1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κι Κλάκσβικ - Μόλντε

8/8/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 637
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 267 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κι Κλάκσβικ - Μόλντε στις 4/2/2024

Προϊστορία

15/8/2023 ΜόλντεΚι Κλάκσβικ 2 - 0*
8/8/2023 Κι ΚλάκσβικΜόλντε 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 9,411 6.0%
X
€ 24,229 15.6%
2
€ 122,142 78.4%
Over
€ 6,148 32.6%
Under
€ 12,689 67.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

137 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

3

3

Σουτ εκτός εστίας

4

42%

Κατοχή μπάλας

58%

1

Οφσάιντ

4

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

3

5

Φάουλ

7

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Torsvoellur Stadium
  • Χωρητικότητα: 6000
  • Θεατές: 4584
Ζει το όνειρο της η Κλάκσβικ

Ζει το όνειρο της η Κλάκσβικ

Η Κι Κλάκσβικ υποδέχεται τη Μόλντε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Από έκπληξη σε έκπληξη οι γηπεδούχοι.

Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς στη Νορβηγία. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το δεύτερο παιχνίδι θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

* Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ όποιον προκριθεί από το Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Γαλατασαράι . Ο ηττημένος θα παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με το νικητή του Σερίφ Τιρασπίλ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Αποτελεί ήδη τη μεγαλύτερη έκπληξη στη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρωταθλήτρια των Νησιών Φερόε έκανε αρχικά «θόρυβο» αφήνοντας εκτός τη Φέρεντσβαρος και μάλιστα με ένα εμφατικό διπλό (3-0) μέσα στην Ουγγαρία.

Έπειτα βρήκε μπροστά της τη Χάκεν και το 0-0 στον εντός έδρας πρώτο αγώνα της άφηνε λιγότερες ελπίδες για τη συνέχεια. Σε ένα τρομερό παιχνίδι στον επαναληπτικό όμως μετά από μία ισοπαλία (3-3) πήρε μία τεράστια πρόκριση στα πέναλτι. Μπορεί μάλιστα να προηγήθηκε στο 17’, είδε την αντίπαλο της να κάνει όμως την ανατροπή (24’,48’) αλλά είχε άμεση απάντηση στο 53’ και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στην παράταση τα πράγματα έδειχναν να «στραβώνουν» για την ίδια καθώς δέχτηκε το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος αλλά στο 109’ με αυτογκόλ έγινε το 3-3. Μπορεί στα πέναλτι να είδε τον Γκούσιας να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι αλλά ο τερματοφύλακας της Γιόχανσον δήλωσε «παρών» και της έδωσε μία τεράστια πρόκριση.

Έτσι έγραψε ιστορία καθώς ό,τι και να γίνει θα βρεθεί σε ευρωπαϊκό όμιλο, στη χειρότερη περίπτωση στο Conference League, και είναι η πρώτη ομάδα από τα Νησιά Φερόε που φτάνει σε ένα τέτοιο επίτευγμα.

Η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη, η πίεση και το άγχος είναι άγνωστες λέξεις καθώς ήδη έχει πάει πιο μακριά απ’ ότι μπορούσε να φανταστεί. Πίστη βέβαια για ακόμη καλύτερη πορεία υπάρχει. Την Παρασκευή επιστρέφει στις υποχρεώσεις της και για το πρωτάθλημα εκεί όπου βρίσκεται στην πρώτη θέση και τώρα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βίκινγκουρ.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Μπήκε στα προκριματικά από τον 2ο γύρο και η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη με την Ελσίνκι. Η ήττα με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι της έβαλε επιπλέον πίεση για τη ρεβάνς, στη Νορβηγία όμως κατάφερε να κάνει την ανατροπή και με 2-0 να πάρει την πρόκριση.

Από το ξεκίνημα έδειξε διάθεση να επιτεθεί, πήρε την πρωτοβουλία αλλά δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική της προσπάθεια. Ουσιαστικά βέβαια δεν απειλήθηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ακόμα πιο επιθετική. Η πίεση της τελικά απέφερε καρπούς στο δεύτερο ημίχρονο με τον Έρικσεν να μειώνει με κεφαλιά και στο 89’ ο Μπρίντχιλντσεν από κοντά έκανε την ανατροπή.

Απέφυγε έτσι ένα μικρό «κάζο» καθώς ήταν το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και πλέον ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση. Προφανώς και έχει τον πρώτο λόγο, θα είναι όμως και σαφώς υποψιασμένη απέναντι στην έως τώρα έκπληξη της διοργάνωσης.

Το Σάββατο αντιμετωπίζει εκτός έδρας για το πρωτάθλημα τη Σάντιερφορντ και ξέρει πως δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα η αποστολή.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Κλάκσβικ ζει το όνειρο της, μόνο η εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για ευρωπαϊκό όμιλο έχει κάνει τη χρονιά επιτυχημένη και πλέον κανείς δεν μπορεί να της πει να μην ελπίζει σε νέα υπέρβαση. Από την άλλη η Μόλντε ξέρει τι να περιμένει, είναι λάθος να υποτιμήσει την αντίπαλο της και ας είναι το φαβορί. Δεν εντυπωσίασε στην προηγούμενη εκτός έδρας εμφάνιση της, περιμένω και τώρα σφιχτό ματς και θα πάω με το under.

FACTS

  • Η ομάδα Μόλντε δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.17 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κι Κλάκσβικ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 2.12 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μόλντε νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.67 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
15/8/2023
Μόλντε
Κι Κλάκσβικ
1 - 0*
8/8/2023
Κι Κλάκσβικ
Μόλντε
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.07% έπαιξε: Goal
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +15.17% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες