6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κατάρ - Αργεντινή

23/6/2019 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 610
0 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 4' Martinez Lautaro
  2. 42' Lo Celso Giovani
  3. 44' Foyth Juan

2ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 51' Almoez Ali
  2. 75' Boudiaf Karim
  3. 82' Aguero Sergio
  4. 89' Abdullah Abdulsalam

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 32,145 2.1%
      X
      € 35,285 2.3%
      2
      € 1,435,634 95.5%
      Over
      € 160,196 86.6%
      Under
      € 24,688 13.4%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      186 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: PORTO ALEGRE, ARENA DO GREMIO
      Νίκη οκτάδας αναζητούν Αργεντινή και Κατάρ

      Νίκη οκτάδας αναζητούν Αργεντινή και Κατάρ

      Αργεντινή και Κατάρ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Αρένα Ντε Γκρέμιο του Πόρτο Αλέγκρε, με τον νικητή να «σφραγίζει» εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα

      Τι ισχύει: Αγώνας για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης και ο τρίτος, υπό προϋποθέσεις, προκρίνονται στα προημιτελικά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι: 1) Πόντοι, 2) Συντελεστής τερμάτων, 3) Γκολ υπέρ, 4) Τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια, 5) Συντελεστής τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια, 6) Καλύτερη θέση στη βαθμολογία fair play, 7) Κλήρωση.

      * Ο νικητής προκρίνεται στα προημιτελικά είτε ως 2ος είτε ως 3ος και ο ηττημένος αποκλείεται. Σε περίπτωση ισοπαλίας, το Κατάρ προκρίνεται αν η Παραγουάη ηττηθεί με 2+ γκολ από την αδιάφορη Κολομβία ή στην αυριανή τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου φέρουν ισοπαλία το Εκουαδόρ με την Ιαπωνία. Για να περάσει η Αργεντινή με «Χ» θέλει ήττα της Παραγουάης με 3+ γκολ και ισοπαλία του Εκουαδόρ με την Ιαπωνία στο αυριανό παιχνίδι

      ΚΑΤΑΡ

      Μετά την Παραγουάη, έβαλε δύσκολα και στην Κολομβία ωστόσο αυτή τη φορά δεν πήρε κάποιον βαθμό, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Η αντίπαλος του κυριάρχησε, ωστόσο το ίδιο είχε σε μεγάλη μέρα τον γκολκίπερ Σαάντ Αλ Σέεμπ, ο οποίος έπιανε τα πάντα. Εν τέλει, «λύγισε» στο 86’ από το γκολ του Ζαπάτα και έμεινε με απολογισμό ενός βαθμού μετά από δύο αγωνιστικές.

      Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον όμιλο, με νίκη επί της Αργεντινής προκρίνεται στα προημιτελικά, αφού περνάει στην ειδική βαθμολογία το Περού, το οποίο χθες γνώρισε τη συντριβή από τη Βραζιλία (0-5) και έχει συντελεστή τερμάτων -3. «Είμαστε εδώ για να παλέψουμε, όχι να βγάλουμε φωτογραφίες με τον Μέσι. Η Αργεντινή είναι το ξεκάθαρο φαβορί αλλά θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Δεν υπάρχει μυστική φόρμουλα για να σταματήσεις τον Μέσι. Θα προσπαθήσουμε να εμποδίσουμε τις επαφές του με τη μπάλα στο τρίτο μισό του γηπέδου», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Φέλιξ Σάντσες

      Αγωνιστικά Νέα: Θα απουσιάσουν λόγω καρτών ο αριστερός μπακ Αμπντελκαρίμ Χασάν και ο μέσος Ασίμ Μαντίμπο

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Σαάντ Αλ Σεέμπ (Αλ Σαντ), ΓιουσέφΧασάν (Αλ Γκαράφα), Μοχάμεντ Αλ-Μπακρί (Αλ Κορ).

      Αμυντικοί: Αμπντελκαρίμ Χασάν (Αλ Σαντ), Χαμίντ Ισμαϊλ (Αλ Σαντ), Ρο Ρο (Αλ Σαντ), Αλί Μουκχτάρ (Αλ Γκαράφα), Ασίμ Μαντιμπό (Αλ Ντουχαϊλ), Μπασάμ Αλ Ραουϊ (Αλ Ντουχαϊλ), Ταρέκ Σαλμάν (Αλ Σαντ), Ταμεέμ Αλ-Μουχάζα (Αλ Γκαράφα).

      Μέσοι: Καρίμ Μπουντιάφ (Αλ-Ντουχαϊλ), Μπουαλέμ Κουκί (Αλ Σαντ), Αμπντουλαζίζ Χατέμ (Αλ-Γκαράφα), Αλί Αφίφ (Αλ Ντουχαϊλ), Αμπντουλάχ Αλ Αχράκ (Αλ Ντουχαϊλ), Αχμέντ Φατέχι (Αλ Αραμπί), Σαλέμ Αλ Χατζίρι (Αλ Σαάντ), Αχμέντ Μοεϊν (Κατάρ SC), .

      Επιθετικοί: Χασάν Αλ Χάιντος (Αλ-Σαάντ), Ακράμ Αφίφ (Αλ Σαντ), Αχμέντ Αλααελντίν (Αλ Γκαράφα), Αλμοές Αλί (Αλ-Ντουχαϊλ).

      ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

      Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Κολομβία (2-0), δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα ούτε απέναντι στην Παραγουάη (1-1) και πλέον μπήκε σε περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση στα νοκ άουτ. Κατέβηκε με δίδυμο Μέσι-Μαρτίνες και δεν ήταν καθόλου καλή στο πρώτο μέρος, όπου και βρέθηκε πίσω στο σκορ (37’). Η είσοδος του Αγκουέρο βοήθησε κάπως την «αλμπισελέστε», που είχε δοκάρι και εν τέλει ισοφάρισε στο 57’ με πέναλτι του Μέσι. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και χρειάστηκε τις επεμβάσεις του Αρμάνι σε εκτέλεση πέναλτι (62’) και κοντινή κεφαλιά του Ρομέρο (83’) για να πάρει το βαθμό.

      Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, χρειάζεται μόνο νίκη κόντρα στο Κατάρ για να προκριθεί στα νοκ άουτ. «Μας δυσαρεστεί που δεν καταφέραμε πάλι να νικήσουμε. Γνωρίζουμε καλά πως πρέπει να νικήσουμε το Κατάρ για να προκριθούμε. Παίζουμε για τη ζωή μας και θα είναι τρελό να μην περάσουμε, όταν ουσιαστικά προκρίνονται τρεις ομάδες από κάθε όμιλο. Είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε το επόμενο ματς και θα προκριθούμε. Οφείλουμε όμως να βελτιωθούμε», τόνισε ο Μέσι. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μίλησε με τον τεχνικό Σκαλόνι και του ζήτησε να παρατάξει την ομάδα με άλλους δύο επιθετικούς (Αγκουέρο, Μαρτίνες) ώστε να μην πέφτει όλη η άμυνα πάνω του. Έτσι, αναμένεται να δούμε την ομάδα με 4-3-1-2 και τον Μέσι σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους δύο φορ

      Αγωνιστικά Νέα: Ο μέσος Ακούνια ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και δεν αποκλείεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Φράνκο Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ), Αγκουστίν Μαρκεσίν (Κλαμπ Αμέρικα), Χουάν Μούσο (Ουντινέζε).

      Αμυντικοί: Χουάν Μάρκος Φοϊτ (Τότεναμ), Νικολάς Οταμέντι (Μάντσεστερ Σίτι), Νικολάς Ταλιαφίκο (Αγιαξ), Ραμίρο Φούνες Μόρι (Βιγιαρεάλ), Ρένσο Σαράβια (Ράσινγκ Κλουμπ), Χερμάν Πεσέγια (Φιορεντίνα), Μάρκος Ακούνια (Σπόρτινγκ), Μίλτον Κάσκο (Ρίβερ Πλέιτ), .

      Μέσοι: Λεάνδρο Παρέδες (Παρί Σεν Ζερμεν), Τζιοβάνι Λο Σέλσο (Ρεάλ Μπέτις), Πάουλο Ντιμπάλα (Γιουβέντους), Ρομπέρτο Περέιρα (Γουότφορντ), Ανχελ Ντι Μαρία (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκίντο Πισάρο (Τίγκρες), Ροντρίγκο ντε Πάουλ (Ουντινέζε), Γκίντο Ροντρίγκες (Κλαμπ Αμέρικα).

      Επιθετικοί: Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Ματίας Σουάρες (Ρίβερ Πλέιτ), Λαουτάρο Μαρτίνες (Ιντερ).

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Φυσικά αυτή η Αργεντινή δεν παίζεται στο 1.27, με την «αλμπισελέστε» να μην εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Η ομάδα του Σκαλόνι θα παραταχθεί με φουλ επίθεση για τη νίκη και αν βρει νωρίς ένα γκολ δεν αποκλείεται να δούμε ξέσπασμα ανάλογο της Βραζιλίας. Από την πλευρά του το Κατάρ θα διεκδικήσει τις πιθανότητες του για μια ιστορική πρόκριση και είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα του παρουσιαστούν. Παρότι είναι ματς που κρίνει πρόκριση, το όβερ δίνεται σε χαμηλές τιμές. Ενδεικτικά

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Κόπα Αμέρικα
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        6 Αργεντινή 3 4 1 1 1 3:3
        8 Κατάρ 3 1 0 1 2 2:5
      2ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Αργεντινή 3 4 1 1 1 3:3
        4 Κατάρ 3 1 0 1 2 2:5
      Εμφάνιση όλων
      Αργεντινή - Τελ. αγώνες
      27/3/2024
      Αργεντινή
      Κόστα Ρίκα
      3 - 1
      23/3/2024
      Αργεντινή
      Ελ Σαλβαδόρ
      3 - 0
      22/11/2023
      Βραζιλία
      Αργεντινή
      0 - 1
      17/11/2023
      Αργεντινή
      Ουρουγουάη
      0 - 2
      18/10/2023
      Περού
      Αργεντινή
      0 - 2
      13/10/2023
      Αργεντινή
      Παραγουάη
      1 - 0
      12/9/2023
      Βολιβία
      Αργεντινή
      0 - 3
      8/9/2023
      Αργεντινή
      Εκουαδόρ
      1 - 0
      19/6/2023
      Ινδονησία
      Αργεντινή
      0 - 2
      15/6/2023
      Αργεντινή
      Αυστραλία
      2 - 0
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      23/6/2019
      Κατάρ
      Αργεντινή
      0 - 2

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο imperium, με το υψηλότερο yield +10.59% στο [ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ: Κόπα Αμέρικα] έπαιξε: Ημ.2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες