5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κολομβία - Παραγουάη

17/11/2021 01:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 928
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 905 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Παραγουάη - Κολομβία στις 22/11/2023

Προϊστορία

22/11/2023 ΠαραγουάηΚολομβία 0 - 1
20/11/2022 ΚολομβίαΠαραγουάη 2 - 0
17/11/2021 ΚολομβίαΠαραγουάη 0 - 0
6/9/2021 ΠαραγουάηΚολομβία 1 - 1
23/6/2019 ΚολομβίαΠαραγουάη 1 - 0
6/10/2017 ΚολομβίαΠαραγουάη 1 - 2
7/10/2016 ΠαραγουάηΚολομβία 0 - 1
8/6/2016 ΚολομβίαΠαραγουάη 2 - 1
16/10/2013 ΠαραγουάηΚολομβία 1 - 2
12/10/2012 ΚολομβίαΠαραγουάη 2 - 0
15/10/2009 ΠαραγουάηΚολομβία 0 - 2
12/10/2008 ΚολομβίαΠαραγουάη 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 419,315 82.5%
X
€ 71,298 14.0%
2
€ 17,559 3.5%
Over
€ 7,206 20.4%
Under
€ 28,158 79.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

100 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 44000
Πίεση στην Κολομβία, ντεμπούτο με το αριστερό για Σελότο στην Παραγουάη

Πίεση στην Κολομβία, ντεμπούτο με το αριστερό για Σελότο στην Παραγουάη

Η ντεφορμέ Κολομβία υποδέχεται την Παραγουάη στο «Μετρπολιτάνο» θέλοντας μόνο τη νίκη στη μάχη που δίνει για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Από τρεις σερί ήττες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, κατρακυλώντας στη βαθμολογία.

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα άλλης ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

* «Μετροπολιτάνο» (49. 612 θ). Με κόσμο στο 100%

ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Βραζιλίας την περασμένη αγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Παιχνίδι με εκατέρωθεν στιγμές στο πρώτο μέρος, ήταν μεν αυτή που κινδύνευσε περισσότερο, αλλά είχε και αυτή τις στιγμές της για να σκοράρει. Δεν ήταν το ίδιο απειλητική στο δεύτερο μέρος, δέχτηκε το γκολ στο 72’ και στα εναπομείναντα λεπτά δεν μπόρεσε να βρει αντίδραση.

Μπήκε τέλος στο αήττητο σερί 8 αγώνων που έτρεχε στα προκριματικά (2-6-0) και υποχώρησε στην 5η θέση με 16 βαθμούς. Πολύ μεγάλος ο ανταγωνισμός για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα, αφού έχει τους ίδιους βαθμούς με την 6η Ουρουγουάη και μόλις περισσότερους από το 7ο Περού. Παράλληλα βρίσκεται στο +4 από την σημερινή της αντίπαλο και ένα νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα την φέρει με την πλάτη στον τοίχο. Στα αξιοσημείωτα πως δεν έχει βρει δίχτυα στα τέσσερα τελευταία.

Στο ματς με την Βραζιλία πέρασε ως αλλαγή στο 78’ ο Χάμες Ροντρίγκες επιστρέφοντας μετά από καιρό στους «καφετέρος» ώστε να λύσει το δημιουργικό πρόβλημα της ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην άσος της Ρεάλ είχε απομακρυνθεί μετά το ντροπιαστικό 6-1 από το Εκουαδόρ μιας και είχε γίνει γνωστό ότι ήταν ο πρωταγωνιστής σε επεισόδια που έγιναν στα αποδυτήρια μεταξύ συμπαικτών. Την ίδια ώρα έχει γίνει θέμα στα Μέσα της χώρας σχετικά με το ποιος πρέπει να είναι ο αρχηγός, καθώς ο γκολκίπερ Οσπίνα βρίσκεται στην εστία και δεν μπορεί να έχει επιρροή προς τους διαιτητές.

Υπάρχει αρκετή πίεση στους γηπεδούχους, κάτι στο οποίο στάθηκε και ο τεχνικός της Ρουέδα δήλωσε: «Θα είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρώτου γύρου. Υπάρχει αναμφίβολα άγχος αλλά είναι φυσιολογικό. Το σημαντικό είναι να το διαχειριστούμε ώστε να δουλέψει υπέρ μας και να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δουλεύουμε συλλογικά για να βρούμε λύση στο σκοράρισμα. Σε κάθε παιχνίδι δημιουργούμε 2-3 καλές ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν είναι εύκολο… Θα μπούμε με επιθετική διάθεση». Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε και την υποστήριξη στον Χάμες ο οποίος το περασμένο Σάββατο έχασε την γιαγιά του η οποία ήταν σαν μητέρα του διότι αυτή πρακτικά τον μεγάλωσε.

Αγωνιστικά Νέα: Κομβική η απουσία του αναντικατάστατου μέσου Μπάριος (Ζενίτ), ο οποίος είναι τιμωρημένος όπως και ο μπακ Μοχίκα (Έλτσε). Εκτός αποστολής λόγω τραυματσιμών οι στόπερ Μίνα (Έβερτον), Κουέστα (Γκενκ), o μπακ/στόπερ Μεντίνα (Μόντερέι), ο μέσος Ουρίμπε (Πόρτο) και ο έμπειρος φορ Φαλκάο (Ράγιο Βαγιεκάνο).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Οσπίνα (Νάπολι), Βάργκας (Άτλας), Μοσκέρα (Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν)

Αμυντικοί: Σάντσες (Τότεναμ), Τεσίγιο (Λεόν), Μουιόζ (Γκενκ), Λουκούμι (Γκενκ), Γκόμεζ (Σιάτλ Σάουντερς)

Μέσοι: Κουαδράδο (Γιουβέντους), Ροντρίγκεζ (Αλ Ραγιάν), Λέρμα (Μπόρνμουθ), Κουεγιάρ (Αλ-Χιλάλ), Μορένο (Πατσούκα), Καντέλο (Ατλέτικο Νασιονάλ), Καντίγιο (Κορίνθιανς), Σ. Γκόμεζ (Ατλέτικο Νασιονάλ)

Επιθετικοί: Μουριέλ (Αταλάντα), Ζαπάτα (Αταλάντα), Ντίαζ (Πόρτο), Μαρτίνεζ (Αμέρικα), Μπόρχα (Γκρέμιο), Μπορέ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Αράνγκο (Λος Άντζελες), Βαλόγες (Ταγέρες)ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Δε συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα το ντεμπούτο του Σελότο στον πάγκο της, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Χιλή στην έδρα της. Κακό ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις. Είχε τη μεγαλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος με σέντρα-σουτ του Ρόχας που βρήκε στο δοκάρι, όμως στην επανάληψη δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο, όντας ασύνδετη μεταξύ των γραμμών της. Δέχτηκε το γκολ στο 56’ από απίθανο αυτογκόλ του γκολκίπερ Σίλβα, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ των Χιλιανών.

Ήταν η τρίτη σερί ήττα στα προκριματικά, ενώ μετράει μόλις μία νίκη στα έντεκα τελευταία (1-5-5), με αποτέλεσμα να έχει κατρακυλήσει στην 8η θέση και στο -4 από την πεντάδα. Εκεί βρίσκεται η σημερινή της αντίπαλος και απόψε ουσιαστικά παίζει το τελευταίο της χαρτί, αφού αν δεν κερδίσει λέει ουσιαστικά «αντίο» στις όποιες ελπίδες για την πρόκριση στην τελική φάση. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση των προκριματικών με μόλις 9 γκολ σε 13 παιχνίδια.

Αρνητικό το ντεμπούτο του Σελότο στον πάγκο της «αλμπιρόχα», με τον Αργεντινό τεχνικό να καλεί τους ίδιους παίκτες με τον προκάτοχο του Μπερίσο αλλά και να παρατάσσει την ομάδα και με τον ίδιο σχηματισμό όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Πυρά κριτικής δέχονται και οι διεθνείς, ειδικά αυτοί που αγωνίζονται σε συλλόγους της Ευρώπης για τη χαμηλή τους απόδοση στα προκριματικά.

Ο τεχνικός της Σελότο ρωτήθηκε σχετικά: «Είναι δύσκολο να πεις αν είναι ψυχολογικό θέμα το γεγονός ότι ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να παίζει σε υψηλό επίπεδο στον σύλλογο του και να μην πιάνει αυτά τα στάνταρ με την Εθνική ομάδα. Ανέλαβα τη δουλειά γνωρίζοντας ότι έχουμε πολύ λίγο χρόνο να δουλέψουμε, σίγουρα υπάρχουν κάποιοι λόγοι που συνέβη αλλά δεν είναι ώρα για να αναλύσουμε αυτά, στο μυαλό μας υπάρχει το πως θα κερδίσουμε την Κολομβία. Ξέρουμε ποιο είναι το διακύβευμα. Περιμένουμε πολύ περισσότερα από εμάς και πιστεύουμε ότι θα βελτιωθούμε σχετικά με την ένταση στο παιχνίδι μας».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Μορέλ (Λανούς), ενώ χτύπησε και αποχώρησε από την αποστολή ο ομοθεσίτης Ορτίζ (Μοντερέι). Θετικός στον κορνωοϊό ο δημιουργικός χαφ Γκαμάρα (Αλ Ταβόον).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Υπό πίεση πλέον η Κολομβία, η οποία έχει μόλις μια νίκη στα 8 τελευταία και κινδυνεύει πλέον σοβαρά να μείνει εκτός πεντάδας. Στον αντίποδα, η Παραγουάη δεν έδειξε κάτι διαφορετικό στο ντεμπούτο του Σελότο στον πάγκο της, γνώρισε τρίτη σερί ήττα και ψάχνει… θαύμα εάν θέλει να τερματίσει στην πεντάδα. Φαβορί μεν οι «καφετέρος» αλλά όχι για 1.60. Θα στραφούμε στο Under μιας και οι δύο ομάδες ζορίζονται αρκετά στο γκολ, είναι ενδεικτικό ότι αμφότερες δεν έχουν σκοράρει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Κολομβία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παραγουάη δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες στη διοργάνωση Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.09 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  6 Κολομβία 18 23 5 8 5 20:19
  8 Παραγουάη 18 16 3 7 8 12:26
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο mpala10, με το υψηλότερο yield +10.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες