2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κλουζ - ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Προϊστορία

3/12/2020 ΚλουζΤΣΣΚΑ Σόφιας 0 - 0
22/10/2020 ΤΣΣΚΑ ΣόφιαςΚλουζ 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 89,621 63.0%
X
€ 26,074 18.3%
2
€ 26,470 18.6%
Over
€ 6,233 24.6%
Under
€ 19,074 75.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

103 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadionul Dr. Constantin Radulescu
  • Χωρητικότητα: 23500
Με υπηρεσιακό η Κλουζ

Με υπηρεσιακό η Κλουζ

Η Κλουζ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Τη νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς στο κυνήγι της πρόκρισης ψάχνουν οι γηπεδούχοι.

ΚΛΟΥΖ

Δεν μπόρεσε να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ρόμα την προηγούμενη αγωνιστική και γνώρισε την ήττα με 2-0. Μετά από ένα πρώτο μέρος όπου οι δύο ομάδες είχαν λιγοστές ευκαιρίες, ήρθε ένα αυτογκόλ Ντεμπελίου στο 48’ για να την βάλει πίσω στο σκορ. Μπορεί στην επανάληψη να ήταν λίγο πιο κινητική στις προσπάθειες της, ένα αυστηρό πέναλτι όμως που καταλογίστηκε εις βάρος της στο 67’ έδωσε την δυνατότητα στη Ρόμα να πετύχει και 2ο τέρμα και στην ουσία να καθαρίσει το παιχνίδι.

Την Κυριακή ωστόσο υπέστη μία αναπάντεχη ήττα στην έδρα της Πόλι Ιάσι και αποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου. Ο κόουτς Πετρέσκου προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, η ομάδα του είχε την υπεροχή και μπορεί να διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που κακώς δεν της δόθηκε στο πρώτο μέρος. Έψαξε το γκολ που θα της έδινε τη νίκη στην επανάληψη , είχε δοκάρι αλλά στο 63’ είδε τον Καλκάν με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής να γράφει το 1-0, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο έφερε την απογοήτευση αλλά και την απομάκρυνση του Νταν Πετρέσκου από τον πάγκο της ομάδας. Ο Ρουμάνος τεχνικός έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την διοίκηση και μετά από τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα αποτελεί παρελθόν. Φήμες πάντως από αγγλικά μέσα τον θέλουν ως το πρώτο φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της Σέλτικ, καθώς ο κόουτς Λένον είναι πολύ πιθανό να μην συνεχίσει στους Σκωτσέζους.

Όλοι πλέον έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Η Κλουζ κρατάει την τύχη στα χέρια της καθώς αν επικρατήσει σήμερα αλλά και την επόμενη αγωνιστική απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις θα πάρει αυτή την πρόκριση για την φάση των «32».

Βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή και ήφη γίνεται παρέλαση ονομάτων. O Βαλερί Μπορτενάου θα καθοδηγήσει σαν υπηρεσιακός προπονητής την ομάδα και μετά το παιχνίδι μπορεί να έχουμε εξελίξεις.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν οι στόπερ Σέστορ (6/0)και Βινίσιους (3/2)και οι μέσοι Σοάρες (3/0) και Χομπάν (7/0).

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ

Υποδέχτηκε την Γιουνγκ Μπόις την προηγούμενη αγωνιστική με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της έδινε ελπίδες για πρόκριση, όμως γνώρισε την ήττα με 1-0 και αποχαιρέτησε την διοργάνωση. Ακίνδυνη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης , δεν έδειξε διάθεση να επιτεθεί και στο 34’ έμεινε πίσω στο σκορ. Λίγα πράγματα και στην επανάληψη με τους Ελβετούς να κρατάνε εύκολα τη νίκη.

Την Κυριακή υποδέχτηκε την συμπολίτισσα της ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφια και πήρε μία εύκολη νίκη με 2-0. Προηγήθηκε με τον Σο στον 18’, κράτησε εύκολα το μηδέν στην άμυνα της και δεν ανησύχησε σε όλο το παιχνίδι . Στο 83’ μάλιστα πέτυχε με αυτογκόλ το 2-0 και κλείδωσε το «τρίποντο».

Βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο Λουντογκόρετς. Θετική η πορεία της εντός συνόρων, στο Γιουρόπα Λιγκ ωστόσο δεν κατάφερε να δικαιώσει τις όποιες προσδοκίες και έμεινε εκτός διοργάνωσης.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να κερδίσουμε βαθμούς. Αυτός είναι ο στόχος μας και λυπάμαι που δεν τα καταφέρνουμε πάντα. Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Βουλγαρία και θέλω να το δείξω στους παίκτες μου αυτό. Δεν ξέρω ποιος θα κάτσει στον πάγκο της Κλουζ, δεν είναι δικό μου πρόβλημα αλλά δικό τους», τόνισε ο κόουτς Ακράποβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο αμυντικός Γκαλάμποφ (7/0).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση με την Κλουζ να θέλει τη νίκη και την ΤΣΣΚΑ να ψάχνει απλά ένα αποτέλεσμα γοήτρου. Δεν ξέρουμε πως θα επηρεάσει η αποχώρηση του Πετρέσκου τους Ρουμάνους, ωστόσο από την στιγμή που είναι οι μόνοι που έχουν κίνητρο θα πάμε με τον άσο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Κλουζ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under
  • Η ομάδα Κλουζ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2
  • Η ομάδα Κλουζ έχασε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2
  • Η ομάδα Κλουζ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  3 Κλουζ 6 5 1 2 3 4:10
  4 ΤΣΣΚΑ Σόφιας 6 5 1 2 3 3:7
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
3/12/2020
Κλουζ
ΤΣΣΚΑ Σόφιας
0 - 0
22/10/2020
ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Κλουζ
0 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο paris_zermen, με το υψηλότερο yield +2.63% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες