1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κλουζ - Γιούνγκ Μπόις

3/8/2021 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 627
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 996 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γιούνγκ Μπόις - Κλουζ στις 10/8/2021

Προϊστορία

10/8/2021 Γιούνγκ ΜπόιςΚλουζ 3 - 1
3/8/2021 ΚλουζΓιούνγκ Μπόις 1 - 1
10/12/2020 Γιούνγκ ΜπόιςΚλουζ 2 - 1
29/10/2020 ΚλουζΓιούνγκ Μπόις 1 - 1
25/1/2013 Γιούνγκ ΜπόιςΚλουζ 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 96,041 41.4%
X
€ 39,107 16.9%
2
€ 96,563 41.7%
Over
€ 15,316 50.1%
Under
€ 15,239 49.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

112 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadionul Dr. Constantin Radulescu
  • Χωρητικότητα: 23500
  • Θεατές: 10000
Δεν εμπνέει σιγουριά η Γιουνγκ Μπόις, ψάχνει εκδίκηση η Κλουζ

Δεν εμπνέει σιγουριά η Γιουνγκ Μπόις, ψάχνει εκδίκηση η Κλουζ

Η Κλουζ φιλοξενεί τη Γιουνγκ Μπόις για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι στην προηγούμενη φάση απέκλεισαν τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ, ενώ οι φιλοξενούμενοι τη Σλόβαν Μπρατισλάβας από τη Σλοβακία.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (10/8) στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Φερεντσβάρος - Σλάβια Πράγας.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΚΛΟΥΖ

Στην πραγματικότητα είχε «καθαρίσει» την υπόθεση της πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ από το πρώτο παιχνίδι με τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς στο Γιβραλτάρ. Ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα τσέκαρε οριστικά το εισιτήριό της για την επόμενη φάση, διπλασιάζοντας τις επιτυχίες της, σε αυτήν την περίπτωση με 2-0. Βρήκε ένα γρήγορο γκολ στο 18’ με τον Σέστορ και με αυτόν τον τρόπο έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των αντιπάλων της. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Παρ’ όλα αυτά λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 58’, ο Σιγκούργιονσον σημείωσε το 2-0, «κλειδώνοντας» τόσο τη νίκη όσο και την πρόκριση. Η συνέχεια της αναμέτρησης έμοιαζε με τυπική διαδικασία και δεν είχε κανέναν ιδιαίτερο λόγο για να φορτσάρει. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε που τη βρήκε να επικρατεί «σβηστά» με 2-0.

Η Κλουζ έχει ήδη αποκλείσει δύο ομάδες, καθώς πριν από τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς είχε αφήσει εκτός συνέχειας και την πρωταθλήτρια Βοσνίας Ερζεγοβίνης, Μπάνια Λούκα. Τώρα όμως ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται σημαντικά κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί πέρσι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με τους Ελβετούς να αφήνουν εκτός συνέχειας τους Ρουμάνους με γκολ στο τελευταίο λεπτό. Στην εγχώρια λίγκα πάντως οι «φεροβιάρι» έχουν πετύχει το απόλυτο με τρεις νίκες και τελευταία αυτή του περασμένου Σαββάτου απέναντι στην Σχίντια Ταργκόβιστε με 1-0.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Μάριους Σουμούντιτσα υπογράμμισε: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας με μία καλή ομάδα που παίζει μαζί τρία χρόνια. Άλλαξαν πολύ λίγους παίκτες, στην ουσία μόνο τον προπονητή. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Σε τέτοια ματς παρεμβαίνει και η ατομική αξία του παίκτη, η επιθυμία του για νίκη. Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών νιώθει αυτή τη δίψα για εκδίκηση. Ελπίζω ότι το κοινό θα είναι ο δωδέκατος παίκτης για εμάς προκειμένου να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας δώσει ελπίδες για τη ρεβάνς».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο επιτελικός μέσος Τσιπτσίου. Δεν είναι διαθέσιμοι οι αμυντικοί Καμόρα, Μπουένα και Μπούρτσα.



ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Έκανε τα εύκολα... δύσκολα την περασμένη Τετάρτη στην εντός έδρας ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με το πρώτο ματς να έχει λήξει 0-0 στη Σλοβακία. Καρδιοχτύπησε αλλά πήρε τη νίκη-πρόκριση με 3-2 μετά από μία συγκλονιστική «μάχη». Άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σιεμπάτσου στο 10’, ενώ αμέσως μετά ο Ρατάο έχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους. Στο 24’ ο Γκαρσία με σουτ από το «ύψος» της περιοχής πέτυχε το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Με την έναρξη της επανάληψης ο Έμπισερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ «έγραψε» το 3-0 κι έδειξε να «σφραγίζει» το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στο 60’ όμως οι αντίπαλοι μείωσαν με αυτογκόλ του γκολκίπερ Κάνγκα, ενώ δύο λεπτά μετά ο Χέντι με κοντινό πλασέ σημείωσε το 3-2 και την άγχωσε για τα καλά. Είχε πολλές ευκαιρίες στο ανοιχτό γήπεδο όσο κυλούσε ο χρόνος. Δεν της εκμεταλλεύτηκε και στάθηκε τυχερή στο τέλος, όταν το σουτ του Κανκάβα τράνταξε το δοκάρι της εστίας της και δεν αναγκάστηκε να παίξει παράταση.

Με αυτόν τον τρόπο η Γιουνγκ Μπόις έκανε το καθήκον της και προκρίθηκε, όμως θα χρειαστεί να είναι πιο σοβαρή, αν δεν θέλει να υποστεί το σοκ του αποκλεισμού από την Κλουζ. Το περασμένο Σάββατο έπαιξε για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελβετίας με την Γκρασχόπερς. Δεν «έπιασε» ικανοποιητική απόδοση και παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία (0-0). Έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς μετά τα πρώτα δύο παιχνίδια της. Προς το παρόν ο βασικός της στόχος είναι να παλέψει για να φτάσει μέχρι τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι και θα είναι εκτός έδρας. Οι αντίπαλοι παίζουν πολύ καλά και θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Σε αυτόν τον αγώνα θα παίξουν όσοι είναι έτοιμοι για να προσφέρουν αυτά που χρειαζόμαστε. Είναι αλήθεια ότι και η Κλουζ έχει καινούριο προπονητή, η σεζόν είναι διαφορετική, αλλά όπως και πέρσι οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές και δυνατές. Εμείς θέλουμε να προκριθούμε και να φτάσουμε στα πλέι οφ και φυσικά να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Νταβίντ Βάγκνερ.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Φον Μπάλμοος και ο επιθετικός Ελία.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Και σε αυτή την κόντρα στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχει φαβορί που δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο. Η Γιουνγκ Μπόις είναι πιο ισχυρή από την Κλουζ, όμως το παιχνίδι επί ρουμανικού εδάφους προμηνύεται δύσκολο για τους πρωταθλητές Ελβετίας. Άλλωστε διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ τους, αλλά ταυτόχρονα είναι ανέτοιμοι. Από την άλλη οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να μείνουν «ζωντανοί» για τον επαναληπτικό και να πάρουν εκδίκηση για τον αποκλεισμό τους στους ομίλους του περσινού Γιουρόπα Λιγκ. Οι δύο άμυνες δεν εμπνέουν σιγουριά και θα πάμε με το αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Κλουζ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.51 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κλουζ νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.00 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.84% έπαιξε: 2
  • » Ο redkon, με το υψηλότερο yield +2.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες