4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λεβαδειακός - Καλλιθέα

23/3/2022 15:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 517

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 7' Nili
  2. 9' Evangelou Ilias

2ο Ημίχρονο 1 - 1

        Προϊστορία

        23/3/2022 ΛεβαδειακόςΚαλλιθέα 1 - 1
        5/12/2021 ΚαλλιθέαΛεβαδειακός 0 - 1
        5/1/2011 ΚαλλιθέαΛεβαδειακός 1 - 2

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 63,616 88.0%
        X
        € 4,551 6.3%
        2
        € 4,100 5.7%
        Over
        € 15,194 79.9%
        Under
        € 3,823 20.1%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Τετάρτη, 15:00

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        99 ψήφοι:

        Για την απογείωση ο ένας, για την επιβίωση ο άλλος

        Για την απογείωση ο ένας, για την επιβίωση ο άλλος

        Ο πρωτοπόρος του Νοτίου Ομίλου της Superleague 2 Λεβαδειακός υποδέχεται την Καλλιθέα στο εξ αναβολής ντέρμπι κορυφής για την 23η αγωνιστική. Το ματς ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 9/3 αλλά μετατέθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της Βοιωτίας.

        ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

        Στο πρώτο του ματς μετά από 15 ημέρες και την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του ΟΦ Ιεράπετρας, συνέτριψε τον -εκ των ουραγών- Ηρόδοτο με 6-0 εντός έδρας την Κυριακή (20/3) κάνοντας «πάρτι» στο πρώτο ημίχρονο όταν και σημείωσε τα πέντε από τα έξι γκολ με τους Μουτίνιο (8'), Μυτίδη (24', 32'), Λινάρδο (31') και Πολέτο (44'). Οι Βοιωτοί κατέβασαν ταχύτητα στο δεύτερο μέρος, έχοντας στο μυαλό και το ντέρμπι με την Καλλιθέα και απλά σημείωσαν ένα ακόμα τέρμα με τον Μπαρμπόσα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

        Ο Λεβαδειακός με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου. Στο +2 από την Καλαμάτα, έχοντας και ένα ματς λιγότερο, και στο +4 από Κηφισιά και Καλλιθέα που έχουν όπως και οι «πράσινοι» από 22 ματς.

        Η δυναμικότητα του Ηροδότου μπορεί να μην αποτελεί ασφαλές μέτρο σύγκρισης, αλλά οι Βοιωτοί έδειξαν να μην έχουν επηρεαστεί καθόλου από την αγωνιστική αποχή, που προέκυψε λόγω της σωρείας κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα, και προκάλεσε εξάλλου και την αναβολή του ματς με την Καλλιθέα.

        «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, καθώς προερχόμαστε από μεγάλη αποχή. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί όσα είχαμε σχεδιάσει βγήκαν από το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε διαχείριση δυνάμεων στο δεύτερο μέρος. Στο ματς με την Καλλιθέα θέλουμε όπως και σήμερα να επιβάλλουμε το ρυθμό μας από την αρχή και αν είμαστε το ίδιο σοβαροί θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά για μας. Θετικό είναι πως ανάρρωσαν όλοι οι παίκτες μας από τον κορωνοϊό και είμαστε πλήρεις για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος», τόνισε ο βοηθός του προπονητή του Λεβαδειακού, Χρήστος Τσιακίρης.

        Αγωνιστικά Νέα: Νοκ άουτ ο βασικός στόπερ Λιάγκας (22/0). Εκτός αποστολής ο επιθετικός Αραβίδης (2/0), ο αμυντικός μέσος Μανιώτης (0/0) και ο τερματοφύλακας Αγγελόπουλος (0/0) που δεν υπολογίζονται.



        ΚΑΛΛΙΘΕΑ

        Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το γήπεδο της Επισκοπής και μπορεί συνολικά να αισθάνεται αδικημένη. Έχασε μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, με πρωταγωνιστές τους Μανθάτη και Κυνηγόπουλο και τελικά τα κατάφερε στο 56' με περιπετειώδες γκολ του Τσιντώνη, μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά ισοφαρίστηκε στο 61' από τον Θαρσίζιο με πανομοιότυπο τρόπο. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια δεν βρήκαν κάποιο γκολ και το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος.

        Η Καλλιθέα με αυτόν τον βαθμό έφτασε τους 43 και είναι στην 4η θέση και στο -4 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, οπότε σε περίπτωση ήττας στη Λειβαδιά το όνειρο της ανόδου λαμβάνει λογικά τέλος.

        «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Θέλαμε κάτι παραπάνω από αυτό το ματς. Σίγουρα δικαιούμασταν 2-3 γκολ σύμφωνα με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχήσαμε να προηγηθούμε πετυχαίνοντας ένα γκολ με τυχερό τρόπο από κόρνερ όπως και η Επισκοπή σκόραρε με έναν παρόμοιο τρόπο. Ήταν μια δύσκολη προσπάθεια σ΄ένα δύσκολο γήπεδο, με δύσκολες καιρικές συνθήκες. Σε μια διάρκεια ενός χρόνου υπάρχει μια περίοδος όπου μπορεί να υπάρξει πτώση στην απόδοση. Εμείς αυτή την περίοδο την περάσαμε, Όπως ξέρετε, το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες με αγώνες, Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Συνεχίζουμε και πάμε παρακάτω γιατί έχουμε και το ματς με τον Λεβαδειακό που είναι πολύ σημαντικό για μας», δήλωσε ο τεχνικός της Καλλιθέας, Λεωνίδας Βόκολος.

        Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο κομβικός μέσος Μπουλούλης (21/0). Τραυματίες ο μπακ Κοντοχρήστος (9/0), οι εξτρέμ Μάλτσι (6/0) και Δούμτσης (4/2). Αμφίβολος ο επιθετικός Μαρουκάκης (10/4).

        Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Δείχνει να έχει βρει τη φόρμα του την κατάλληλη στιγμή ο Λεβαδειακός, που είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον Νότιο Όμιλο της Superleague 2. Οι Βοιωτοί είναι μάλιστα αήττητοι εντός έδρας καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, ενώ έχουν και την καλύτερη επίθεση στον όμιλο με 44 γκολ. Παρ' όλα αυτά ο άσος είναι πολύ χαμηλά για τα δεδομένα της αναμέτρησης, αφού η Καλλιθέα παίζει τα... ρέστα της για την άνοδο και δεν της λείπει η ικανότητα να κάνει τη «ζημιά», ενώ τα εκτός έδρας ταιριάζουν στον τρόπο που αγωνίζεται, δίνοντας τη μπάλα στον αντίπαλο. Με βάση όλα τα παραπάνω το αμφίσκορο μοιάζει λογικό και στις αποδόσεις πολύ ελκυστικό και πάω με αυτό.

        FACTS

        • Η ομάδα Λεβαδειακός νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 2.
          Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.92 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Λεβαδειακός νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 2.
          Σημείο: 1 με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ
        • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Λεβαδειακός, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 2).
          Σημείο: Over με απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Καλλιθέα ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 2.
          Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.10 στον ΟΠΑΠ
        • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Καλλιθέα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 2).
          Σημείο: Under με απόδοση 1.61 στον ΟΠΑΠ

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 2
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        Σούπερ Λιγκ 2: Νότος
          1 Λεβαδειακός 32 72 22 6 4 68:19
          2 Καλλιθέα 32 65 19 8 5 46:19
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο getsis με το υψηλότερο yield +0.45% έπαιξε: 1
        • » Ο teogreek, με το υψηλότερο yield +13.61% στο [ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 2] έπαιξε: 1

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες