12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κάζα Πία - Ζιλ Βιθέντε

Προϊστορία

3/3/2024 Κάζα ΠίαΖιλ Βιθέντε 0 - 0
2/10/2023 Ζιλ ΒιθέντεΚάζα Πία 2 - 0
27/5/2023 Ζιλ ΒιθέντεΚάζα Πία 1 - 0
22/1/2023 Κάζα ΠίαΖιλ Βιθέντε 1 - 3
16/10/2016 Ζιλ ΒιθέντεΚάζα Πία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 7,102 36.8%
X
€ 8,298 43.0%
2
€ 3,881 20.1%
Over
€ 1,489 48.9%
Under
€ 1,555 51.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

52 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

3

5

Σουτ εκτός εστίας

5

51%

Κατοχή μπάλας

49%

2

Οφσάιντ

1

3

Αποκρούσεις

3

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

4

6

Σέντρες

9

5

Αλλαγές

3

12

Φάουλ

7

0

Ασίστ

0

0

Αντεπιθέσεις

1

18

Πλάγια Άουτ

21

8

Εκτελέσεις Φάουλ

14

6

Ελεύθερα Λακτίσματα

8

10

Προσπάθειες Για Γκολ

10

2

«Κομμένα» Σουτ

2

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Municipal de Rio Maior
  • Χωρητικότητα: 8500
  • Θεατές: 1253
Ευεργετική η αλλαγή προπονητή στις «χήνες»

Ευεργετική η αλλαγή προπονητή στις «χήνες»

Η Κάζα Πία υποδέχεται τη Ζιλ Βιθέντε στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Βιτόρια Γκιμαράες, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με την Πόρτο.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στις όχθες του ποταμού Μίνιο ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την ποιοτική Βιτόρια Γκιμαράες. Ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά κι έφυγε μ’ ένα τεράστιο «διπλό» (0-2) στις αποσκευές της. Μπήκε δυνατά ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ που θα αιφνιδίαζε τους αντιπάλους της. Το πέτυχε στο 4’ με τον Κλέιτον και πλέον είχε βάλει τις βάσεις για τον θρίαμβο. Στεκόταν εξαιρετικά και στο 35’ ο σκόρερ έγινε δημιουργός και ο Ρομπέρτο με ψύχραιμο τελείωμα πέτυχε το 0-2. «Άγγιξε» και τρίτο τέρμα στο 44’ με τον Τσάμπα να κάνει μία αδιανόητη κούρσα όμως το πλασέ του κατέληξε στο δοκάρι. Το μόνο που χρειαζόταν να κάνει στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ήταν να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα. Το έκανε δίχως ιδιαίτερο κόπο, καθώς ο γκολκίπερ Μπατίστα δεν δυσκολεύτηκε ποτέ ιδιαίτερα από τα μακρινά σουτ και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε δικαίως να πανηγυρίζει.

Με αυτόν τον τρόπο η Κάζα Πία έβαλε στη σειρά ένα δεύτερο «τρίποντο», κάτι που δεν είχε καταφέρει ούτε μία φορά έως τώρα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς δυσκολευόταν πάρα πολύ να χαμογελάσει. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με μόλις 23 τέρματα στο ενεργητικό της. Οι «χήνες» πάντως έχουν συγκεντρώσει 26 βαθμούς και βρίσκονται λίγο κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα, μοιάζοντας ικανές να σωθούν δίχως περιπέτειες. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν No Goal.

Ο τεχνικός του συλλόγου Γκονσάλο Σάντος -ο οποίος έχει αναγεννήσει το κλαμπ πανηγυρίζοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες από τότε που ανέλαβε- τόνισε: «Μπορεί να ανέλαβα πριν λίγο καιρό αλλά είμαι στην ομάδα από την πρώτη μέρα της σεζόν κι έχω βιώσει τόσο τις καλές όσο και τις κακές στιγμές. Οι επιτυχίες μας ανήκουν σε όλους όσους δουλεύουν στο κλαμπ. Οι παίκτες πρέπει πάντοτε να είναι προετοιμασμένοι για οποιοδήποτε σύστημα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος από την ομάδα για κακή συμπεριφορά ο φορ Αντράντε (17/2). Μακροχρόνιος απών ο εξτρέμ Κίκι Σίλβα (-) ο οποίος πάντως είναι έτοιμος πλέον να επιστρέψει.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε μία υπέρβαση στον εντός έδρας αγώνα της περασμένης εβδομάδας με την ποιοτική Πόρτο. Απέδειξε ότι δεν τα παρατάει ποτέ και την πέτυχε αποσπώντας μάγκικη ισοπαλία με 1-1. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο στάθηκε εξαιρετικά και δεν επέτρεψε ευκαιρίες στα «καρέ» της, ενώ απείλησε μία φορά με τον Τίμπα. Άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού στην επανάληψη και δέχτηκε πίεση. Καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος της στο 54’ κι ένα λεπτό μετά ο γκολκίπερ Άντριου απέκρουσε την εκτέλεση του Εβανίλσον όμως ο τελευταίος πήρε το «ριμπάουντ» και σκόραρε για το 0-1. Κινδύνευσε σοβαρά άλλες δύο φορές όμως περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να βρεθεί η ευκαιρία και να «χτυπήσει». Στο 94’ τα κατάφερε με καρφωτή κεφαλιά του Λουτσιάνο ο οποίος διαμόρφωσε μέσα σε... πανζουρλισμό το τελικό 1-1.

Η Ζιλ Βιθέντε έπειτα από την εμφατική επικράτησή της στο «σπίτι» της Εστορίλ κατόρθωσε να παραμείνει αήττητη για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση κι ελπίζει ότι θα δημιουργήσει ένα καλό σερί που θα την κάνει να αισθανθεί άνετα οριστικά και αμετάκλητα. Η συγκομιδή των 26 πόντων φέρνει τους «κόκορες» στη μέση της κατάταξης και υπερτερούν στην ισοβαθμία με την προσεχή τους αντίπαλο. Όλα δείχνουν ότι δεν θα κινδυνεύσουν ιδιαίτερα με υποβιβασμό και είναι στο... χέρι τους να σωθούν. Τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Under.

«Χρειάζεται και τύχη κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο κι εμείς την είχαμε με το μέρος μας αλλά όταν αντιμετωπίζεις την Πόρτο δεν είναι εύκολο. Είχαμε πλάνο και καθαρό μυαλό, προσπαθήσαμε πάρα πολύ κι ευτυχώς είχαμε σοβαρότητα και στο τέλος τα καταφέραμε. Νομίζω ότι το αξίζαμε το αποτέλεσμα αλλά δεν θα σημαίνει τίποτα αν δεν το επιβεβαιώσουμε με την Κάζα» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Βίτορ Καμπέλος.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψουν ξανά ο αμυντικός Κίκο (9/0), ο μπακ Ζε Κάρλος (19/1) και ο εξτρέμ Ντεπού (7/3).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Στο ίδιο «καζάνι»... βράζουν η Κάζα Πία και η Ζιλ Βιθέντε, μια και αμφότερες τον τελευταίο καιρό πραγματοποιούν μία μεγάλη προσπάθεια ούτως ώστε να ξεφύγουν οριστικά και αμετάκλητα από την επικίνδυνη ζώνη και να μπουν στην τελική ευθεία της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου δίχως σημαντικά άγχη αναφορικά με τη βαθμολογία. Ο πρώτος στόχος και των δύο στο μεταξύ τους παιχνίδι θα είναι αρχικά να αποφύγουν την ήττα. Θεωρούμε ότι καμιά τους δεν θα δείξει πρόθεση για να επιτεθεί από νωρίς και θα ποντάρουμε την ισοπαλία στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Κάζα Πία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.54 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  9 Κάζα Πία 31 35 9 8 14 33:44
  11 Ζιλ Βιθέντε 31 32 8 8 15 39:50
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Barman με το υψηλότερο yield +3.60% έπαιξε: Goal
  • » Ο Jimmylegend7, με το υψηλότερο yield +7.60% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: X
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +3.84% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες