλσι. Αμφίβολοι ο αριστερός μπακ Χάλστενμπεργκ (29/3) και ο επιθετικός Σικ (22/10), θα αποφασιστεί η συμμετοχή τους την τελευταία στιγμή. Δεν επηρεάζει η απουσία του στόπερ Κονατέ (8/0), ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοφερμένοι Χένριχ και Χουάνγκ.



ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κανείς δεν γνώριζε σε ποια κατάσταση θα βρισκόταν μετά την επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος, όμως φρόντισε για ακόμα μία φορά να αποδείξει πόσο καλοδουλεμένη ομάδα είναι. Σε έντεκα παιχνίδια για τη Λα Λίγκα παρέμεινε αήττητη μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Για να βρει κάποιος την τελευταία φορά που έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο, θα πρέπει να γυρίσει αρκετά πίσω και πιο συγκεκριμένα στην πρώτη μέρα του περασμένου Φλεβάρη, όταν είχε χάσει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» από τη συμπολίτισσα και μισητή αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης. Είχε μείνει πολύ πίσω από νωρίς λόγω των πολλών ισοπαλιών της (συνολικά 16 σε 38 αγωνιστικές) και τελικά η συγκομιδή των 70 βαθμών την έφερε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υπερτέρησε στην ισοβαθμία με τη Σεβίλλη.

Όπως και η προσεχής αντίπαλός της, άρχισε την προσπάθειά της για διάκριση από τη φάση των ομίλων. Προκρίθηκε ως 2η από ένα γκρουπ στο οποίο συμμετείχαν επίσης η Γιουβέντους -που τερμάτισε στην κορυφή-, η Λεβερκούζεν αλλά και η Λοκομοτίβ Μόσχας. Στον πρώτο νοκ-άουτ γύρο έπρεπε να κάνει την υπέρβαση καθώς κλήθηκε να κοντραριστεί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ. Πήρε τη νίκη με 1-0 στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» και στη ρεβάνς του «Άνφιλντ» ο αγώνας πήγε στην παράταση. Εκεί βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο αφού δέχτηκε και δεύτερο γκολ, αλλά σκόραρε τρεις φορές με τους Μάρκος Γιορέντε (2) και Μοράτα και πανηγύρισε μία επική πρόκριση. Είναι το απωθημένο της να κατακτήσει αυτό το τρόπαιο, αφού έχει χάσει σε τρεις τελικούς. Τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα που έχει στον πάγκο της ένα νέο προπονητή ο οποίος κάνει σπουδαία δουλειά. Τερμάτισαν 3οι στο πρωτάθλημά τους, έπαιξαν λιγότερα παιχνίδια από εμάς. Ωστόσο οι αριθμοί μας μοιάζουν πολύ. Δεν είναι όμως απλά σημαντικό να νικήσουμε. Είναι η μοναδική επιλογή που έχουμε. Έχω εστιάσει στην προετοιμασία του αγώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει να κατευθύνουμε εκεί που πρέπει το ματς και να πληγώσουμε τους αντιπάλους μας» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας Ντιέγκο Σιμεόνε.

Αγωνιστικά Νέα: Μεγάλος «πονοκέφαλος» με τον Γκανέζο αμυντικό χαφ Τόμας Πάρτι (35/3) ο οποίος προπονήθηκε αλλά δύσκολα θα παίξει, αφού προέρχεται από τραυματισμό. Σε καραντίνα μπήκαν ο δεξιός μπακ Βρσάλικο (5/0 πέρσι) και ο μεσοεπιθετικός Κορέα (33/5 πέρσι), καθώς αμφότεροι βρέθηκαν θετικοί σε τεστ κορωνοϊού.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που «διψούν» για διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λειψία δεν έχει καταφέρει ποτέ στην ιστορία της να φτάσει πέρα από τα προημιτελικά μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αφού το 2018 είχε χάσει σε αυτήν την φάση από τη Μαρσέιγ, στο Γιουρόπα Λιγκ. Στον αντίποδα η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ομάδα που έχει πάει έως τον τελικό την τελευταία δεκαετία και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις, όμως ηττήθηκε από τη συμπολίτισσα Ρεάλ αμφότερες τις φορές. Πλέον με μονά παιχνίδια όλοι ονειρεύονται. Οι «ροχιμπλάνκος» είναι πιο έμπειροι, αλλά και οι τυπικά γηπεδούχοι δεν πρόκειται να παραδοθούν εύκολα. Ομάδες που φέρνουν πολλές ισοπαλίες και θα ρισκάρουμε επιλέγοντας το «Χ», που σημαίνει ότι η πρόκριση δεν θα κριθεί στο ενενηντάλεπτο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ατλέτικο Μαδρίτης, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λειψία έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 3.10 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Ατλέτικο Μαδρίτης - Τελ. αγώνες
12/5/2024
Ατλέτικο Μαδρίτης
Θέλτα
4/5/2024
Μαγιόρκα
Ατλέτικο Μαδρίτης
0 - 1
27/4/2024
Ατλέτικο Μαδρίτης
Αθλέτικ Μπιλμπάο
3 - 1
21/4/2024
Αλαβές
Ατλέτικο Μαδρίτης
2 - 0
16/4/2024
Ντόρτμουντ
Ατλέτικο Μαδρίτης
4 - 2
13/4/2024
Ατλέτικο Μαδρίτης
Χιρόνα
3 - 1
10/4/2024
Ατλέτικο Μαδρίτης
Ντόρτμουντ
2 - 1
1/4/2024
Βιγιαρεάλ
Ατλέτικο Μαδρίτης
1 - 2
17/3/2024
Ατλέτικο Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα
0 - 3
13/3/2024
Ατλέτικο Μαδρίτης
Ίντερ
2 - 1
Αναμετρήσεις Ομάδων
13/8/2020
Λειψία
Ατλέτικο Μαδρίτης
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο betakias, με το υψηλότερο yield +5.92% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες