Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κολερέιν - Μάδεργουελ

17/9/2020 21:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 910

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,927 4.8%
X
€ 1,609 4.0%
2
€ 36,958 91.3%
Over
€ 5,367 40.1%
Under
€ 8,026 59.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

54 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: The Showgrounds
  • Χωρητικότητα: 3960
Βρετανική κόντρα με φαβορί

Βρετανική κόντρα με φαβορί

Η Κόλερεϊν από τη Βόρεια Ιρλανδία υποδέχεται για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ τη Μάδεργουελ από τη Σκωτία. Οι γηπεδούχοι έχουν πανηγυρίσει δύο προκρίσεις έως τώρα κόντρα στη Λα Φιορίτα από το Σαν Μαρίνο και επί της σλοβένικης Μάριμπορ, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας την Γκλεντόραν.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση εκτός έδρας με τη νικήτρια του ζευγαριού της αλβανικής Λάτσι με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΚΟΛΕΡΕΪΝ

Έγραψε ιστορία στον προηγούμενο γύρο, καθώς πέτυχε για πρώτη φορά την πρόκρισή της στη δεύτερη φάση και μάλιστα κόντρα σε μία αντίπαλο η οποία ήταν το πολύ μεγάλο φαβορί. Κανείς δεν υπολόγιζε ότι η Κόλερεϊν θα πήγαινε στη Σλοβενία και θα «πετούσε» εκτός συνέχειας την ισχυρή και πιο έμπειρη Μάριμπορ. Οι Βορειοϊρλανδοί όμως πίστευαν και δικαιώθηκαν, νικώντας με 5-4 στα πέναλτι, μετά το ισόπαλο 1-1 του ενενηνταλέπτου και της παράτασης. Μετά από 62 «στείρα» λεπτά ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τον Μακ Λάφλιν. Η απάντηση όμως από τους γηπεδούχους ήρθε αμέσως και στο 65’ ισοφάρισαν με τον Πότζεγκ. Δέχτηκε πίεση μέχρι το τέλος, όμως άντεξε και το ματς πήγε στην παράταση. Στο έξτρα ημίωρο οι Σλοβένοι ήταν ξανά πιεστικοί, ενώ ήταν φανερή η πρόθεση των παικτών της ομάδας από τη Βόρεια Ιρλανδία, να οδηγήσουν τον αγώνα στα πέναλτι. Αυτό συνέβη. Εκεί η Κόλερεϊν ήταν πιο ψύχραιμη κι επικράτησε 5-4, πανηγυρίζοντας μία τεράστιας σημασίας πρόκριση.

Το επίτευγμα γίνεται ακόμα σπουδαιότερο, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα ξεκίνησε από τον προ προκριματικό γύρο και είχε κάμψει την αντίσταση της Λα Φιορίτα από το Σαν Μαρίνο πολύ δύσκολα με 1-0, χάρη σε γκολ του Μακ Λάφλιν στο 89ο λεπτό εκείνου του αγώνα. Το εγχώριο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα κι αυτό αναμένεται να συμβεί στα μέσα Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι η Κόλερεϊν έχει κατορθώσει να πανηγυρίσει δύο προκρίσεις, στα μοναδικά επίσημα ματς της από τον περασμένο Μάρτιο.

Ο τεχνικός του συλλόγου Όραν Κίρνεϊ επισήμανε: «Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της καριέρας μου αυτή η πρόκριση επί της Μάριμπορ. Αποδείχτηκε ότι στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα και γι’ αυτόν το λόγο ο κόσμος λατρεύει το άθλημα. Θέλουμε ξανά να διασκεδάσουμε κόντρα στη Μάδεργουελ και να προσπαθήσουμε για ακόμα μία επιτυχία».

Αγωνιστικά Νέα: Ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα τραυματισμού αλλά αναμένεται να σφίξει τα δόντια και να παίξει ο στόπερ κι αρχηγός Ντάγκλας, ενώ δύσκολα θα προλάβει ο επιθετικός Άλεν.



ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Η νέα σεζόν μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καθόλου καλά, όμως στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Γκλεντόραν από τη Βόρεια Ιρλανδία και τη νίκησε με το εμφατικό 5-1 που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της. Μέχρι το 51ο λεπτό το παιχνίδι ήταν ισόπαλο χωρίς τέρματα και οι φιλοξενούμενοι άντεχαν. Ωστόσο σ’ εκείνο το σημείο έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κλούκας. Επτά λεπτά αργότερα η Μάδεργουελ άνοιξε το σκορ με τον Λανγκ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων. Τα πάντα έγιναν ευκολότερα και ο Ο’ Ντόνελ στο 72’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 75’ και το 78’ ο Πόλγουορθ και ο Γουάτ σκόραραν για το 3-0 και το 4-0 αντίστοιχα, ενώ στο 87’ ο Κρις Λονγκ διαμόρφωσε το 5-0. Το μόνο που κατάφερε η Γκλεντόραν ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Μακντέιντ για το τελικό 5-1.

Στο πρωτάθλημα Σκωτίας όμως η πορεία του συλλόγου είναι αποκαρδιωτική. Μόλις το περασμένο Σάββατο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής κατάφερε να πανηγυρίσει την παρθενική φετινή νίκη, «λυγίζοντας» με 1-0 εντός έδρας την αντίσταση της Σεντ Τζόνστον, χάρη σ’ ένα γκολ του Κάμπελ μόλις στο 4ο λεπτό της συνάντησης. Έχει συγκεντρώσει όλους κι όλους πέντε βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τη Λίβινγκστον και την Κιλμάρνοκ. Τα πέντε από τα επτά ματς για την Πρέμιερσιπ ήταν Under.

«Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι για εμάς κόντρα στην Κόλερεϊν. Σίγουρα έχουμε προσδοκίες, όμως θα είναι ένα τεράστιο και πολύ σκληρό ματς. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε την Πέμπτη. Δεν είμαστε σε κρίση, όλοι θέλουμε να κερδίζουμε κι αυτό το γνωρίζουν όσοι έχουν εικόνα από τα αποδυτήριά μας» ήταν τα λόγια του κόουτς του κλαμπ Στέφεν Ρόμπερτσον.

Αγωνιστικά Νέα: Τρία προβλήματα και μία επιστροφή. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κάρολ, Ντουν και Ντόνελι, ενώ είναι ξανά διαθέσιμος ο αμυντικός ΜακΓκίνλεϊ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Κόλερεϊν θέλει να πάρει εκδίκηση από τη Μάδεργουελ, καθώς οι Σκωτσέζοι είχαν αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο τη συμπατριώτισσα της Γκλεντόραν. Είναι σαφώς ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι κι εξαρτάται κυρίως από αυτούς η τελική έκβαση της αναμέτρησης, ενώ έχουν κι αγωνιστικό ρυθμό σε αντίθεση με τους γηπεδούχους. Παρ’ όλα αυτά δεν θα προτιμήσουμε κάποιο σημείο και θα πάμε στα γκολ. Δύσκολα θα παίξουν «σφτιχτά» οι δύο ομάδες και θα επιλέξουμε το Over.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
17/9/2020
Κολερέιν
Μάδεργουελ
2 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες